icon

Ako zvládnuť 14 dní do menštruácie?

3. nov 2023

Podla vas ??
Mam 14 dni do ms

Ako zvládnuť 14 dní do menštruácie?Ako zvládnuť 14 dní do menštruácie?
veronikaszabova
3. nov 2023

14dni do MS??? 😳😳😳
Ved to si teprv niekde v strede cyklu

doris11
3. nov 2023

No jedna vec že je cely akýsi rozmoceny, asi zle zrobeny a druha vec, ešte je skoro sa testovať.

stellarstar
3. nov 2023

@veronikaszabova toto fakt super 🤣🤣🤣 ze 14 do ms 🙈 dúfam že len preklep a myslela 4 d 🤣

veronikaszabova
3. nov 2023

@stellarstar dneska to tu je sama perla ohladom testov.... Jedna sa nas dneska snazila presvedcit, ze hcg sa tvori az par dni po menzese 😂

zuza265
3. nov 2023

Ak by si mala 14 dni do ms, tak ti test nic neukaze, lebo si v case okolo ovulacie. Ak si mala ovulaciu skor (neviem ake dlhe mavas cykly, tak by to mohlo byt. Ale skor je ten vysledok zly a nie si tehotna 🙁

sense
3. nov 2023

14 dní do MS prebieha ovulacia

stellarstar
3. nov 2023

@veronikaszabova jeee to fakt? Zas som zmeškala niečo 🤣🤣🙈 clovek sa tu učí samé nové veci 🤣🤣🤣

kkovacovak
3. nov 2023

🤦‍♀️ veď si ešte ani možno nemala ovulaciu. Vieš dúfam ako sa tehotnie áno? Lebo mne príde že ani nie.

kiki68
3. nov 2023

@sense to tak nemusi byt, na som otehotnela prvy den ako skoncil menzes. Nevieme preco, ale proste to vyslo presne vtedy. Pritom ovulacia sledovana lekarom skrz endometriozu. Takze vzdy sa to moze nejako posunut. Ked si ta zena mesiace nemeria bazalnu teplotu, tak nema sancu vediet kedy ma ovulaciu.

michala_1990
3. nov 2023

Každa žena má iný cyklus môže mať aj 40 dňový ... Tu skôr ako o to, koľko máš do MS nastáva otázka, koľko dní máš po ovulácii?

zuza265
3. nov 2023

@michala_1990 podla mna keby si merala a sledovala ovulaciu, tak je skusenejsia a vie ze je v case okolo ovulacie. Aj keby bola ovulacia skor, am ma dlhe cykly, tak by vedela, ze aj ms pride skor.

bejbs123
3. nov 2023

🙈 ja uz dnes ani neverim

sense
4. nov 2023

@kiki68 ovulácia sa posunúť môže, aj spermie dokážu vydržať v tele ženy životaschopné aj 5 dní, ale lutealna fáza ženy sa nemení, ta je vždy rovnaká 12-16 dní, za predpokladu ze žena nemá Progesteronovu nedostatočnosť a vtedy začne žena spinit skôr ako MS nastúpi. A ak by bola teraz tehotná tak by mala ovuláciu pred cca 10-14dnami. Aj keď test co ona dala pozitívny nie je.

michala_1990
4. nov 2023

@zuza265 to určite áno...ale asi to nerobí .. nevieme keď nepíše už 😁