Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@cicka22312 dam vediet🙂 😉
@meyby
Dneska ci zajtra ?? hm??? nedockava som 🙂
Ahojte aj mne to meska asi ... kedze nemam pravidelnu menstruaciu. Ale ja vobec nemam priznaky, len ma picha do vajecnikov, tak dufam ze to nebude nejaky zapal, alebo cysta kedze ho zvyknem mavat. ja som si jeden test robila ale to bolo myslim 28DC a vysiel negativne teraz je to 36DC no bodaj by neprisla. Uvidime, ale neverim ze by som mohla byt tehotna
@zdeni1302
Ahoj ani ja som nemala hned prinaky ked my meskala az potom po 2 tydnoch som zacala mat lebo ten hormon nebol taky ze by to dako toto 🙂 Len sa netreba bat a hlavne mysliet pozitivne je to dobre nestresovat....ja by som poradila aby si sla na gyndu a budes presne vediet co a ako lebo vazne nie je to sranda...Mozes mat aj daky zapal a ked ten apal sa dostane niekde dalej tak uz to nie je dobre ...uvidis ale hlavne chod na gyndu a budes vediet na com si o.k????Daj isto vediet 🙂
@cicka22312
Ahoj no ved prave preto pisem, ze som citala ten tvoj pribeh inak gratulujem 🙂 My sme sa tento mesiac snazili, tak preto si myslim, ze by som mohla byt, ale fakt ziadny z tych priznakov nemam tak fakt neviem, skusim si kupit este jeden test dnes, aj ked neviem ci to nebude este skoro.
@zdeni1302
dakujeem no ten moj pribeh bol dost napinavy :D ako tuto baby boli viac nervozne nez ja :P ako bolo toho dost co som sa nacakala :D hehe no skus si spravit a ked nie tak az za tyzden zase ono ten hcg hormon pomalsie moe stupat neboj mysli pozitivne 😀DDDD a kolko ti meska??
@cicka22312
No ved ked som si to citala, tak aj ja som bola napata ci teda budes tehu, alebo nie, ale drzala som palce 🙂 no ved prave neviem ci meska alebo sa mi znovu posunul cyklus. Od prveho dna menstruacie je to dnes 37den tak neviem
@zdeni1302 ty kokos , tak to pekne predlzujes 😨 😨
@nativanativa
no ano mne sa uz stalo ze mi aj dva tyzdne meskala ale v poslednej dobe mi prisla okolo 30dna 35 najpozdejsie ale som bola aj chora tento mesiac zaludocna chripka hned po menstruacii tak fakt neviem co si mam mysliet
@zdeni1302
ze vraj choroba vie posunut cyklus inak tak ja by som uz sla doktorovi nech vies na com si lebo to nie je dobre ked ti takto dost casto sa predlzuje..Ona ti spravi sono a da inekciu a aspon budes pokojnejsia lebo ak si v tehu tak ti ta inekcia neublizi a nesputi sa menzes len v pondelok radim ist radsej o.k???
ano ak mi nepride tak buduci tyzden sa objednam nech sa na to pozrie lebo ak mi vyjde test znovu negativny tak zacnem byt nervozna
@cicka22312 a tebe po akom case vysiel pozitivne test?
@zdeni1302
No moja to bolo vesele tak az po skoro 10 dnoch meskania ako ja som sa tiez bala ze ach jaaaj ze zase sa to nepodarilo a nakoniec stale uz je pozitivny 🙂 Uz v pondelok idem na ultrazvuk 🙂
Boze baby mne je tak le od zaludka napijem sa vody a uz my je tazko 🙂 hehe neviete co je dobre aby som to dako predychala ??? :D jaaaj hruuuza varim rajcinovu polievku moju oblubenu ,ale ako si my dviha zaludok :D
Tak sa len drzkaj aj s malickym v brusku 🙂 ja budem teda cakat do buduceho tyzdna, ale tak viac si myslim ze z toho nic nebude...
