icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

jazzin
12. okt 2011

cicka22312 Tiez som si myslela ze tazko mozem otehotniet ked mam mykozu...ale da sa to...teraz som tehotna a tiez som mala biely vytok....z mykozy by ti nemal menzes meskat...jedine nejaka cysta alebo stres v praci. Mykozu mam uz dlhe roky...mesiac mam pokoj a vrati sa zas...pocas tehotenstva som mala mykozu este castejsie.

cicka22312
autor
12. okt 2011

@jazzin
Fiiha??? Jeej inak gratulujem k tehotenstvu 🙂 No tak v praci stres nemam nemam z coho :D a cysta no neviem nemam ziadne bolesti na vajecnikoch nic ako keby nemala prist 🙂 Tak uvidime 🙂 A co ti dobre pomaha na mykozu aby si neublizila babatku ???? 🙂

bobinka87
12. okt 2011

@magic08 aj dnes bol negativny tak preto tomu nedávam veľku nádej že som keď mi už tri testy ukazali že nie som uvidíme čo mi povie doktorka

nativanativa
12. okt 2011

@cicka22312 ako casto ?? za posledne 4 mesiace asi tsk 4 krat ... 😠 😠 😠 😠

nativanativa
12. okt 2011

@jazzin mozeme si s mykozami ruky podat ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

cicka22312
autor
12. okt 2011

@nativanativa
Fuuuuh dost :( Poradim dobre je pit zensky cajik tam kde je alchemilka to pomaha na zapaly cysty a tak a ziadne sladke vody najlepsia je korytnica ta je dobra a zdrava ma tam aj niaky obsah v sebe.A vziadne sladke aspon nie moc raz zacas si mozes dat nie moc lebo ono na sladke je to horor :(

bobinka87
12. okt 2011

@nativanativa ja tak isto mykoza ma trápi už 5 rokou a neviem sa jej zbaviť aj počas prvého tehotenstva mám trápila

cicka22312
autor
12. okt 2011

@bobinka87
mOJA SKUS TO CO SOM PISALA AJ NATIVANATIVE AKO JA KED SOM TO ZACALA PIT TEN CAJ ALCHEMILKU A PIT TU KORYTNICU A SLADKE NEPAPAM TAK CASTO TAK MY TO USTUPUJE UZ KONECNE A JE DOBRE SEDACI KUPEL NA TO TIEZ ALCHEMILKA SYPANA A TAM SI DO TOHO SADNUT A AJ TO JE SUPER 🙂SKUS TO 🙂

gab
12. okt 2011

@cicka22312, ja som mavala mykozy pravidelne a mrcha vzdy dosla, len ked mi meskal menzes mala som silny biely vytok a bola som tehotna, tak si sprav test a budes vediet na com si, lebo samoliecba mykoz v tehu nie je nic moc.....

cicka22312
autor
12. okt 2011

@gab
ahoj no tak gratulujem k tehotenstvu tedaa no vsak si dneska idem robit a dakujem za odpoved cenim si to aspon budem vediet ze menzes nemeska kvoli mykoze 🙂 A ako kukam zachvilku aj budes rodit 🙂

bobinka87
12. okt 2011

Ahojte baby tak mi nakoniec ta mrcha dorazila tak čo už musíme vydržať kým neskončí a smažiť sa po nej manžel bol trochu sklamaní ale čo už nie ako to zvládneme tak musím zajtra odhlasiť doktorku cicka22312 daj potom vedieť ako ti dopadol test a čo povedala doktorka držím palce aby všetko bolo dobre

cicka22312
autor
12. okt 2011

@bobinka87
Ahoj no to je skodaaaa :( Ale uz vies ze sa zase mozete snazit mne zatial mrcha nedosla :( No a test som si nerobila lebo som pred chvilkou dosla z prace a som unavena tak pockam do zajtra 🙂 Dam vediet ako som dopadla u doktorky uvidime teda ...Inak ja by som tam sla potom lebo nech ti vyrata ovulku aj kamaratka otehotnela ked jej doktorka vyratala a otehotnela na prvy sup povedala presne kedy sa maju milovat kolkateho aj to tak bolo 🙂)) A teraz ma babenko 🙂 A su aj tabletky po ktorych mas aj skoro stale ovulku 🙂 A tiez mas vacsie sance ale to davaju uz takym ze po roku uz nemohli otehotniet :-/ Ale skus sa dako popytat 🙂

nativanativa
12. okt 2011

@cicka22312 mozno si uz tehuuuuu 🙂

nativanativa
12. okt 2011

@bobinka87 ja som skusila uplne vsetko .... a furt nic a nie a nie sa jej zbavit

bobinka87
12. okt 2011

@cicka22312 ďakujem pôjdem potom ku doktorke a budem sa jej na to pýtať ja si tiež myslím že si už asi tehuu nech je to pravda ja už jedno bábo mám a viem čo to je keď nie a nie ten uzliček prísť pri prvom sme sa snažili 2,5 roka kým sa nám narodil synček tak uvidíme ako dlho to bude teraz tak držím palce a nezabudni dať vedieť už teraz som nedočkavá

