icon

Aký je toto test?

10. okt 2023

Toto je asi neplatný test však? Je to pepino žiaľ iné nebolo v predaji...

Aký je toto test?
autor
10. okt 2023

Alebo skôr kanálik

xsimonkax
10. okt 2023

Nekvalitná foto. Skús iný test z lekárne. Na tomto nevidím nič, zjavne je rozpitý.

nelca0510
11. okt 2023

Hrozna foto. Kúp si novy

jaskolka
11. okt 2023

Rpzpity test, navyše zle odfotene, veľmi tmavá fotka. Kúp nový, toto nemá nijakú výpovednú hodnotu

sense
11. okt 2023

To je rozmoceny test

zanzilady
11. okt 2023

Ja som tiež asi nechala dlhšie ako som mala a predsa sa nemýlil 🥰

autor
11. okt 2023

Dnešný ranný. Takže asi nič. Dnes ju očakávam
Včera som na papieri trocha spinila.

zanzilady
11. okt 2023

Áno aj ja myslím že negatívny

autor
11. okt 2023

@zanzilady škoda. Dám vedieť ak by sa to zmenilo 🤭

zanzilady
11. okt 2023

Jasne budem rada 🥰

autor
15. okt 2023

@zanzilady vyzerá to nádejne 🙏❤️

zanzilady
15. okt 2023

Ten spodný je dnešný ? Vyzerá dosť pozitivneeee ! 🥰🥰🥰🥰aké máš pocity ?

autor
15. okt 2023

@zanzilady áno spodný je z dnes rána, vyzeral byť pozitívny ale mala som aj ráno spinenie keď som sa utrela. Zajtra zavolám na gynekologiu že čo oni na to , možno mi nasadia nejaké lieky čo môžu pomôcť. 🙏Dúfam že to dobre dopadne,som z toho nervózna 😥

zanzilady
15. okt 2023

Ja som tiež spinila na začiatku tak som tiež volala Dr a dala mi duphaston 🙂 ale aj teraz ešte spinim ale už mi povedala Dr že je to normálne pokiaľ to nie je vyslovene krvácanie 🙂 tak určite len nestresuj

autor
4. dec 2023

@zanzilady ozývam sa po dlhšom čase. Testy aj hcg rástlo ale žiaľ vnútri sa nič nevyvíjalo. Chvíľu som bola aj v nemocnici pre podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo ale pustili ma domov , hcg začalo klesať,vysadili sme lieky a začala som krvácať. Ešte stále krvácam takže na tú poslednú kontrolu či sa maternica vyčistila správne ešte len pojdem. Držím palce ostatným žienkam💛

zanzilady
4. dec 2023

Aj ja tebe držím, pred mesiacom som zažila skoro to iste. Bude dobre neboj 🙂

autor
4. dec 2023

@zanzilady je mi to ľúto ,aj ty sa drž 💛🙏

zanzilady
4. dec 2023

Ja som už myslím že v pohode, akurát čakám kedy príde prvá ovu a ms aby sme mohli skúsiť zas 🙂 daj vedieť potom ako pokračujes. A ako sa cítiš ? Už si to predýchala ?