Biely hustý výtok pred menštruáciou
mala som biely husty vytok asi 4 dni pred menstruaciou...myslim ze nezapachal...a pred tym som mala nechraneny sex pred tyzdnom do menstruacie.....co to znamena?
@matuskapn v prvom rade gratulujem a v druhom rade u lekara ti to potvrdia zatial len z krvi,pretoze este nebude nic na sone vidno,ale zajst tam mozes ak to chces koli praci ktora (neviem) ohrozuje teba,alebo tehotenstvo.Na sone to budes mat potvrdene az cca okolo 6 tyzna,takze si tam zavolaj a dohodni sa kedy mas prist.Drzim prsty aby bolo vsetko v poriadku a prajem pekne tehulkovanie.
Ahojte chcem vám len povedať moju skúsenosť ak by to niekomu pomohlo. V septembri som potratila v 5tt a tak sme sa rozhodli ze sa budeme snažiť ďalej v októbri sa nam nezadarilo no a teraz mala som testne 3 dni do menzesu a našla som doma ešte jeden test tak ja len tak zo srandy ze si spravim no a vyšiel pozitívne 😊 vobec som s tým nepočítala keďže som si myslela že nič z toho lebo žiaden príznak okrem výtoku som nemala ani prsia nič no a pred tým som ich mala všetky. Takže aj výtok môže niečo znamenať.
Dobrý večer.Mám 47 rokov a pohlavný styk som nemala rok.Mešká mi druhy mesiac menzes.Predtým som dlhé roky brala antiku.Už ich 4 mesiac neberiem.Dnes som mala hustý,ťahavy a lepkavý výtok.Nemám bolesti,len sem tam na spodku.Poradťe mi prosím Vás ďakujem.
@mg82 ahoj ako si dopadla?

Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť, snažíme sa o bábätko a na tehotenskom teste mi vyšla druhá slabá čiarka zatiaľ dva dni po sebe.Teraz sú to presne dva týždne od ovulácie a MS by mala prísť v najbližších dňoch. Priznaky nemám žiadne vyrazne....Nakoľko mám nebezpečnú prácu pre tehotenstvo ( moznost nákazy od zvierat ako Toxoplazma....)neviem či mám ísť na krv ku gynekologovi alebo mám ešte počkať, len kvoly práci by som to potrebovala asi čím skôr vedieť.....