icon

Akú máte skúsenosť s Clearblue digitálnym testom?

hornacekova
5. apr 2023

Aku máte skúsenosť s clearblue digitálny? Vyšiel mi negatívny ale keď som ho rozobrala tak na testovacích prúžkoch sú dve čiarky. Má niekto takú skúsenosť a neviete čo to znamená? Robila som clearblue normálny a ten mi vyšiel pozitívny.

Akú máte skúsenosť s Clearblue digitálnym testom?
isadoraisa
5. apr 2023

@hornacekova digitálny ma vždy prúžky

bejbs123
5. apr 2023

A mate fotku toho prizkoveho testu?moze byt,ze mate este len nizke hcg a digitalny to nezachytil,digitalny je 25 a pruzkove vacsinou 10

hornacekova
autor
5. apr 2023

@bejbs123 ten som robila 31.3. v ten deň mi mala prísť.

petamich
5. apr 2023

digitalny ma dve ciarky vzdy (preto sa nerozobera a vysledok ukazuje displej) :D znamena to, ze test bol urobeny korektne, ta druha ciarka a digitalny je menej citlivy aj ked vzdy mi vysiel aj ked ciarka na pruzkovom bola slaba

bejbs123
5. apr 2023

Tak ak ste mali ten pruzkovy pozitivny 31.,ak by slo o tehotenstvo digitalny by Vam uz na 100% vysiel pozitivny,preto si myslim,ze ten pruzkovy bol falosne pozitivny a tehotna nie ste

anika25492
5. apr 2023

Ja som robila digitálny večer v sobotu a vyšiel mi negatívny. Na iných testoch som mala slabú čiarku. Tak som pockala MS neprišla a dnes ráno som urobila digitálny znovu. Tak aj záleží či si si ho robila ráno. Predpokladám, že keby som si ho nerobila v sobotu večer ale v nedeľu ráno tak by mi ukázal iz 1-2 . Dnes takto 🙂

hornacekova
autor
5. apr 2023

Tak ja už neviem čo si mám myslieť dva testy mi vyšli pozitívne. Menštruácia mi mešká už 6 dní. Nemám žiadne bolesti, iba večer ma bolia prsia a býva mi na vracanie ale iba večer. Vôbec mi nechutí jesť. Neviem či mám vlastne veriť testom

anika25492
5. apr 2023

@hornacekova a kedy si robila ten digitálny ?

hornacekova
autor
5. apr 2023

@anika25492 dnes ráno.

bejbs123
5. apr 2023

Ak meska 6 dni digitalny by bol pozitivny uz urcite,takze tehotna nie ste