Biely pásik na tehotenskom teste
ahojte prosím vám robila som si tehotenský test a vyšiel mi ejeden pásil ružový a druhý biely čo to znamena???
@uctovnicka bud mas obidva pasiky ruzove a si tehotna, alebo jeden pasik je ruzovy a vtedy nie si tehotna... kup si inu znacku a otestuj zase o par dni...
@denisenko test sa vola Via-Med Baby test, a krámy mi meškajú 6 deň mám nafuknuté brucho, sem tam ma polí pod brušku a aj prsia ma bolia fakt som totálne zmetená
@uctovnicka no, na návode je napísané, že farebné pásiky.....to akože ti vyšiel jeden ružový a ten druhý biely? či len jednoducho na tom podklade máš taký bledý obrys toho druhého...fakt, nemáš fotku? to by bolo lepšie
ako si videla na bielom teste biely pasik? niekedy je vidno ako keby "vyrajsovany'' , ale to len ked prikukas a ides si oci vyocit.
biely znamena, ze presvita ten pasik, ktory sa mal zafarbit, cize zatial to ber ako neg. vysledok
mne sa to tiez stalo pred tyzdnom ... potom o par dni cistobiely test a dnes po limite slabucky duch.. .tak a bábo raď 😀 😀 😀
@janaplt po limite je vysledok uz neplatny 😒 skus o par dni novy test,drzim palce 😉
@sitkova417 podla mne je pozitivny... skus druhy o par dni, ak si tehotna, bude to lepsie viditelne
podla mna je to tiez pozitivny test🙂 si mala napisat do casto sklonovanej temy "duch na teste"!🙂) drzim palce aby to vyslo podla ocakavani🙂
@sitkova417 ahoj ťažko povedať,nenamocila si test moc? Cely je moc napity a z vlastnej skúsenosti viem že vtedy pretlačí kanalik druhej čiarky..len pozerám že ju máš aj ružovú..skus este jeden test..Môj názor je a možno sa mýlim pretláčaná druha ciarocka.Ale držím palce aby som sa mýlila 😉
Ja urcite odporucam investovat radsej do digitalneho testu a mat 100% istotu. Pre porovnanie.....mne test ukazoval 2 tyzdne takehoto ducha, uz som si myslela, ze mi sibe, vyskusala som hadam 5 druhov a stale len slabucky duch, viditelny az po zaschnuti.....a nakoniec mi baby poradili ten digitalny a bolo to jasne - ten duch uz ma 16 mesiacov 😊

biely alebo žiadny???