icon

Ako ste zistili, že ste tehotné?

7. máj 2026

Ahojte, viem, že možno preháňam, ale mám PMS, ktorý je úplne iný ako zvyčajne. Robila som si test, ale bol negatívny, zároveň neviem, či nie je skoro na to, aby niečo ukázal (16 dní). Menštruácia mi mešká 2 dni, čo je u mňa bežné, mám nepravidelný cyklus. Ako ste vy vedeli, že niečo je iné, asi som tehotná?

ivik4
7. máj 2026

V kazdom tehotenstve som mala tak nizky tlak ze som odpadavala. Cize pri synovi som hned vedela ze som tehotna pretoze som odpadla. Ale aj taka klasika , dost som vracala

autor
7. máj 2026
@ivik4

V kazdom tehotenstve som mala tak nizky tlak ze som odpadavala. Cize pri synovi som hned vedela ze som tehotna pretoze som odpadla. Ale aj taka klasika , dost som vracala

@ivik4 a kedy to začalo? Zvracanie a nízky tlak?

anonym_d3f7e7
7. máj 2026

16 dní a meškajúca menštruácia, to už by test pozitívny mal byť a určite nie je skoro, pokiaľ vieš kedy si mala ovuláciu... ak ju nemáš odsledovanú a len predpokladáš, môžeš mať posunutý cyklus... ja som inak netušila vôbec, test som si robila len kvôli meškaniu a nechcela som pozitívnemu výsledku veriť...

anonym_07b750
7. máj 2026

oplodnene vajicko putuje do maternice maximalne 10-14dni. Takze 16den by si mala kolajnice.

anonym_5e0d47
7. máj 2026

Mavala som pravidelny cyklus. Zrazu 5 dni meskala menstruacia. A test som mala doma. Tak som urobila test a hned 2 kolajnice 🙂

anonym_926036
7. máj 2026

@anonym_autor Ešte pred menštruaciou som cítila divný tlak v bruchu, potom pri PMS ma vždy boleli prsia zboku tento krat len bradavky neuveriteľnym spôsobom a výtok akoby som mala ovulaciu 🤣 o 2 dni na to ešte pred vynechanou menštruaciou mi to nedalo a poobede som spravila test a boli tam dve čiarky

denisa_deniska
7. máj 2026

Ja som to zistila tak, že som NEMALA pichanie v podbrušku, pichanie v prsiach medzi ovuláciou a ms, čo som bežne mávala. Test robený na 9dpo, vôbec som si nemyslela, že môžem byť tehotná, ale to “ticho” bolo zvláštne pre mňa 🙂

nikola1234n
7. máj 2026

Nevedela som kedze pms a tehotenske priznaky na zaciatku su take podobne a este ked som na to stale myslela 🙂 cize az test

autor
7. máj 2026

Teraz sa fakt bojim 😃😃

laskonkaa1
7. máj 2026

Zjedla som 10 donutov za den a stale mi bolo malo 🫣

zobaka
7. máj 2026

pri negativnom teste nemozes mat ziadne priznaky, inak ked uz meska menstruacia nechutenstvo a unava, extremne bolave citlive prsia a bradavky

jaskolka
7. máj 2026

1. Tehotenstvo -nijake príznaky,len meškala menštruácia ,asi na 4 deň som urobila test a bol pozitívny. Bohužiaľ tehotenstvo skončilo MA
2.tehotenstvo-bolo mi divne,keď som vypila kávu,ale nič výrazné.Menštruácia meškala dva dni,keď bol test pozitívny.
3.tehotenstvo-nic,len meškanie menštruácie,asi na tretí deň som urobila test a boli//
4.tehotenstvo-menstruacia neprišla v ten deň a bolo mi zle pri ceste v aute. Inak mi nikdy zle nebolo,len v tehotenstve. Test bol pozitívny, bohužiaľ takisto skončilo MA

autor
7. máj 2026
@jaskolka

1. Tehotenstvo -nijake príznaky,len meškala menštruácia ,asi na 4 deň som urobila test a bol pozitívny. Bohužiaľ tehotenstvo skončilo MA
2.tehotenstvo-bolo mi divne,keď som vypila kávu,ale nič výrazné.Menštruácia meškala dva dni,keď bol test pozitívny.
3.tehotenstvo-nic,len meškanie menštruácie,asi na tretí deň som urobila test a boli//
4.tehotenstvo-menstruacia neprišla v ten deň a bolo mi zle pri ceste v aute. Inak mi nikdy zle nebolo,len v tehotenstve. Test bol pozitívny, bohužiaľ takisto skončilo MA

@jaskolka to mi je ľúto. Každopadne dúfam, že si v poriadku 🙂

anonym_c519cc
7. máj 2026

@anonym_autor žeby meškala ms a test bol pozitívny?

vkatush
Včera o 02:26
@laskonkaa1

Zjedla som 10 donutov za den a stale mi bolo malo 🫣

@laskonkaa1 na oslave som ztrepala do seba zaradom 5 či 6 veľkých rezňov, na to tortu (neznášam sladké) a furt som bola hladná a chcela som ešte hrozne mäso - to bol nejaký 2-3tt
A potom zvyšok tehotenstva som prevracala až do pôrodu a dokázala zjesť len debrecinsku bagetu s Colou prvé mesiace 😂😂

Pri druhom som dostávala mikrospánky, extrémna únava aj po hodinách spánku. Hneď mi to bolo jasné aj bez testu. Bola som ešte len v 2tt. Našťastie pri druhom žiadne chute ani extra zvracanie.

(Takže manžel je vždy vydesený, keď som mega unavená alebo nenažratá 😂)

laskonkaa1
Včera o 06:05
@vkatush

@laskonkaa1 na oslave som ztrepala do seba zaradom 5 či 6 veľkých rezňov, na to tortu (neznášam sladké) a furt som bola hladná a chcela som ešte hrozne mäso - to bol nejaký 2-3tt
A potom zvyšok tehotenstva som prevracala až do pôrodu a dokázala zjesť len debrecinsku bagetu s Colou prvé mesiace 😂😂

Pri druhom som dostávala mikrospánky, extrémna únava aj po hodinách spánku. Hneď mi to bolo jasné aj bez testu. Bola som ešte len v 2tt. Našťastie pri druhom žiadne chute ani extra zvracanie.

(Takže manžel je vždy vydesený, keď som mega unavená alebo nenažratá 😂)

@vkatush hahaah ja tiez, bola som v obchode a zrazu som dostala neskutočnú chuť na donuty, a to sladké nejem. Fakt, ze si dam koláč ci sladkosť mozno 1x za pol roka, mne sladké nechuti.
A tak som zobrala dva donuty. Prišla som domov, ja si ani nepamätám ako som ich zjedla ale asi za minútu obe. Potom som išla spat 30 min do obchodu lebo som chcela konkrétne donuty. Kúpila som dalsie dve a hned som ich zjedla. Vrátila som sa a kúpila ďalších 6 a na parkovisku som ich zjedla. A stale mi nebolo zle, stale som chcela viac. Ale miesto kauflandu som išla do lekárne pre test, lebo toto nebolo normálne 😅😅

anonym_2871e4
Včera o 19:10

1. Nepamätám 😀 mala som 20 rokov a bola som totálne hotová s toho že mám byt mama 😀
2. Spala som počas dňa čo inak nikdy nespím a taká som bola nadrzana že muž mi nestíhal 😀.
3. 4 dni meškania, neverila som keďže sme sa snažili skoro rok, doma po práci na teste 3+. Ale bradavky má tak boleli že mi muž každý večer prsia masiroval 😀.