Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@cicka22312 jejko ja sa tak teším z vás! super všetko dobré prajem!!!
Ja som dnes 30DC mrška nikde žiadne príznaky, pocity a na 28DC bol test Negat. tak to zas bude dáka hormo porucha :(
@cicka22312 @cicka22312 nieje zac 🙂 a ja dakujem a dufam,ze to uz skoro pride 🙂.parad treba sa vyspat 🙂...uzi si spanok kym mozes 😀 . ja som pri prvomod cca 7 mesiaca tehu nespala poriadne.maly sa vkuse krutil 🙂 uzivaj si pekne tehu 🙂 najkrajsie obdobie v zivote :-P
@spula22
Dakujem jasne budem odpocivat ako sa len da 😀 Tak atial je vo mne fazulka ale tesim sa ked zacne kopat 🙂 a ked uz budem mat aspon brusko na to sa hrozne tesim 🙂 tak este 4 tyzdne a budem uz po rizikovom tehu a budem pokojnejsia teraz sa snazim vela odpocivat takze hadam to bude vsetko o.k 🙂 Joooj takto o rok uz budeme 3 nemozem tomu stale uverit 😅
@custy
Dakujem velmi pekne no vies ja by som si ten test robila este neskvor,lebo mne vysiel ten test pozitivny az tyzden meskania menzesu je to rozne podla toho ako HCG stupa vies tak sa neboj a skus si este spravit za par dni ked bude negativny chod doktorke 😉 Ked sa to teraz nepodarilo tak sa to podari zase neboj bude vsetko o.k 🙂
Ahojte.Ja ked som bola tehotná so synom.tak som si robila jeden test,-negatívny.za týždeň druhý test-tiež negatívny.o další týždeň-tiež bol negatívny.tak som sla k dr a bola som v 8 tt
@cicka22312 Hej aj ja ešte s malilinkou dušičkou dúfam že snáď, aj keď dnes som už 17 deň od snažilkovania :( a to sa mi fakt zdá už dosť na to aby sa to ukázalo a to som si robila ten RapiClear červený a ten má tuším citlivosť už od 10HCG. Minulý týždeň ma pobolieval ľavý vaječník a vnímala som to ako také pulzovanie v ňom a pretrvávalo to cca tri dni, trochu som cítila i prsia ale dnes už nič :( ani len pocit že by mrcha mala prísť :(
Najskôr sa mi zas pobláznili hormóny, mala som to už tento rok tak v marci. Tak nič, len čakať, ale z vás sa úprimne teším lebo od prvého Tvojho príspevku som to s Tebou prežívala a len som striehla. A potom keď sa to "gradovalo" tak som sa odhodlala zaregistrovať sem a už aj reagovať 🙂
Opatrujte sa a vychutnávaj si to plnými dúškami 🙂 jedno z najkrajších období!
@custy
Neboj hlavne na tvojom mieste by som sla ku gynekologicke lebo moze to byt aj cysta na vajecniku :( Ak ju mas treba najlepsie ju dat na poriadok ,lebo vies cysta vie robit sarapatu 😒 Ja som uz mala cystu a tiez my nechodil menzes a este ma pobolieval vajecnik tak sup a vysetrit treba dat.Dakujem velmi pekne budem si to uzivat som este v zaciatkoch tak odpocivam a uzivam si to 🙂)))
@cicka22312 Ty nam tu teda davas zabrat, mozno si Ta ponechaju ako unikat 😀 . Ale hlavne, aby Ste boli v poriadku. Ked toto citaju ostatne, tak mozu pisat o Tebe roman 🙂 . Pekne oddychuj, ja uz makam, preradili ma na ine stredisko, lebo po 100 rokoch zistili, ze fenolftalein je "asi" karcinogen. Divocina 😝
@tetapetra
Ahoj aj ja vravim pekne som ja zazivala roman by bol isty 🙂 Hehe no hlavne ze som v tehu a dotiahneme to s gulickou do konca 🙂 Ja odpocivam ako sa da neboj sa 🙂 Hehe chcem byt doma tie 3 mesiace rizikovejsie kebynahodou a pak by som sla zas do prace uvidime .
A na ake stredisko??? NO tak to je aka divocina 😀 Aj ty sa drzkaj a setri sa 😝
@cicka22312 robim v chemickom labaku, preradili ma na mikrbiologiu 😎
@tetapetra
Jaaaaj chemicka z teba :D
@cicka22312 jasne oddychuj 🙂 vsetko bude super neboj 🙂. o chvilku si zacnes uzivat kopanie a aj vsetko , co k tomu patri 🙂
@cicka22312 a na kolky den meskania ti nakoniec vysli tehu testy pozitivne?
@doory
Ahooj az skoro po tyzdni 🙂))
@spula22
@zdeni1302
@nativanativa
@perlitka
No co babulky ako sa mate ?? Ja mam konecne volno tak odpocivam 🙂)) No co kto ma potesi tou najlepsiou spravou ze uz sa Vam daco podarilo?? hm????? Hehe 🙂
@cicka22312 ojojoooooooooooooooooooj , to ti ja neviem povedat , ale asi budes sklamana ... neviem , necham sa prekvapkat 😉
ved ja ani neviem kedy mam dostat 😀 😀 😀
@nativanativa
Ale noooooo neboj tak sup sup test robit 😀 Neviem sa dockat na spravy od tebaa hehe nevies kedy??? Mozno az za 9 mesiacov az 😅
@cicka22312 ahoj mojka a vy ako sa mate? fazulka poslucha 🙂. ja este zatial nic,ale intenzivne na tom pracujeme 🙂.dam vediet ked bude nieco nove.zatial sa drzkajte 😀
@cicka22312 Ďakujem 🙂 ale pravdepodobne ste počali až neskôr však? ja som tak bola s druhým mimi. test mi vysiel az po vyze tyzdni meskania.. teraz mi to tiez meska 4den,alebo treti ak by mal byt 30.dnovy cyklus, no vcera test negativ ☹ tak cakam,ci to nebude nejaky zapal...
