icon

Baby Top Test - duch či kanálik

9. máj 2022

ahojte ake mate skúsenosti s týmto testom?robí kanaliky ci falošných duchov?

Baby Top Test - duch či kanálikBaby Top Test - duch či kanálik
Strana
z2
levandulova111
12. máj 2022

@rebekanz veď toto, vždy je to inak, než myslíme... Príznaky? Nie, iba nafúknuté brucho, vyzerám už takmer ako pred pôrodom, lenže ja aj nie som najľahšia a už mám nejaké to tehotenstvo za sebou, čiže maternica reaguje jaksi rýchlo 😁 a pažravku mám neskutočnú, únavu... Inak nič, že by som vracala alebo nevoľnosti alebo niečo také, to vôbec... Iba by som jedla a spala 😅😅😅 plus tie testy no 😅

majkak66
25. júl 2022

Baby pridávam vás s aj ja foto testu tej značky pred tromi dní bol čistí dnes mi tam príde že niečo je no neviem či kanálik alebo slabý duch čo myslíte od sexu je to 15 dní kedy bola ovu presne neviem dnes by mala prísť mrcha ale nikdy nechodí presne tak neviem

cukrik93
30. sep 2022

Ahoj bola si tehu? Ja mam dnes nieco podobne na tomto teste som 8dpo

majkak66
30. sep 2022

@cukrik93 ahoj nie nebola bol to len kanáliky jedine testy na ktore som sa ja mohla spoľahnúť sú easy@home tie mi ešte hlúposť ani kanáliky neukázali buď áno alebo nie už na9dpo

cukrik93
1. okt 2022

@majkak66 a to su prosim ta ake testy?

majkak66
2. okt 2022

@cukrik93 ja mám toto veľké balenie ovulačných a tehotenských testov nikdy, tehotenské mi nikdy neduchovali ani kanáliky nepresvitali, mám za sebou jeden potrat a ukázali presne jeden deň nebolo moc negatívne a na druhy deň čiarka slabá ale nebolo ju treba hľadať mikroskopom, plus majú aj aplikáciu do mobilu má ovu testy aj tehotenské, tak odfotis test a ukáže ti ho ja v negatívne aby si to presne videla a pri ovu testoch ti ukáže hladinu LH v krvy porovná za teba či už je test pozitívny

cukrik93
4. okt 2022

@majkak66 aha dakujem pozriem sa na ne ☺️

sandy2796
25. okt 2022

Ahojte baby už nejaké 2tyzdne mi vychádzajú testy so slabou čiarkou , (tieto na foto su top test) pochopila by som aj by to bol jeden druh testu ale každý jeden ktorý kúpim je rovnaký , menstruacia mi skončila pred 5 dňami , už týždeň pred ňou som si robila test lebo som mala divne pocity . Neviem si to vysvetliť, stretli ste sa s tým niektorá ? Ďakujem

atack
26. mar 2023

Ahojte dievčatá chcem sa spýtať akú máte skúsenosť zo značkou Baby Top Test ? Pred 2 dňami som si robila zo značkou pepino a dnes s Baby Top Test...takto mi to vyšlo

kimikiki52
30. aug 2023

Baby a co si myslite o tychto? Jeden den po vynechani MS- dva mi pridu pozitivne ale ten dolny baby top test mi pride velmi zvlastny…

Strana
z2