Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@jazzin
Fiiha??? Jeej inak gratulujem k tehotenstvu 🙂 No tak v praci stres nemam nemam z coho :D a cysta no neviem nemam ziadne bolesti na vajecnikoch nic ako keby nemala prist 🙂 Tak uvidime 🙂 A co ti dobre pomaha na mykozu aby si neublizila babatku ???? 🙂
@cicka22312 ako casto ?? za posledne 4 mesiace asi tsk 4 krat ... 😠 😠 😠 😠
@jazzin mozeme si s mykozami ruky podat ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@nativanativa
Fuuuuh dost :( Poradim dobre je pit zensky cajik tam kde je alchemilka to pomaha na zapaly cysty a tak a ziadne sladke vody najlepsia je korytnica ta je dobra a zdrava ma tam aj niaky obsah v sebe.A vziadne sladke aspon nie moc raz zacas si mozes dat nie moc lebo ono na sladke je to horor :(
@nativanativa ja tak isto mykoza ma trápi už 5 rokou a neviem sa jej zbaviť aj počas prvého tehotenstva mám trápila
@bobinka87
mOJA SKUS TO CO SOM PISALA AJ NATIVANATIVE AKO JA KED SOM TO ZACALA PIT TEN CAJ ALCHEMILKU A PIT TU KORYTNICU A SLADKE NEPAPAM TAK CASTO TAK MY TO USTUPUJE UZ KONECNE A JE DOBRE SEDACI KUPEL NA TO TIEZ ALCHEMILKA SYPANA A TAM SI DO TOHO SADNUT A AJ TO JE SUPER 🙂SKUS TO 🙂
@cicka22312, ja som mavala mykozy pravidelne a mrcha vzdy dosla, len ked mi meskal menzes mala som silny biely vytok a bola som tehotna, tak si sprav test a budes vediet na com si, lebo samoliecba mykoz v tehu nie je nic moc.....
@gab
ahoj no tak gratulujem k tehotenstvu tedaa no vsak si dneska idem robit a dakujem za odpoved cenim si to aspon budem vediet ze menzes nemeska kvoli mykoze 🙂 A ako kukam zachvilku aj budes rodit 🙂
Ahojte baby tak mi nakoniec ta mrcha dorazila tak čo už musíme vydržať kým neskončí a smažiť sa po nej manžel bol trochu sklamaní ale čo už nie ako to zvládneme tak musím zajtra odhlasiť doktorku cicka22312 daj potom vedieť ako ti dopadol test a čo povedala doktorka držím palce aby všetko bolo dobre
@bobinka87
Ahoj no to je skodaaaa :( Ale uz vies ze sa zase mozete snazit mne zatial mrcha nedosla :( No a test som si nerobila lebo som pred chvilkou dosla z prace a som unavena tak pockam do zajtra 🙂 Dam vediet ako som dopadla u doktorky uvidime teda ...Inak ja by som tam sla potom lebo nech ti vyrata ovulku aj kamaratka otehotnela ked jej doktorka vyratala a otehotnela na prvy sup povedala presne kedy sa maju milovat kolkateho aj to tak bolo 🙂)) A teraz ma babenko 🙂 A su aj tabletky po ktorych mas aj skoro stale ovulku 🙂 A tiez mas vacsie sance ale to davaju uz takym ze po roku uz nemohli otehotniet :-/ Ale skus sa dako popytat 🙂
@cicka22312 mozno si uz tehuuuuu 🙂
@bobinka87 ja som skusila uplne vsetko .... a furt nic a nie a nie sa jej zbavit
@cicka22312 ďakujem pôjdem potom ku doktorke a budem sa jej na to pýtať ja si tiež myslím že si už asi tehuu nech je to pravda ja už jedno bábo mám a viem čo to je keď nie a nie ten uzliček prísť pri prvom sme sa snažili 2,5 roka kým sa nám narodil synček tak uvidíme ako dlho to bude teraz tak držím palce a nezabudni dať vedieť už teraz som nedočkavá
@timmka jeeej tu folik. cystu mam aj ja a od vcera spinim .... moze to byt tym ze mi mohla aj prasknut ?? ja by som mala brat od buduceho cyklu clostil a pregnyl , len neviem preco spinim vyse tyzdna pred mrchou hm ... , 😖 😖 , alebo to mam od vysadenia duphastonu ?? som dnes 23 DC a kramy ani neviem ako mi pridu teraz ... mozno sa mi aj nakoniec nejak rozbiehaju
