icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

tetapetra
21. nov 2011

@tahia24 ja osobne, bez vsetkeho co si pisala, som sa dockala po troch rokoch, pomohla dovolenka 😀

kikusik88
21. nov 2011

ahojte potrebujem sa k vam vtriet 😀 mam uz par dni biely hustejsi vytok vo vacsom mnozstve...je taky kremovy bez zapachu bolesti ci svrbenia...je pravda ze beriem lieky na vag. zapal no uz 3 dni som bez tych tabletiek a ten vytok neprestava 😒 inak ziadne ine priznaky....koncom tyzdna mam dostat ms takze neviem 😖

cicka22312
autor
21. nov 2011

@tetapetra
No budem pekne papat duphaston neboj tak hadam uz nebudem musiet pohotovost riesit az do porodu 😀
No ja uz taham 11 tyzden v sobotu zacinam 12 tyzden 🙂 Tak sa tesim ze som uz o nieco dalej pekne 🙂

cicka22312
autor
21. nov 2011

@kikusik88
Kludne sa mozes knam vtriet 😀 No tak cakaj ci pride menzes uvidis ci vlastne pride 😉 Ja som mala tiez presne toto aj som mala mykozu vsetko ale vytok stale ostal 😀 A nakoniec som bola v tehu 😉 Takze pockaj a uvidis ci pride alebo nie 🙂 Ale tak hadam uz ani nepride 😅

kikusik88
21. nov 2011

@cicka22312 no robila som aj test lebo som mala nevoslnosti aj bolesti alebo tlak v podbrusku, no citala som letak a nevolnosti mohli byt z tabletiek...ale som na 3 dni vysadila bo sme boli na svadbe a tam si to vkladat je neprijemne tak ten vytok ostal, no este tie tabletky mam dnes aj zajtra tak ich douzivam, citala som ze je to aj pre tehu tak mi to nemoze ublizit 🙂 ale kiez by si mala pravdu ☹ vies mi lepsie popisat ten vytok? teda konzistenciu? je to divne ale chcem to vediet 😀 a uz mas babo?

cicka22312
autor
21. nov 2011

@kikusik88
Jaaaj no vsak prave je to neprijemne ked si niekde a mas si to vkladat...No ten vytok ja som mala hustejsi a taky zlty a dost som ho mala musela som aj intimku nosit...babo este nemam ale je na ceste 😀 Ja som 11 tyzdni teraz tak nevolnosti s tabletiek moze byt ale to je iba zriedka ja som mala nevolnosti od zaciatku az do teraz ich este mam uz je to o nieco lepsie ale aj tak ich mam 🙂 To nie mne po mykoze ostal vytok a nechapala som co sa deje bol obcas aj priesvitny potom husty no vseliak ...ja som ani neverila ze som tehotna ked si precitas celkovo moj pribeh tak pochopis 😀 Ako akty x hehe 🙂 Drzim teda palce aby neprisla a aby si na teste mala // ciarky a test bol este skoro robit ja som si az po tyzdnovom meskani az vtedy bol pozitivny takze tak 😵

kikusik88
21. nov 2011

@cicka22312 no ak bude meskat urobim test vask ak to ma byt bude ...ak nie zbytocne budem testovat a dufat 😒 no ten moj vytok je kremovy biely ale nie az taky hustyy husty, ale tiez je ho dost...a krcek je zatial tvrdy a hore tak uvidim koncom tyzdna cakm ms tak dufam ze nepride...chcem vianocny darcek 😀

bobinka87
21. nov 2011

@tetapetra to by som bola aj ja rada dnes som bola na krv a beta hcg mi s 26,26 stúpla na 37,96 je to stále málo ale aspoň trošku stúpla uvidíme vo štvrtok idem znova na krv

cicka22312
autor
22. nov 2011

@kikusik88
Ano ked bude meskat az vtedy spravit test ....To je najlepsie to aj na gynde odporucuju ze az po tyzdnovom meskani ze je najlepsie robit 🙂 Boze ake uz mam zase nevolnosti 😖 Uz aby to prestalo ......
No on nemusi ten vytok byt husty moze byt aj riesky proste su vseliake 🙂 Tak hadam teda nepride drzim palce teeda vsak to by bolo krasne na vianoce take prekvapenie 🙂 Aj ja to mam ako darcek ze cakam babetko 😉
Tak budeme duufat ze uz vobec nepride ..... 😀

cicka22312
autor
22. nov 2011

@bobinka87
Moja neboj bude stupat a stupat aj ked pomalicky ale stupa a to je hlavne drzime ti palceky vsetky co sme tu aby tam pekne ostalo kde ma byt 🙂 Pekne odpocivaj a nestresuj sa ....
😉

cmeliatko
22. nov 2011

inak neviem ake vytoky to mavate..ja nemam ziaden hmmmmm..nic. uplna cistotka.
normalne sa bojim ci to je ok :D

bobinka87
22. nov 2011

@cicka22312 ďakujem vám len treba dúfať že bude stúpať neboj nestresujem sa a nemyslím na to

kikusik88
22. nov 2011

@cicka22312 no hadam uz nepride....vsak skusim pockat a potom testnem ak by nedoslo, a mala si test 10-tku ci 25-tku??? aj v tom je rozdiel... 😒 a normalne ti tie nevolnosti zavidim 😀 uz nikdy to nebude krajsie a carovnejsie ako na vianoce ☹

kikusik88
22. nov 2011

@cmeliatko biely niekto hustejsi niekro riedky kremovy..ale myslim ze to nieje pravidlom ze ho musis mat...

