icon

Biely hustý výtok pred menštruáciou

berenise123
25. nov 2013

mala som biely husty vytok asi 4 dni pred menstruaciou...myslim ze nezapachal...a pred tym som mala nechraneny sex pred tyzdnom do menstruacie.....co to znamena?

Strana
z2
matuskapn
25. apr 2018

Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť, snažíme sa o bábätko a na tehotenskom teste mi vyšla druhá slabá čiarka zatiaľ dva dni po sebe.Teraz sú to presne dva týždne od ovulácie a MS by mala prísť v najbližších dňoch. Priznaky nemám žiadne vyrazne....Nakoľko mám nebezpečnú prácu pre tehotenstvo ( moznost nákazy od zvierat ako Toxoplazma....)neviem či mám ísť na krv ku gynekologovi alebo mám ešte počkať, len kvoly práci by som to potrebovala asi čím skôr vedieť.....

antonia08karabin
25. apr 2018

@matuskapn v prvom rade gratulujem a v druhom rade u lekara ti to potvrdia zatial len z krvi,pretoze este nebude nic na sone vidno,ale zajst tam mozes ak to chces koli praci ktora (neviem) ohrozuje teba,alebo tehotenstvo.Na sone to budes mat potvrdene az cca okolo 6 tyzna,takze si tam zavolaj a dohodni sa kedy mas prist.Drzim prsty aby bolo vsetko v poriadku a prajem pekne tehulkovanie.

veronikanicki
27. nov 2018

Ahojte chcem vám len povedať moju skúsenosť ak by to niekomu pomohlo. V septembri som potratila v 5tt a tak sme sa rozhodli ze sa budeme snažiť ďalej v októbri sa nam nezadarilo no a teraz mala som testne 3 dni do menzesu a našla som doma ešte jeden test tak ja len tak zo srandy ze si spravim no a vyšiel pozitívne 😊 vobec som s tým nepočítala keďže som si myslela že nič z toho lebo žiaden príznak okrem výtoku som nemala ani prsia nič no a pred tým som ich mala všetky. Takže aj výtok môže niečo znamenať.

silvia22267
5. sep 2021

Dobrý večer.Mám 47 rokov a pohlavný styk som nemala rok.Mešká mi druhy mesiac menzes.Predtým som dlhé roky brala antiku.Už ich 4 mesiac neberiem.Dnes som mala hustý,ťahavy a lepkavý výtok.Nemám bolesti,len sem tam na spodku.Poradťe mi prosím Vás ďakujem.

katka1736899
26. jún 2024

@mg82 ahoj ako si dopadla?

Strana
z2