icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

meyby
24. okt 2011

@cicka22312 ma ju kazda zena , len ona hrubne dlzkou tehotenstva, sa mi zda , noniesom si ista...

ktore
24. okt 2011

@meyby nejaky zltobiely vytok ze by mal po oplodneni

cicka22312
autor
24. okt 2011

@meyby
@nativanativa
Dakujeeem babenky mojeeee pak vam napisem co my ten gynekolog napisal🙂

meyby
24. okt 2011

@cicka22312 a sa mi este zda ze ta vystelka, ak zena neostane tehotna, odchadza v podobe menstruacnej krvi...

nativanativa
24. okt 2011

@ktore haloooooooooooooooooooooooooooooo zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😎 😎

meyby
24. okt 2011

@ktore ja som takyto vytok mala ked som mala dostat mrchu ale bolo ho hodne , a trval asi dva tri dni, ktory nesvrbil nepalil, a bol bez zapachu., teraz mam taky mliecny..teraz cakam ci dorazi este mrcha alebo nie...meska mi to 10d ni...ja si este stale myslim, ze bud je to nejaka hormonalna zmena alebo som prechladla, ine priznaky nemam, len ma bolia prsia...ak by som tehotna mozno som asi tak v 6 tyzdni tehotenstva...

ktore
24. okt 2011

@nativanativa ahojjj.nestiham citat.

cicka22312
autor
24. okt 2011

Nepíšete aký pravidelný ste mala cyklus.
Podla výsledkov ide o počínajúcu tehotnosť - výsledok hCG je velmi nízky - z toho sa dajú urobiť tri závery:
boli ste tehotná a došlo k odumetriu plodu v maternici v počiatočnej fázi (mikro ab)
ste normálne tehotná, bol nepravidelný cyklus, a tehotenstvo je preto velmi malé, preto hCG nízke a na sone zatial nič nevidno
ste tehotná, tehotenstvo sa nachádza mimo maternice - riziko krvácania do dutiny brušnej.

preto tá kontrola v nemocnici, treba urobiť sono + skontrolovať dynamiku hCG.
Tak ze toto my on napisal :((((

nativanativa
24. okt 2011

@ktore no tak bud v obraze prosim 😀 😝

ktore
24. okt 2011

@nativanativa xi xi xi.....

meyby
24. okt 2011

@ktore zena by mala mat takyto vytok, ked ostane tehotna?

ktore
24. okt 2011

vraj ano.zevraj by mala mat vytok taky hustejsi.chcem vediet ze ci ho naozaj mali vsetki co otehotneli,ja ho nemam tak asi pride MS

meyby
24. okt 2011

@ktore myslim si ze to je u kazdej zeny individualne....ale ja som ho mala len par dni, teraz napriklad ho nemam...aspon nie silny, myslim ze normalny...

zdeni1302
24. okt 2011

@cicka22312 ahoj drzim ti hrozne palceky aby bolo vsetko v poriadku 🙂 Ja dnes 39DC a stale nic. Vcera negativny test

cicka22312
autor
24. okt 2011

@zdeni1302
Dakujem velmi pekne hadam to vsetko bude o.k :-/ Nie je to sranda je to osud ako sa hovori :( no a kazdy my vravi ze keby mam mimomaternicove tak uz by som mohla mat take ze bolesti a slabe spinenie a krvacanie ale ja to nemam ani jedno ....Aj ja tebe drzim palce aby neprisla a tets bol pozitivny 🙂 //

tetapetra
24. okt 2011

@ktore myslim, ze nie

tetapetra
24. okt 2011

@cicka22312 to snad nie?! Bude dobre, uvidis, Ty si tu taky ukaz, musi byt dobre 😀

zdeni1302
24. okt 2011

@cicka22312 dakujem moja, to je od Teba mile ja uz som tiez nervozna ze co teda ☹ . A neboj sa vsetko bude dufam v poriadku 😵

perlitka
24. okt 2011

Ahojcek 🙂 ak chces byt tehu vsimaj si svoj cyklus, kazdy druhy mesiac byva silnejsi /vtedy je mensia pravdepodobnost tehu/. Tento vytok znamena zvysene kvasenie /dohra predoslej mykozy/, mozno si jedla viac sladke a pod. Je to ovulacny vytok a teraz by ste sa mali posnazit 😉 najvacsia pravdepodobnost otehotniet, je prvy mesiac cyklu pri slabsom krvacani. Cca.tyzden pred cyklom sa posnazit. Ak si tehu to by si vedela, zena to citi hned, ani test netreba. Hihi takze super cas na zacatie...😉 drzim palce. Napis mi na IP datumy a vypocitam ti to.

