Biely výtok a snaha o bábätko
Ahojte baby viem ze tato diskusia tu už je ale chcem sa spýtať z priateľom sa snažíme o babo brala som lieky a aj nám doktor určil ktorý deň sa mame o to snažiť.. Je to už 9 dní od tedy a objavil sa mi biely hustý výtok bez zápachu svrbenia a pálenie, nevie mi niektorá poradiť ze co to môže znamenať?? Môže to byť ovulacia??
Nemoze to byt ovulacia ked ta Bola pred 9 dnami...podla tvojho prispevku teda.... Alebo priznak tehu alebo pride ms, alebo si prechladnuta, uvidis..... Ci pride ms ci nie
Tehotensky test je ešte teraz zacasu robiť, a ms mi ma prist až o 16 dní mam nepravidelný takže keď aj bude meškať nemusí to znamenať ze som tehu
Jezis nechapem preco skoro kazda co sa snazi ihned po 24h chcu vediet ci je tehotna.
Sa mi normalne rozum zastsvuje.
Ved vyckaj a dovtedy neries ...
@zuzte ja som to tak mala pár dni po ovulke mi začal biely výtok a dosť veľa normálne som si musela dávať intimku lebo som mala pocit že som stále mokrá 😬 do toho bolelo podbruško a prsia čo som nikdy predtým nemala to už som vedela že to vyšlo takze môže byt že je to aj u teba tak.
Mne to skončilo biochemickym bohužiaľ.
Držím palce 🍀

Cez ovulaciu nie je hustý výtok ale riedky z dôvodu aby spermie mohli doraziť k vajíčku a oplodniť ho...cez hustý výtok sa tam nedostanú