Ako vydržať a netestovať sa príliš skoro?
Ahojte dievčatá. Snažíme sa neúspešne o dieťatko. Som unavená z toho hľadania čiarok, následného sklamania, falošnej nádeje. Chcem čakať či nepríde menštruácia a ak nepríde, tak sa testovať až vtedy. Problém je, ako to vydržať? Ja mám nutkanie sa otestovať v čase, kedy viem, že by už bolo slabú čiarku vidieť ale dobre viem, že to nie je rozumné. Ako to neriešiť? Normálne vám závidím, ktoré to absolútne neriešite a iba sa otestujete v čase, kedy menštruácia mešká. Poradíte niektorá?
@anonym_autor aj ja som bola tento prípad ,preto uplne chápem💚tiež som vyskúšala X testov a testovala s tými čo už garantovali // na 5 den po oplodneni...sklamaní ani nehovorím koľko,nemám na to recept, všetko je to v hlave ,naozaj to skôr ako 10 dpo neukáže ,a aj to sú ešte slabé čiarky, a zas je nutkanie nasledujúci deň testovať... fakt sa skúsiť prekonať a vyčkať len ,keď to má prísť príde to aj bez skorého testovania,držím palce ❤️
Ja som si vyminala vsetky testy a viac nekupila. Uz sa mi nechcelo ist do obchodu si ich kupit a hoavne hoavu som zamestnavala vyletmi, mimo domu 🙂 drzim palce
@anonym_9401ff
@mentolka12
Ďakujem dievčatá. Mám to stále v hlave ale už ma to tak neubíja. Ani presne neviem koľko dní po ovulácii som a ani si to nejdem v aplikácii pozerať. Keď budem mať pocit, že už je čas kedy by mala prísť menštruácia tak sa pozriem či mešká alebo nie a vtedy sa otestujem.
@anonym_autor baby mne dost pomaha vsetky "zbytocne" testovnia nerobit tym, ze viem kedy najneskor mi chodi MS - a to je 31.den. Ak sa 31.den neobjavi, test by som si spravila 32 alebo 33 rano, to u mna vychadza viac ako 5 dnove meskanie a tym uz mam viac menej u vacsiny testov mozne zachytenie hcg. Takze ja som si to nastavila takto a moja draha menstruacia mi setri peniaze za testy lebo na ten 31.den najneskor dorazi, bez zaklopania, a ide si svoje 😀
@anonym_autor a tak sa otestuj potom stale mas nádej ze neskor vybehne čiarka ak ju neuvidíš
@anonym_autor a tak sa otestuj potom stale mas nádej ze neskor vybehne čiarka ak ju neuvidíš
@anonym_c0a8c1 lenže ako som napísala vyššie tak slabé čiarky sú neisté. Niektoré testy ich falošne ukážu. A tie dni pred menštruáciou nebývajú ešte krásne silné čiarky. Takže keď mi vybehla slabá ružová čiarka som sa potešila a potom prišlo to sklamanie. Preto si chcem byť istá, buď jasná silná čiarka alebo iný výsledok za pozitívny nepovažujem. Preto tu nejde o nádej, že sa môže ešte ukázať ale o riešenie toho či je tam slabá čiarka alebo nie je a či slabá čiarka znamená tehotenstvo alebo nie. A z takejto analýzy a falošných nádejí mi šibe.
Mňa to po pol roku možno roku prestalo baviť to testovanie, sem tam sa ešte stalo ale možno 1,2x, že som si urobila test. Proste som nejak tušila, že to je zbytočné, cítila som že tu MS dostanem 🤷♀️ aj tak som sa dočkala až po troch rokoch a IVFku.
@anonym_c0a8c1 lenže ako som napísala vyššie tak slabé čiarky sú neisté. Niektoré testy ich falošne ukážu. A tie dni pred menštruáciou nebývajú ešte krásne silné čiarky. Takže keď mi vybehla slabá ružová čiarka som sa potešila a potom prišlo to sklamanie. Preto si chcem byť istá, buď jasná silná čiarka alebo iný výsledok za pozitívny nepovažujem. Preto tu nejde o nádej, že sa môže ešte ukázať ale o riešenie toho či je tam slabá čiarka alebo nie je a či slabá čiarka znamená tehotenstvo alebo nie. A z takejto analýzy a falošných nádejí mi šibe.
@anonym_autor to verim je to nesmierne tazke :( ale oto to bude krajsie

@anonym_autor v reprodukcii má aj stres svoj vplyv, nesustred sa tak na to, lebo aj preto to nemusí prísť. A povedz si aj, že testovať zbytočne skoro je kontraproduktívne, môže sa ti raz stat, že budeš tehotná a test to ešte neukáže, čo je kľudne možné a ty si iba vyrobis stres a to nie je dobré.
@ivananr toto všetko som už napísala vyššie. Že ja sa počas toho cyklu nestresujem, ani na to nesústredím. Len príde čas, kedy sa dá otestovať a som zvedavá. Racionalne dobre viem, že je najlepšie počkať, len ma veľmi premáha tá zvedavosť. Ani nie stres, nemám z toho stres, len nutkanie si ten test urobiť.