spula22
24. okt 2011

@cicka22312 dobry vecer.sleujemvas pribeh od zaciatku 🙂 velmi drzim palceky ,aby vsetko dopadlo super a aby ste sa uz mohli definitivne tesit na babajko 🙂

cicka22312
autor
25. okt 2011

@spula22
Dakujem velmi pekne dav vam vsetkym babulkam vediet ako som teda dopadla hlavne ked uz budem na ultrazvuku tak ak mam mimomaternicove tehotenstvo nech to radsej cim skvor zistia aby nebolo potom neskoro :( Drzte mi palceky a ja Va napisem
@zdeni1302
@meyby
@nativanativa
@tetapetra 🙂

bobinka87
25. okt 2011

babenky som zúfala robím si od nedele ovu test a objavila sa tam druhá čiarka v ponedelok bola slabšia a dnes tam bola zase ale tiež slabá nie až tak slabá ale v papieroch píšu že keď čiarky nie sú rovnaké silné mám to brať ako negytívny výsledok mám si ten test robiť aj ráno aj večer lebo vraj hladina raz klesá a raz stúpa poradte mi ktorá má stým skúsenosti ďakujem viem že čakáme na cicku ako dopadne ale poradte mi

custy
25. okt 2011

cicka kde si toľko? celý príbeh prežívam od začiatku s Tebou a od včera sa už neviem dočkať! už nám napíš 😕

bobinka87
25. okt 2011

@cicka22312 sme nedočkavé

tetapetra
25. okt 2011

@cicka22312 uz som doma z prace, teraz si de Ty. Ako? 😝

cicka22312
autor
25. okt 2011

@bobinka87
@tetapetra
@custy
Takze babulky uz som doma pekne v teplucku ako by som zacala ...... 😎 No Bola som tam asi 4 hodiny v tej nemocnici a na vysetreni som bola polhodinu potom my zobrali krv na potvrdenie HCG v krvi tak na vysledky som ako truba cakala 3a pol hodiny strasne 😲 No tak ze idem na to nechcem vas natahovat 😅 Nie je to mimomaternicove tehotenstvo uz som aj videla bodecku 😀 A HCG v krvi my to pritvrdilo mam az 1361 hehe takze by to malo byt supeer no zajtra idem mojej gyndoske donesiem jej vysledky 😉 A o 2 tyzdne zase tam kde som bola aj dneska aby sme videli ci ta bodecka viac narastie lebo je este malucka neviem kolko napisal to tam ale je tam viac toho pisane nechcem vam klamat tak vam zajtra poviem kolko ma 🙂 podla vypoctov som 7 tt tehotenstva ale mam si davat pozor ....Takze babulky budem pekne odpocivat som strasne stastna ze ste vsetky stali pri mne a podporovali cenim si toto vsetko keby nie vas tak neviem uz som v blazinci toto co sa mne vsetko udialo bolo aj asi na nieco dobre je to zivot a priroda 🙂 Treba si davat pozor babenky moje a drzim vsetky palceky aby ste co sa snazite boli aj vy tehotneeee 🙂 este raz dakujem ze ste stali pri mne 🙂 😉 😀

nativanativa
25. okt 2011

@cicka22312 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 😉 🙂 🙂

zdeni1302
25. okt 2011

@cicka22312 gratulujeeem supeer 🙂 🙂 😵 ja idem zajtra 😢

cicka22312
autor
25. okt 2011

@zdeni1302
neboj sa vsetko bude dobre a daj vediet potom o.k????? 😉 Nebud smutna mysli pozitivne ja viem ze sa my to lahko povie,ani ja som moc nevedela mysliet ale ide to🙂

spula22
25. okt 2011

@cicka22312 jeeeeeej tak teda veeeeeeelmi gratulujem k drobcekovi 🙂 len sa pekne drzkajte a hlavne si na seba davajte velky pozor a vsetko bude super 😀. maminka aj fazulka nech je pekne zdrava a spokojna 🙂