@spula22
Ahoj fazulka poslucha len my byva nevolno ale da sa to prezit 🙂Pre malicke vsetko prezijeme 😉 Tak tak mieste to cesto aby som uz mohla pocut len tie najlepsie spravy 😝 Dakujem budeme sa drzkat 18 novemvra idem na kontrolne sono na kramare a 23 idem k svojej gynde na poradnu tehotensku 🙂 Tak dame vediet isto 🙂
@doory
Ahoj moja no tak to dako vychadza ze vraj lebo to nesedi s menzesom s cyklom tak uvidime teda ked pojdem 18 novembra na sono tak my doktor povie ako a co 😅 Tak uvidime Juuj tak este chvilku pockaj a nestresuj hlavne ak sa to nepodarilo tak sa poznazite ale podari sa to a drzim palce aby mrcha uz nedosla 😀
@cicka22312 neboj to prejde 🙂. pre babajko vsetko vydrzis 🙂. miesime,miesime ...snazime sa ,tak duam ze aj ja uz budem mat 2// na teste co najskor 🙂potom daj vediet,ako rastiete 😨)
Ja asi tiez nepotesim na koniec mi prisla na 42 den, tak dlho mi este nemeskala,ale nevadi vyjde to hadam na buduce nechame sa prekvapit a ked nie tak niekedy to hadam pride 🙂 drzte sa baby 😉
@spula22
Vsak toto pre malicke vsetko vydrzime 🙂 Najlepsie je to ked ma to chyti na ulici ma tam natahuje a ludia sa na mna kukaju a suskajusi ze aka som napita 😀 No tak sup sup tesim sa na tie // ciarky na teste ja si tiez budem davat foto potom 😉 Aj bruska ale aj fotky zo sona 😀 Aby ste mali co kukat 😝
@zdeni1302 Ahoj jasne nevadi vyde to nevesat hlavu hore zachvilku sa budes aj ty tesit neboj nechavat treba volny priebeh 😵 vela stastia a aj ty sa nam drz 😉
@cicka22312 ahoj mojka no ako sa drzkate? fazulka poslucha 🙂 🙂 🙂.dufam,ze sa drzite dobre a vsetkoje v najlepsom poriadku 🙂
@spula22
Ahoooj dakujem za opytanie 🙂 Mame sa super papam duphaston lebo som troska spinila ale je to o.k 😉
23 mam poradnu tak budem uz mat aj tehotensku knizku 😉 No a uz mam aj priblizne vypocitani porod 27.6 2012
lebo ked som spinila tak som bola na gynde a to uz my ako tak potvrdila a som v 2 mesiaci a par dni babenko uz rastie 😅 tak je dobre len my stale byva nevolno tak dufam ze to coskoro prejde 😵 A ako sa mas???? Co mas noveho??? Hm????? 😎
ahoj....tak som rada,ze sa mate ok 🙂...super bude to letne babajko 🙂neboj mojka tioe nevolnosti prejdu..mne bolo pri malom zle do cca4 mesiaca a potom uz len ked som ucitila ryby 😝 .my sa mame ok,cakame na mrchu ci pride,alebo nie,dufm,ze uz nepride 😀.este pockam do predpokladaneho terminu prichodu a ak sa nedostavi,tak sa skusim testnut 🙂.potom dam vediet,ze co a ako...a ty tiez potom nezabudni dat info,ked budes mat po poradni,ze ako s vam dari 🙂
@spula22
Ahooj som rada ze si odpisala🙂 Jeej tak vsetky prsty co mam budem drzat aby neprisla :D jooj tak isto daj vediet ja dam vediet isto neboj sa 🙂 INak som na Pn radsej ma vypisala nech som doma a nech odpocivam hehe 🙂 Tesim sa 🙂 TAk sa tesim na tvoju spravu 😉
@cicka22312 citam, citam, vidim, ze rastiete. To je dobre. My uz tiez rastieme, pribrali sme 2kg. Dnes som bola na AFP, HCG, vysledky budu o tyzden. Takze cakame 😉 . Len sa pekne drz a odpocivaj
@tetapetra Dakujeeeem budem budem neboj no pekne rastieme vsak isto sem dam fotku z ultrazvuku ked pojdem 23 novembra 😉 Aj ty sa pekne drz a uzivaj si tehulkovanie 😉 A hadam aj ty potom podavas niake foto hmm 😀 Daj hned vediet potom dobre ????? Ako dopadli vysledky 😉

@spula22
Dakujeeeeem velmi pekne 🙂 Budeme si davat na seba pozor 😀Vsak co 3 hodiny rano a ja som uz vyspata to je krasa ked niekto ide spat o 19hod. 😀 hehe pekne teda a naozaj dakujem a ja tebe prajem aby si sa coskoro tesila a nasla si // ciarky na teste 🙂 Vela stastia 😎 😵