nativanativa
12. okt 2011

@timmka jeeej tu folik. cystu mam aj ja a od vcera spinim .... moze to byt tym ze mi mohla aj prasknut ?? ja by som mala brat od buduceho cyklu clostil a pregnyl , len neviem preco spinim vyse tyzdna pred mrchou hm ... , 😖 😖 , alebo to mam od vysadenia duphastonu ?? som dnes 23 DC a kramy ani neviem ako mi pridu teraz ... mozno sa mi aj nakoniec nejak rozbiehaju

bobinka87
12. okt 2011

@nativanativa to poznám tiež som skúšala všetko držala som špecialne diety nejedla a nepila sladké nápoje sladkosti slané a pikantné brala som strašne veľ tabletiek mastí čípok kúpele a nič nepomohlo po 5 rokou som vymenila gynekologičku bola super porozprávala mi o tom všetko spravila mi kompletné vyšetrenie výsledky dopadli dobre ale pre istotu ma ešte pošle na imunologiu či ako sa to volá povedala že môžem mať aj slabú cukrovku aj s toho sa roby mykoza nemá niekto u vás v rodine

nativanativa
12. okt 2011

@bobinka87 cukrovka bola u nas v rodine , ale ja som alergicka na candidu ☹

cicka22312
autor
12. okt 2011

@nativanativa
Ale si myslim ze ani nie necitim sa na to 🙂 Asi vazne ta mykoza nieco porobila :-/Hlavne ak som neni v tehu nech my pridu aby som sa zacala snazilkovat 🙂

nativanativa
12. okt 2011

@cicka22312 tak potom stres a ine veci .... tazko povedat 😖 😖 😖
ja som si tiez myslela ze dostanem pred 7 ci 8 rokmi a hop ... bolo to tam ... ale nebola vhodna doba tak sme sa rozhodli to prerusit .... a to si fakt nepamatam ci som mala nejake priznaky , prsia klasika - tie boleli a prestala som fajcit , nechutilo mi fajcit , za co som vdacna , lebu uz nefajcim 7 rokov 🙂

cicka22312
autor
12. okt 2011

@bobinka87
No ta mykoza je najhorsia vec na svete :( Nemuselo by to ani existovat by som bola tomu vdacna keby nevieme ani co to je 🙂 Ach my zeny si odtrpime vsetko 🙂 Mame mesacne splatky :D Hehe no co by tento svet bez nas robil??? No to by som si nevedela predstavit :DPopytaj sa aj o tych tabletkach kludne a aj nech ty to vyrata kedy sa mas milovat 🙂)

cicka22312
autor
12. okt 2011

@nativanativa
tazko povedat ale tak ja tomu verim ze raz otehotniem len tomu cas a volny priebeh to je vsetko netreba tlacit 🙂))
No ja som nemusela byt tehotna a prestala som fajcit 🙂 fajcila som 8 rokov a teraz 3 roky nefajcim :D

tetapetra
13. okt 2011

@cicka22312 ako, ako? cakame 😀 , precitala som celu diskusiu, aby som sa dozvedela ci kocikujeme a stale nic? 🙂

cicka22312
autor
13. okt 2011

@tetapetra
Takze test negativny gynekologicka tam neni :( takze az nabuduci tyzden musim ist knej lebo ma dovolenku :-/
Musim si ist dat pichnut inekciu aby my prisla menstruacia...Takze asi necakam 🙂

tetapetra
13. okt 2011

@cicka22312 nabuduce alebo test klame 😎

cicka22312
autor
13. okt 2011

@tetapetra
Hehe no vsak prave bud test klame alebo nabuduce hehe uz aj papam kyselinu listovu tak hadam by uz mohlo daco namiesat :DDD

bobinka87
13. okt 2011

@cicka22312 určite ten test klame len papaj kyselinu listovú ako to že tam nebola ke´d si bola u nej objednana

nativanativa
13. okt 2011

@cicka22312 nemas pre nas potesujucejsie spravy len takeho hovadiny ze negativ a pod ???? 😠 😠 😠 😠

cicka22312
autor
13. okt 2011

@bobinka87
No bola a ked som tam dosla knej tak mala listok na dverach ze dneska a zajtra ma dovolenku tak ja neviem aspon keby my dala vediet 😠 ale nedala tak musim cakat ,ale mne to neva tak si pockam mozno my este dojde menzes do konca tyzdna mozno budem este prekvapena 🙂

cicka22312
autor
13. okt 2011

@nativanativa
ahoj ako myslis ake hovadiny???? Co tym chces povedat??????