Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@cicka22312 no tak ja ocakavam , ze mi povies ze je to tam 😵 😵 😵 😵
@cicka22312,tak drzim palce aby to bolo pozitivne🙂
držím palce a verím že doktorka povie len dobrú správu
Caute babulky tak som bola u tej gynekologicky tak ze vraj nevie urcit zatial ci som ze mam sliznicu maternice strasne vysoko az moc tak ze mozem byt v tehu zobral my krv a uvidim v stredu co my povie 🙂 no a ze za 10 dni ak by som bola v tehu tak uz by malo vidiet na sone daco tak uvidime a hlavne ak som nen a dostanem menzes tak ze budem mat dost silny a bolestivy :( bozinku to je hrozne :( mam strach :( hehe 🙂 😎 No uvidime teda babulky 😵
@cicka22312 to je teda napinave, viac ako nejaky film 😀 , tak pockame do stredy, aj ja cakam na stredu, tak budeme dve 😝
@tetapetra
No to hej teda aj ty cakas??? a co meska ci ako??? hm??? robila si test?? hm?? No povedala ze mam strasne3 vysoko sliznicu maternice a ze to moze byt tehotenstvo co si otom myslis??? 🙂
@cicka22312 no sup sup , treba sa znovu testnut 😉
nenapinaj nas micka 🙂
@nativanativa
Cicaaa v stredu budem vediet na 100% z krvi neboj dam vediet to uz je len 2 dni ked som mohla cakat a napinat vas tyzden :D hehe uz to dako vydrzime 🙂 a Inak ako sa mas???? No povedala my na gynde ze je dost vysoko ta sliznica maternice 🙂 Ze nechce unahlene zavery robit 🙂
@cicka22312 ja chcem pocut iba dobre veci , ja som bola u dokiho , na kontrolu tej cysty a je prec 😉 , mam krasne vajecniky , sliznicu 5mm ci tak nejak , a beriem od dnes clostil , cize na 13DC mam prist na injekciu - pregnyl
@nativanativa
Jeeej tak super teda tesim sa ze je ta cysta prec uz 🙂 jeej tak super parada 🙂 a na co na inekciu na co to je dobre ja viem neboj budu dobre spravy len treba pockat 🙂
@enanena ahojky. chcem sa ťa opýtať....píšeš,že si nemalaovulku a mm mal zlý spg...Akú diagnozu mal mm,ak sa smiem opýtať? Môj mm má oligoasthenospermiu.....málo a pomalé,hoci doki povedala,že až také hrozné to nieje.V piatok ide za dr.hrivňákom na spg a uvidíme,či sa to zlepšilo.Ja som v poriadku,ms aj ovulku mám ako hodinky.....Ako sa vám podarilo preliečiť? Bola to dlhá cesta?
@cicka22312,ahoj tak to je parada,nadej je velka,drzim palce🙂ja cakam zajtra mrchu,som myslela ze pride dnes,lebo rano slabe spinenie ale uz nic teraz,tak neviem co si mam o tom mysliet
@cicka22312 ta injekcia pregnyl je na ovulaciu , takze co z toho vyplyva ??? milovat sa az do zmorenia 😀 😀 😀
@nativanativa tak vám držím palce
@bobinka87 dakujemmmmmeeeeeeee 🙂
za málo len aby vám to vyšlo držím palce nie silno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nativanativ
ahoooj tak smelo do toho super tak drzim palcekyyyyy 🙂 😉 😅
@frca
Ahooooj tak nadej velka je hadam vsak ked my povedala ze mam strasne vysoko maternicu sliznice tak hadam sa to podarilo nikde mrcha :D Jeeej tak hadam mrcha nepride a budu coskoro //ciarky inak na gynde my povedala ze je lepsie si dat zobrat krv a tam spravit testy lebo tie tehotenske testy su neni az tak spolahlive niekedy 🙂 Tak daj vediet ja budem vediet zajtra 🙂)
@cicka22312 ja cakam na teba 😀 , zajtra idem na vysetrenie NT, preto cakam aj ja. zajtra sa dozviem ci je vsetko s babatkom ok 🙂
@tetapetra
Cakaj cakaj 🙂 ale neboj bude vsetko o.k 🙂 No ja som myslela ze planujes mimco az pak som videla ze uz cakas babatko jeeej :D 😀
V mojom veku a po tolkom cakani, by sa aj patrilo 😉
@cicka22312 micka co noveho ??? dopocujemsa nieco dobre hm ?? 😵 😵
@nativanativa
No este stale neviem vysledky zajtra budu tak dam vediet 🙂)))) 😀 😉 treba trpezlivost 😝
@nativanativa
@tetapetra
@bobinka87
Tak babenky moje som zufala ze vraj vysledky nie su jednoznacne ze mam prist o tyzden na sono ☹ Boze babulky mna porazi a slahne ma tak som sa tesila :( Co si mam otom vsetkom mysliet??? Asi som v tehu predsa neni ☹
@cicka22312 ty budes asi nejaky prirodny ukaz 😉 , ale ved nadej tam este stale je, vsak 🙂
Neviem ale som si uz poplakala vsak to nie je uz normalne tak som sa tesila je to brutalne :( ach no uvidime ako to vsetko este bude bojim sa no neviem vsak povedala ze vysledky nie su jednoznacne tak neviem no asi tam tie hodnoty nie su az tak vysoke na tehotenstvo tak mam prist o tyzden na sono.
@cicka22312 fuuha , tak to je aka zahada s tebou ☹ ☹
@nativanativa
@tetapetra
Tak baby test // ciarky pozitivny 😀 Dakujem ze ste my drzali tolke palce 🙂

@frca
@bobinka87
@nativanativa
ahojte babulky 🙂 Nemam kedy vam pisat stale som v praci este zajtra a potom volno 2 dni v pondelok idem na gyndu este som kramy nedostala tak este dufajme test si uz nebudem robit ,lebo to si necham ako prekvapenie ak budem 🙂 hehe no nemam ani prinznaky niake jedine stale vytok a raz zacas ma pichne v prsiach ale nic viac 😒 Tak hadam donesiem stastnu spravu ,hlavne aby som aj ja bola v poriadku lebo sa aj obavam aby to cysta nebola :( ale hadam nie 🙂