@cicka22312,jeej moja,supeeer gratulujem🙂u mna to nevyslo,mrcha dorazila potvora v utorok☹
@frca
Dakujem moja 🙂 A hlavu hore ono to vide len mysliet pozitovne nemysliet na babatko a ono sa to podari neboj 🙂 A poradim ja som sa milovala tak e 3 dni a 3 dni pauza a takto stale to my poradila na gynde ze takto sa mam milovat a sup vislo to :D tak to skusajte tak a poradim aj som zacala papat kyselinu listovu hehe 🙂 neboj zachvilku sa aj ty budes tesit 🙂
@zdeni1302
Budem dakujem velmi pekne uvidis netreba vesat hlavu dole ked nebudes nech to da doporiadku aby ste uz mohli snazilkovat ..🙂 neboj budes sa aj ty tesit 😉
@cicka22312,dakujem moja,len u mna je zlozitejsie,ja som v juni potratila v 10tt zamlcany potrat,vtedy sme sa ani nesnazili,planovali sme babo az tak za rok a otehotnela som ani neviem ako,a teraz sa snazime a nejde to tak ako som si myslela a este ma caka aj laparka pretoze mam cystu na vajecniku☹Ja uzivam femibion 800 uz pol roka
@frca
Fuuha moja mas to tazke teda to my je luto ze si potratila :( No vane ked sa milujete nemyslite na to hlavne uzivajte si sex lebo ako citam ze ste planovali babo az za rok a nesnazili ste sa tak vies nemysleli ste na to tak si otehotnela na sup ale terazz na to asi aj myslite tak sa nedari hlavne nemysliet a milovat sa a uzivat si jeden druheho ano?? Neboj vsetko bude o.k a mozno aj ked tu cystu daju prec bude to lepsie mozno aj to vtom brani troska 🙂 Neboj hlavne sa nestresovat to je hlavne a neboj bude vsetko o.k pocula som o tom femibion ze vraj je to v celku dobre ale ja si myslim ze ked mas otehotniet otehotnies je to na prirode...vela zeleninky papaj a ovocia je to velmi dobre neboj bude vsetko podla tvojich predstav 🙂
@cicka22312,ja viem ze netreba na to mysliet,len je to tazke,hlavne ked vidim tehotne zeny,minuly tyzden sa kamoske narodilo babo,sme si planovali ze budeme spolu kocikovat,len mne to nedopadlo,bola som stastna ze su v poriadku aj s malym ale aj tak som prerevala cely den,si dakedy uz pripadam ako sibnuta😕Ale nevadi ved raz sa to musi podarit,ty si hlavne davaj pozor na seba a na cervika v brusku🙂
@frca
jasne aj ja som mala take stavy neboj ...len som si povedala vsak co aj na mna to pride raz 🙂 no jasne budem si davat pozor vsak odpocivam 🙂 a setrim sa 🙂
babulky je normalne ked ma pobolieva v podbrusku??? ako ked ma mrcha dojst??? 😒 Jooj hehe asi sa zbytocne strsujem ze?? to je asi to ze sa maternica roztahuje ci ako to je ??? hm???
mna bolelo 2 mesiace, prsia este dlhsie. No telo caka menzes a ten nechodi a ani tak skoro nedojde 😀
@tetapetra
hehe tak dlho pobolieva v podbrusku???? Nemozem si na to zviknut bojim sa ze cito nie je nicvazne 😒 Ale asi nie inak pocula som ze je dobre pit magnezium ale neviem no do pondelka vydrzim a uvidime co povie na gynde 🙂
@cicka22312 tesime sa s tebouuuu 🙂 🙂 🙂 jupiiiiiiiiiiiiiiiiii
@nativanativa
dakujeeeem moja teraz my je stale nevolno tlaky v podbrusku ako keby mala prist mrcha no hruuza a prsia citlive 🙂
V pondelok hadam uz uvidim stupla maleho :D hadam uz bude vidiet nie???

@meyby
No tak sup sup na co cakas test u ukaze ked nie tak az potom si zase spravis :D bezkaj do lekarne a daj rychlo vediet :D hhehe noo tak isto si v tehu neboj a bez si kupit test 😀