Beriem HAK, bolia ma kríže a mám zápchu
ahoj.berem HAK pravidelne 6mesiacov
posledny tyzden ma strasne bolia kryze je mi na vracanie a mam zapchu co som nemavala
bolest kryzov som davala ze som prechladla
ja len dufam ze zle vidim a ze tam nic nie je a ak tak je to len kanalik

@zuza265 od utorka
nic tam nie je alebo max kanalik😊
@denuss dakujem
Normalny priznaky PMS a na teste nic nie je
@maranta_leuconeura ms mam dostat o 2tyzdne 😉
Naštuduj si niečo o cykle, ženskom tele, kedy začínajú tehotenské príznaky, kedy prebieha ovulácia a uhniezdenie vajicka. Ze 2 týždne do ms , niektoré to už naozaj preháňate.
Ak mas ms dostat o 2 tyzdne, tak mas prave ovulaciu. Ak by bolo tehotenstvo z minuleho mesiaca, tak ciarky by boli uplne silne
Plus teda pri HA ovulacia nie je - ak mas tabletky
@zuza265 O akej ovulácii to píšeš? Počas užívania HAK sa predsa nedá riadiť týmito zaužívanými pravidlami. K ovulácii príde po chybe v užívaní a to môže byť kedykoľvek.
Podla mna to mate prave z HAK. Principom je zvysena hladina estrogenu ako v tehotenstve. Preto je minimalne riziko otehotnenia pocas HAK, telo si mysli, ze uz je tehotne. Lenze estrogen spomaluje peristaltiku criev, preto mavaju tehulky zapchu. A zaroven su klby a vazy laxnejsie, aby sa lahsie roztahovala panva a telo sa prisposobovalo tehotenstvu a porodu. To iste sa moze diat aj pocas HAK. Mne osobne tiez sposobovala HAK ucinky ako v tehu. Jedine pozitivum bolo, ze mi narastli 🐐🐐 o 2 cisla 🤣 ale musela som to vysadit a dlhodobo potom som este riesila rozne prusery z vedlajsich ucinkov, ked mi to rozhodilo hormononalny profil. Porozpravala by som sa s gynekologickou. Pokial ste nezanedbali pravidelnost uzivania, alebo ste s tym nebrali atb, tehotna nebudete urcite
@evitka83 nie estrogén, ale progesterón a ten neovplyvní tehotenský test
@evitka83 dakujem
Ano aj mojej mame sa stalo , ale testovať 2 týždne pred ms???
@zuzanockamt skus si precitat vsetko co som napisala🫠 napriklad moj predosly komentar., kde pisem, ze ovulacia pri tabletkovej antikoncepcii nie je - a nasledne s tym suvisi co pises. Co som nevylucila, len nespomenula… Ale dakujem za sprdnutie. Btw aj ja som otehotnela pocas brania tabletiek, kt som brala na 100% spravne, bez choroby atd. Nemusis sa ma ustipacne pytat🙂
@zuzanockamt ok. Dakujem za opravu, sekla som sa v nazve. Ale princip to nemeni
@evitka83 Ale výsledok tehotenského testu to neovplyvní. Ten na progesterón nereaguje.
Krize a nic tam nevidim.
@zuzanockamt ja vidim negativny test, reagujem na ostatne symptomy z vlastnej skusenosti a po vysvetleni odbornikom

Tie priznaky mas dlho a priznaky prichadzaju s narastom hcg. To by bola ciarka ako hrom🤗