Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
baby ten hlien sa ukaze kazdej zene medzi prvymi priznakmi otehotnenia?
@tetapetra
dakujeeeeeeeem hehe tak super hehe hadam to coskoro prejde teda :D
@ktore
Ahoj no malo by to tak byt 😀
@cicka22312 zakial nespinis alebo nekrvacas tak by to nemalo byt nic vazne...to sa maternica roztahuje a chysta sa na malinke....ale keby si mala akekolvek pochybnosti alebo by sa ti nieco nezdalo tak by som zasla dokimu na kontrolu...mna to tiez obcas pobolievalo a raz som skoro odpadla ale to som nevedela ze som tehu,taka bolest na mna dosla ze som sa ani nadychnut nemohla 😒 ale nakoniec vsetko bolo v poriadku a teraz sa tesime na nase malilinke babatko 😉 😉 😉
@ktore ja ti veru neviem ,ja mam vytok stale
@cicka22312 no potom to supni semka 😉 😉
som zvedavaaaa
@enanena
Ahoj dakujem za odpoved jej ukludnila si ma nie vobec ani spinka nie je nic 🙂 len som sa troska zlakla ze co to moze byt ze ci nieco vazne nie je ale ako to su neni silne bolesti take ako pred menzesom ale slabunke raz to obcas pichne ale pohoda 🙂 snazim sa odpocivat a papam kyselinu listovu 🙂 Zajtra idem na ultrazvuk tak napisem co a ako som dopadla a hadam budu uplne ze dobre spravy 🙂 jeeej no ani sa necudujem aj ja sa strasne tesim 🙂 Tiez som citala ze niektore baby mavaju vacsie bolesti ked sa ta maternica roztahuje mozno aj skoro budem mat brusko nie??? ked tak pekne pracuje ci??? 😀 😅
@nativanativa
@enanena
@tetapetra
Babenky moje :( Tak ze neviem ako som uplne na tom lebo my este nie je nic vidno bud som otehotnela pred menzesom alebo som mimomaternicoveho tehotenstva :( Zajtra na 13hod.idem na klamare na ultrazvuk a tam bud vylucia alebo potvrdia ze mam mimomaternicove tehotenstvo :( Bojim sa strasne babenky moje ja neviem co mam robit ostala som aj doma radsej ani do prace nejdem :( Ach toto nie je mozne a ja som sa tesila :(
@cicka22312 neboj sa , všetko dobre dopadne, drzim palce...
@meyby
hadam mas pravdu strasne cosi a ja uz natesena ako male dieta hadam sa my nic nestane lebo sa bojim aj keby mam mimomaternicovo tehotenstvo hadam sa my nic nestane :( ako teraz mam take divne pocity ze ci my to dako ublizi vsak az zajtra idem na 13 hod..Uff nech je zajtra ma normalne slahne :(
@cicka22312 hlavne mysli pozitivne...a bude to ok...viem, že sa mi lahko hovorí, ale snaz sa...
@meyby
Dakujem myslim snazim sa ani do prace som nesla radsej lebo tam stojim 12 hodin a dviham krabice v sklade a tak tak som radsej ostala doma :( Ze vraj je tam niaka tekutina co ma byt ze vraj to je dobre ale stale tam nie je vidno ziadna bodecka ze vraj som mohla otehotniet tesne pred menzesom ale ze zajtra za bud vyluci alebo potvrdi ale ja stale citim ze sa my tam zvacsuje maternica mam take tlaky :( dakujem za podporu 😒
@cicka22312 to nehovor ani nahlas , urcite to bude tam kde to ma byt !!! 😒 😒 😒
@nativanativa
Ja viem moja snazim sa mysliet pzitivne len ma to dost uz aj laka a aj stve ze som takato furt natahovana ako zaba 😒 ze neviem vlastne co a ako som tehotna ale ci je to v maternici alebo mimo zajtra sa to vsetko rozhodne !!!! No ale ze vraj som mohla otehotniet teste pred alebo po menzese a nie je to este visno takze tak no ze vraj tam mam niaku tekutinu a ze vraj to je dobre... tak uvidime...
@cicka22312 kedy po menzese ?? ved teda potom minuly mesiac nie , ci ako
@nativanativa
neviem ako to myslela skvor teraz co som mala dostat tak asi teraz dako co som mala dostat 5.9 ale nedosla a uz som vtedy mohla otehotniet vies ?? neviem zajtra budeme mudrejsie .... Hlavne mysliet pzitivne 😒
@cicka22312 5.9 ?? to ti tam uz musi vidiet ..... urcite hlavu hore 🙂
posielam velky cmuk !!
A takto ani sa nemam coho bat lebo viem ze aj z krvi sa da zistit ze ci tam daky nie je problem a ja mam krv v pohode takze tak a ona mi len povedala ze pre istotu ma posle ze ci to neni mimomaternicove aby sme to hned vylucili nic viac nic nehrozi len to treba potvrdit ...
@nativanativa
Dakujeeeeem :-* aj ja tebeeee hehe joj nech uz je zajtra 13 hodin aby som uz vedela a dneska len odpocivat a odpocivat 🙂))nic ine 🙂 no takze moj pribeh je pekne vesely 🙂 Ze babusky moje 🙂
@cicka22312 pekne oddychuj a papaj 🙂
@nativanativa ]
Budem budem 🙂 Zajtra dam isto vediet o 15 som tu idem aj tak este mojej na gyndu 🙂
mne sa brucho strasne akoby roztahuje, hlavne dole maternica a vajecniky.
neni to nejaka abnormalna bolest, ale citim take cviknutie a obcas tak ze dovi dopo.
vytok nic nemam, a tehu zeby som bola si prestavam mysliet. teplota mi skace hore jak blazniva.
zapal to ale asi nebude. bud praskaju cysty alebo ja fakt neviem.
mava toto niekto? po ovulke v kuse natahovanie a akoby ma nieco tahalo k zemy od panvy dole. strasne cudne to je. ale zle mi teda nie je.
@meyby
@nativanativa Prosim vas co to znamena endometrium 16,80 mm co si mam otom mysliet??? To my napisala do papierov tak no neviem co to vlastne je ??
@cicka22312 jeeej , nespomeniem si ale mozno maternica ---- presne hrubka vystelky maternice 😉
@nativanativa
dakujem no ja som napisala na gyndu.sk moje vsledky tak ten gynekolog my povie do podrobna este viac aby maaspon aj on upokojil chcem vediet aj jeho nazor co my povie 😒
@cicka22312 dobre hovori nativanativa ide o hrubku vystelky maternice, neboj všetko dobre dopadne...
@meyby
a moja je to dobre ta vystelka ze tam je ci to ma kazda zena???ci ako???
@cicka22312 ale jasne , len nestresuj , cim budes viac tehu tak podla mna bude hrubka hrubsia , aby bolo malinke ako v bavlnke 😉

u mna to trvalo tak dlho, ale nastastie mi nebolo pocas celeho trimestra zle. Samozrejme nepocitam cistenie zubou 😀 , ako nahle som dala kefku do ust, vyskakovali mi oci z jamiek 😀 Myslim, ze uvidis len gulku, ktoru, Ti bude musiet ukazat lekar lebo Ty ju neuvidis 😝