Bodka na tehotenskýom teste
@zooeynka skúsim zajtra . ďakujem ☺️ len že som to ešte nevideli takéto niečo
@macicka111 jeeej asi ti ukazuje ze ano podarilo sa, ale je to len taka mala bodka zatial 👍😉. Este som take nevidela 😊
@macicka111 podla mna je to neplatny test, takze si skus spravit este jeden a uvidis, aky bude vysledok. uz ti meska menstruacia?
@macicka111 skúšala som pred pár dňami tento .na to si spravila ďalší a tam tá bodka.
@macicka111 tak este pockat, ci ti pride alebo nepride a ak ti bude meskat, tak az potom si sprav test. teraz si ich este zbytocne robis.
@macicka111 je mi to jasne, v tejto situacii asi kazda. tak este raz drzim ti palce, aby to bola pozitivna sprava.
Bodka sa mi ešte nikdy na teste nezobrazila. Ale možno to považovať za neplatný test. Vyskúšaj za pár dní ďalší a dobre by bolo aj inú značku.
@macicka111 ale na fotke v komentári vidim slabo čiarku "ducha"
Sprav si o deň dva, z ranného moču znova a myslim, ze zosilnie😊🍀
@luciannka83 menštruácia neprišla 😁 mám pichanie pod bruchom a biely výtok
@macicka111 ono dost zalezi kedy sa postastilo, mozno si ale este to vidiet nie je, alebo to nie je vidiet na tomto druhu testu...
@tatiana1329 včera strašne bolesti doobeda pod bruchom , nafúknuté prsia .uvidím za pár dní ☹️
@macicka111 to je aj pri menstruacii aj pri tehotenstve. Takze tazko povedat... Pockaj a ak chces zajtra skus dalsi test ale inu znacku.
@tatiana1329 lem má zmiatlo to vždy keď mám bolesti ten deň dostanem teraz nič
@macicka111 to moze byt aj zo stresu aj z x dalsich dovodov... Pockaj do zajtra a uvidis... Mna tak bolieva brucho 3 dni predtym ako maju prist... Ked som bola tehotna s druhym babom bolelo ma brucho prvy trimester skoro stale... A s prvym babom ma bolelo az do porodu, preto som ani nezbadala ze mam kontrakcie a sla som spat 😂🙈

Urob druhy