Baby, čo si o tom myslíte-som tehotná?
@lienka.7 ahoj dala čiže to znamená že to bol len plány poplach?lebo dnešný test mal už iba jednu čiarku
@pralinka000 robila si ho ráno?
@mata370 nie pred obedom
@pralinka000 tazko povedat .... skus urobit zajtra rannym mocom este. Ale len tolko kvapiek, kolko ti pisu... 5-6 tusim. Viac urcite nedavaj.
Ja som najskor testovala pruzkovym, tam to bolo slabulinke.... o 2 dni potom tento uz ukazal.
Drzim ti palce ✊
Ahojte baby chcela by som poradiť robila som si tehotenský test bola tam slabá ciarka aspoň ja ju tam vidím sú to tie isté fotky len iný kontrast robila som si ich včera o 16:00 cca dnes ráno som si robila a nič som nevidela. Ovulaciu som mala 27 októbra spali sme spolu potom sme mali styk 31 októbra 5 novembra mrska mala prísť 10 tého novembra ale zatiaľ nič mešká mi to 9 dní. Môžete mi poradiť snažíme sa o babetko ale zatiaľ nič. Ďakujem za každý názor.
@karolina234 ja dam druhú čiarku vidím 😊 skús ešte za pár dní z ranneho moču
@paola357 ahoj a vidíš len na čiernobielej foto ci aj na druhej. Ostatne baby nič nevideli ale každú radu si beriem k srdcu..
@karolina234 keď priblížim vidím slabučký náznak. Ja som prvý test tiež mala slabučký. Skús ešte z ranného veď za to nič nedáš 😊 Držím ti palce
@paola357 ďakujem za radu no ráno som si dnes robila a nič test ktorý som pridala je to včera poobedia vieš. A tebe držím palčeky. 💜😚
@karolina234 je tam slabucka čiarka. Držím palce 😉
@mata370 táto je tiež zo včera ten istý test no neviem ci to nebol kanálik to som robila včera poobede a dnes ráno som nič nevidela už mi asi šibe
@karolina234 ťažko povedať ci duch alebo kanálik, počkaj dva dni a ak čiarka zo silnie tak si jednoznačne tehu...Na tej čiernobielej čiarku vidno
Ja mam 33 ciklus test prvý robený 29dc druhý 31dc a tretí 32dc..
@pralinka000 a vies prosím ťa vyznacit, kde co len naznak druhej ciarky vidis? Inak nazivo vzdy vidno lepsie duchov ako na fotkach, cize lepsie ako ty nebude vediet nikto. Moja prva "ciarka" bola neodfotitelna ale volnym okom ju vidno bolo.
@pralinka000 bohužiaľ ja nič nevidím ☹️

Ďakujem baby no dnes som robila ešte jeden a tam uz bola len jedna čiarka čiže môžem si byť istá že to bol len plány poplach?