Bol toto pozitívny test?
ahoj dievcata. Vcera som si robila test a bola ciarka, odfotitelna,viditelna a dnes druhy test z balenia biely :( stava sa to ?

@mirxa zatial nic podla mna, ale skus zase na dalsi den 😊
@jahodka2020 na dobré sa oplatí čakať. A prvé dieťatko?
@sarah16 ano prve, ty cakas prve?
@jahodka2020 druhé už
@mirxa ano vemi slabucka druha ciarka 😊 drzim palce, aby kazdym dnom ciarka tmavla. ☺️
@jahodka2020 začínam špinit, dufam ze nepride mrska a keď áno? Tak to asi bude problém ze ?
@mirxa podľa mňa je príliš rozmočený, nebrala by som do úvahy, tú skoro neviditeľnú čiarku. Odfotený hneď ráno? Ako vyzeral, keď uschol?
@mirxa pýtam sa preto, lebo keď som si robila ja testy, takto rozmočene vezerali možno prvú minútu, potom uschli tak, že zostali snehobiele s čiarkou/čiarkami, tento sa zdá, že je tam šmuha aj kraje zafarbene, aby si sa náhodou predčasne netešila, skús spraviť ráno ďalší test
@zuzana111984 ďakujem, rano som robila ako uschol tak aj ostalo to takto ...vyskúšam rano . Snazime sa uz dlhšiu dobu s manželom tak neteším sa predčasne. Ale.kazda rada pre mňa je dobra
@jahodka2020 tiež vidím takú slabučkú.
@jahodka2020 prepáč to nemalo byť tebe
@mirxa pozri znova návod a zapni stopky, niektore sa máčajú len 3-5s. a niektore az 15s., netreba to fakt prekrocit, potom vidno bludy. Držím palce, nech sa naozaj objaví 😉 Špinenie by nemalo vadiť, pokiaľ to nie je jasná krv, nič nie je stratene
@mirxa tazko povedat, niekotore zeny maju slabe krvacanie alebo spinenie na zaciatku tehotenstva. drzim palce 🙂
@macicka111 je tam druhá ale zatiaľ slabá čiarka
@sarah16 ale až po limite. Odložila do skrine na druhý deň našla takto 🤔
@macicka111 a koľko ti mešká menzes?
@sarah16 menzes som mala ale len dva dni a slabý
@macicka111 skus ešte urobiť test za pár dní
@sarah16 asi nič z toho ☹️

@sarah16 dakujem, ja uz budem mat 34 takze ratam s tym, ze to potrva asi dlhsie 🤷🏼♀️