Bojím sa neplánovaného tehotenstva: Potrebujem podporu
Ahojte prosim ukludnite na, mali sme sex posledny den menstruacie, praskol kondom, pouzila som po 20 hodinach escapele ( skor som nemohla kedze sme boli na chate) , pravdepodobne sa nic do mna nedostalo lebo “to” bolo viditelne na plachte, aj tak sa bojom ze by som mohla byt tehotna😢 potrebujem ukludnit lebo sa zblaznim za ten mesiac😢
Neboj sa,urcite z toho nebudu nasledky. 🍀Hod to za hlavu. ;)
Tak toto vyzera minimalne na dvojicky.....samozrejme srandujem, nie si tehotna.
Tehotna nebudes vzhladom k tomu, v akej faze menstruacneho cyklu si bola... ale ta tabletka ti moze cyklus rozhadzat na niekolko mesiacov, pozri poriadne pribalivy letak i vedlajsie ucinky, aby si ich aspon vedela identifikovat, ze z coho Ti tamto je...
Dakujem baby, ste zlate, aj som sa zasmiala🙂 samozrejme ze si vkuse opskujem ze to bolo mimo plodne dni, vzala som tabletku sj videla dokaz na plachte🤣🤣🤣 ale vkuse sa v tom vrtam a stresujem😢
@sasesoe viem co to moze s cyklom urobit, citala som letak, ale malo zo pre mna viac za ako proti, brala som ju prvy krat a verim ze aj posledny krat

Pouzila si tabletku "PO", ktoru sa odporuca podat do 72 hod. od pohlavneho styku, takze 20 hod. je uplne v poriadku. Tvoje sance na tehotenstvo su naozaj mizerne, takze by som sa na tvojom mieste tak velmi nestresovala.