Baby Top Test - duch či kanálik
ahojte ake mate skúsenosti s týmto testom?robí kanaliky ci falošných duchov?

Ahoj bola si tehu? Ja mam dnes nieco podobne na tomto teste som 8dpo
@cukrik93 ja mám toto veľké balenie ovulačných a tehotenských testov nikdy, tehotenské mi nikdy neduchovali ani kanáliky nepresvitali, mám za sebou jeden potrat a ukázali presne jeden deň nebolo moc negatívne a na druhy deň čiarka slabá ale nebolo ju treba hľadať mikroskopom, plus majú aj aplikáciu do mobilu má ovu testy aj tehotenské, tak odfotis test a ukáže ti ho ja v negatívne aby si to presne videla a pri ovu testoch ti ukáže hladinu LH v krvy porovná za teba či už je test pozitívny
Ahojte baby už nejaké 2tyzdne mi vychádzajú testy so slabou čiarkou , (tieto na foto su top test) pochopila by som aj by to bol jeden druh testu ale každý jeden ktorý kúpim je rovnaký , menstruacia mi skončila pred 5 dňami , už týždeň pred ňou som si robila test lebo som mala divne pocity . Neviem si to vysvetliť, stretli ste sa s tým niektorá ? Ďakujem

@rebekanz veď toto, vždy je to inak, než myslíme... Príznaky? Nie, iba nafúknuté brucho, vyzerám už takmer ako pred pôrodom, lenže ja aj nie som najľahšia a už mám nejaké to tehotenstvo za sebou, čiže maternica reaguje jaksi rýchlo 😁 a pažravku mám neskutočnú, únavu... Inak nič, že by som vracala alebo nevoľnosti alebo niečo také, to vôbec... Iba by som jedla a spala 😅😅😅 plus tie testy no 😅