tetapetra
22. nov 2011

@cicka22312 ved ty ma o chvilu predbehnes 😀

cicka22312
autor
22. nov 2011

@kikusik88
No to bol mamatest alebo take daco a to bola 25 samizda ja uz si nepamatam moja fuuha vobec si to uz nepamatam uz to bolo davno 🙂 Ale nooo neboj aj ty sa dockas neboj 😉 Len treba cakat na datum ....
a nebud smutna tes sa aj keby sa nepodarilo podari sa znova netreba vesat hlavicku 🙂
@tetapetra Ale nie moja nepredbehnem ono to tak vychadza podla menzesu ale ze vraj som otehotnela neskvor zajtra budem vediet presnejsie mam poradnu tak uvidime 😉

kikusik88
22. nov 2011

@cicka22312 hm ja skusim ten 10 tkovy mozes pouzit uz do 10 dnoch od oplodnenia plus minus nejake dni ale 25 az pred ocakavanou ms.... 😖 hadam mas pravdu alema prist tak preto mam depku 😀

cicka22312
autor
22. nov 2011

@kikusik88 Mojato je len reklama 10 dni od oplodnenia tomu never proste je to len reklama ver tomu pockaj si az ked ti bude meskat vtedy robit treba alebo v den ocakavaneho menzesu ale never reklamam hentake veci ja si myslim ze otehotniet mozes hoci kedy aj ked mas sex tak este sa spermie nemuseli dostat tam kde maju oni su pockaju na ovulku preto vravia milovat za 3 dni pred ovulkou a 3 dni po ovulke a este ktomu pokial sa vajicko uhniezdi tam kde ma trva to 7 dni takze tak ja by som hentake testy neriesila zbytocne budes len sklamana 😉 Je to len moj nazor na toto ....

kikusik88
22. nov 2011

@cicka22312 vsak ja viem len som to tak maslela, ze ked mi bude mestak den dva tak skusim ten citlivejsi a ukaze mi to a nemusim cakat az tyzden alebo viac ako to tebe nechcelo ukazat vies ? 😉 ale je to pravda mozes mat ovu uplne inokedy ako si ja myslim 😀

cicka22312
autor
22. nov 2011

@kikusik88
Aha tak som ta zle pochopila troska 🙂 No vies ono to zalezi kedy otehotnies mne preto neukazoval test lebo som otehotnela pred menzesom takze tak vies to je ten pripad moj ze preto my test az ukazal po tyzdnovom meskani 😀
Takze sama uvidis potom drzim palce

tetapetra
23. nov 2011

@cicka22312 a dozvies sa, ze v aprili rodis 😀

cicka22312
autor
23. nov 2011

@tetapetra
Nie moja v aprili nebudem rodit 🙂 takze mam tehotensku knizku predpokladani termin podla plodu je 8.7 2012 tak ja som otehotnela pred ocakavanou mrchou takze tak tak som aspon rada ze je ta tehotenska knizka moja :D
No takze je vsetko o.k 🙂

tetapetra
23. nov 2011

ty uz mas knizku_ wau ja som ju dostala po 3 mesiaci 😀

kikusik88
23. nov 2011

@cicka22312 aha takze ty mas plodne dni az pred MS???

cicka22312
autor
24. nov 2011

@kikusik88
Nooo tak ja som mala ovulku tak vseliako ale hovori sa ze ked zena ma dost silny orgazmus dokaze to vajicko uvolnit a oplodnit takze aj ta ovulka sa vie posunut vies a hlavne ked mas nepravidelny cyklus kamaratka ta mava problem s ovulkou ta musi papat tabletky na take veci aby mohla otehotniet a co ako neprisla ta mrcha co??? 🙂 Jaaj oocakavas az koncom tyzdna takze hadam nepride 😉

kikusik88
24. nov 2011

@cicka22312 aha no vsak som zvedava ako sa to podari, ak nebudem tehu do pol roka opytam sa doktora ci je to v poriadku a co nam poradi....ale hadam nebude treba 😀 no necakam ju veru ale ak tak mala by byt zajtra alebo cez vikend... 😉

cicka22312
autor
25. nov 2011

@kikusik88
A ako mas niake ake take priznaky ako keby mala prist ci nie 🙂 hehe tak hadam dneska nepride a hadam an cez vkend a pride az o 10mesiacov 🙂 hehe no hadam nebudes potrebovat doktora a otehotnies zachvilku a budes mat krasne deticky neboj vela vela deticiek 😀

nativanativa
25. nov 2011

@cicka22312 ahoooj maminka ako sa ti vedie hm ??

cicka22312
autor
25. nov 2011

@nativanativa
Ahoooj ale fajn pomalicky odpocivame som na PN takze my je fajn 🙂 A ty ako?? Ako sa mas?? A co nepodarilo sa este nic namiesat ??? Ja musim teraz papat duphaston lebo tak mam mierne spinenie ale ze vraj je to o.k nemam ani hematom a ani zadnu krv tam nevidela ze my praskaju cievky ...ci ako tak to papame🙂 Uz mame aj tehotensku knizku 🙂 Ale ty sa pochval ako sa mas??? Co noveho??

nativanativa
25. nov 2011

@cicka22312 aale no pekne teda , ja sa nemam cim chvalit , som sama , ale mi to aj vyhovuje teraz , prave som v strede cyklu , meriam teplotu stale , a ty si uz ktory tyzden ?