Biochemické tehotenstvo. Ako ďalej po snehobielych testoch?
Dobrý deň. Rada by som sa poradila. Včera som sa v priebehu dňa otestovala 3 testami keďže mi mešká menštruácia čo nie je zvykom. (Nepýtajte sa načo a že to je zbytočné, jednoducho som tomu nemohla uveriť, pretože ani netuším kedy sa to stalo 😀). Spodné dva testy sú z dnešného dňa a bohužiaľ teda sú absolútne snehobiele. Pôjde asi o biochemické tehotenstvo však? Z prvého tehotenstva toto nepoznám keďže dieťa sa podarilo na prvý pokus. Druhé sme chceli aj keď sme plánovali neskôr, no potešili sme sa pozitívnym testom. Preto hľadám možno takú maličkú nádej, že by to predsa možno mohlo vyjsť? Ďakujem pekne
zrejme falosne pozitivne, ked mi meskala menstruacia som mala velmi silne ciarky
Veru. Pri meskajucej ms(ak je teda cyklus ozaj pravidelny) by si uz mala silnejsiu ciarku.
Veru. Pri meskajucej ms(ak je teda cyklus ozaj pravidelny) by si uz mala silnejsiu ciarku.
@anonym_c8121b nie nevyhnutne, ja som mala testy pozitívne cca 4 dni pred termínom MS, v deň termínu začali slabnúť a na odbere HCG bola hodnota okolo 30.
@anonym_autor skôr si myslím, že falošne pozitívne testy. Mamatesty to robia jedna radosť, ja som mala oveľa silnejšiu čiarku na ňom ako ty a nebolo to biochemické. Jednoducho som nebola tehotná a tie testy sú vadné. Čiarka nemusí zosilnieť každým dňom, najmä ak používaš rozlišné značky. Ak nepríde ms tak sa opäť o pár dní otestuj.

@anonym_autor môžeš si dať zobrať krv alo samoplatca, tam budeš vedieť, na čom si. Mne po biochemickom ešte postupne klesalo HCG až po menzes. Ale mňa kobtrolovali, lebo som bola po IVF. Objeden cyklus na to som otehotnela.