Beriem antibiotiká a menzes mi mešká 3 dni
Ahojte, písala som tu aj včera ale dnes to rozvediem.... Beriem antibiotika a už 3 dní mi meškajú krámy. Môžu antibiotika ovplyvniť tehotenský test?
Robila som si tri testy a všade sú slabucke dve čiarky... Môžem byť teda tehotná?
Nechránený sex som mala aj počas plodných dni.
Vopred vám ďakujem za rady 😉

@zuzka20011991 no už len nech silnie a bábo je ok
@diaalex tak tak 🙂 už sme sa s drahým akurát rozprávali že kašleme na to, budeme si užívať jeden druhého keď na to bude hlavne chuť a to malé príde keď to budeme najmenej čakať 🙂 ja už ani niesom sklamaná, naopak som rada že Ms stále príde keď niesom tehu a že nemusím riešiť žiadne vyvokavacky a že nemám žiadne problémy 🙂 som za to vďačná a tým viac sa budem tešiť keď si nájdem // vtedy, keď to nebudem čakať 🙂 verím tomu že to malé príde, či skôr, či neskôr 🙂
@diaalex ďakujem za reakciu❤️ Nuž ja mám ešte na bábo času ešte mám školu takže nie som sklamaná no už keď si človek myslí že by to mohlo byť tak ako by som sa mohla netešiť keď viem že je to dar vzácnosť koľko žien má mnohé problémy niektoré nemôžu mať baby už nikdy takže samozrejme som šťastná ak sú veci tak ako majú byť a cítim že takto to má byť
@miska0948 je to to naj čo sa dá urobiť viem že veľa žien tú túžbu nevie ovládnuť až sa potom idú zblázniť z toho celého a takýto prístup k životu a k tejto celej veci je naozaj smutný a je veľmi milé vidieť že to neberieš ako len nejaké plodenie detí a partnera vnímaš ako osobu ktorú miluješ a chceš mať s ním deti ktoré budú mať niečo z oboch a nie len že ty chceš a musíš to mať za každú cenu pre vzťah je takéto správanie naozaj veľkou skúškou častokrát už sa potom tie vzťahy nedajú napraviť keď partner vidí ako druhej osobe záleží len na jednom a už stráca záujem o jeho osobu ako takú a jediné na čo sa sústredí je genetická výbava partnera čiže naozaj dobre robíš ❤️❤️ A hlavne neubližuješ tým svojmu vzťahu

@miska0948 ahoj tak ako si dopadla? Ja som nevydržala a 4 dni pred menzesom som si ho spravila a vyšiel negatívny 🙂 ty ako