Ako vydržať a netestovať sa príliš skoro?
Ahojte dievčatá. Snažíme sa neúspešne o dieťatko. Som unavená z toho hľadania čiarok, následného sklamania, falošnej nádeje. Chcem čakať či nepríde menštruácia a ak nepríde, tak sa testovať až vtedy. Problém je, ako to vydržať? Ja mám nutkanie sa otestovať v čase, kedy viem, že by už bolo slabú čiarku vidieť ale dobre viem, že to nie je rozumné. Ako to neriešiť? Normálne vám závidím, ktoré to absolútne neriešite a iba sa otestujete v čase, kedy menštruácia mešká. Poradíte niektorá?

@anonym_autor v reprodukcii má aj stres svoj vplyv, nesustred sa tak na to, lebo aj preto to nemusí prísť. A povedz si aj, že testovať zbytočne skoro je kontraproduktívne, môže sa ti raz stat, že budeš tehotná a test to ešte neukáže, čo je kľudne možné a ty si iba vyrobis stres a to nie je dobré.
@ivananr toto všetko som už napísala vyššie. Že ja sa počas toho cyklu nestresujem, ani na to nesústredím. Len príde čas, kedy sa dá otestovať a som zvedavá. Racionalne dobre viem, že je najlepšie počkať, len ma veľmi premáha tá zvedavosť. Ani nie stres, nemám z toho stres, len nutkanie si ten test urobiť.