@nativanativa to poznám tiež som skúšala všetko držala som špecialne diety nejedla a nepila sladké nápoje sladkosti slané a pikantné brala som strašne veľ tabletiek mastí čípok kúpele a nič nepomohlo po 5 rokou som vymenila gynekologičku bola super porozprávala mi o tom všetko spravila mi kompletné vyšetrenie výsledky dopadli dobre ale pre istotu ma ešte pošle na imunologiu či ako sa to volá povedala že môžem mať aj slabú cukrovku aj s toho sa roby mykoza nemá niekto u vás v rodine
@bobinka87 cukrovka bola u nas v rodine , ale ja som alergicka na candidu ☹
@nativanativa
Ale si myslim ze ani nie necitim sa na to 🙂 Asi vazne ta mykoza nieco porobila :-/Hlavne ak som neni v tehu nech my pridu aby som sa zacala snazilkovat 🙂
@cicka22312 tak potom stres a ine veci .... tazko povedat 😖 😖 😖
ja som si tiez myslela ze dostanem pred 7 ci 8 rokmi a hop ... bolo to tam ... ale nebola vhodna doba tak sme sa rozhodli to prerusit .... a to si fakt nepamatam ci som mala nejake priznaky , prsia klasika - tie boleli a prestala som fajcit , nechutilo mi fajcit , za co som vdacna , lebu uz nefajcim 7 rokov 🙂
@bobinka87
No ta mykoza je najhorsia vec na svete :( Nemuselo by to ani existovat by som bola tomu vdacna keby nevieme ani co to je 🙂 Ach my zeny si odtrpime vsetko 🙂 Mame mesacne splatky :D Hehe no co by tento svet bez nas robil??? No to by som si nevedela predstavit :DPopytaj sa aj o tych tabletkach kludne a aj nech ty to vyrata kedy sa mas milovat 🙂)
@nativanativa
tazko povedat ale tak ja tomu verim ze raz otehotniem len tomu cas a volny priebeh to je vsetko netreba tlacit 🙂))
No ja som nemusela byt tehotna a prestala som fajcit 🙂 fajcila som 8 rokov a teraz 3 roky nefajcim :D
@cicka22312 ako, ako? cakame 😀 , precitala som celu diskusiu, aby som sa dozvedela ci kocikujeme a stale nic? 🙂
@tetapetra
Takze test negativny gynekologicka tam neni :( takze az nabuduci tyzden musim ist knej lebo ma dovolenku :-/
Musim si ist dat pichnut inekciu aby my prisla menstruacia...Takze asi necakam 🙂
@cicka22312 nabuduce alebo test klame 😎
@tetapetra
Hehe no vsak prave bud test klame alebo nabuduce hehe uz aj papam kyselinu listovu tak hadam by uz mohlo daco namiesat :DDD
@cicka22312 určite ten test klame len papaj kyselinu listovú ako to že tam nebola ke´d si bola u nej objednana
@cicka22312 nemas pre nas potesujucejsie spravy len takeho hovadiny ze negativ a pod ???? 😠 😠 😠 😠
@bobinka87
No bola a ked som tam dosla knej tak mala listok na dverach ze dneska a zajtra ma dovolenku tak ja neviem aspon keby my dala vediet 😠 ale nedala tak musim cakat ,ale mne to neva tak si pockam mozno my este dojde menzes do konca tyzdna mozno budem este prekvapena 🙂
@nativanativa
ahoj ako myslis ake hovadiny???? Co tym chces povedat??????

cicka22312 Tiez som si myslela ze tazko mozem otehotniet ked mam mykozu...ale da sa to...teraz som tehotna a tiez som mala biely vytok....z mykozy by ti nemal menzes meskat...jedine nejaka cysta alebo stres v praci. Mykozu mam uz dlhe roky...mesiac mam pokoj a vrati sa zas...pocas tehotenstva som mala mykozu este castejsie.