icon

Boľavé prsia - znak tehotenstva

10. dec 2020

Ahojte baby , kedy vás tak začali bolieť prsia ? Bol to vás príznak tehotenstva ?
Nájdem tu aj take ktoré NEMALI bolesti prsníkov počas tehu ? 🙂

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
elenita
•
11. dec 2020

U mna to bol uplne prvy priznak. Zvacsili sa a boli velmi citlive. Ale zvykne to byt aj priznak PMS.

asia83
•
11. dec 2020

Ja som NEMALA bolesť prsníkov v živote nikdy. Netuším, ako bolia prsia. Čiže podľa tohto vášho ukazovateľa by som nebola tehotná nikdy. A to som bola trikrát (mám dve deti).

veronikaszabova
•
11. dec 2020

Pri prvom ma prsia vobec neboleli, pri druhom uz par dni pre menzesom

mikasz
•
11. dec 2020

Mna tiez vobec neboleli prsia

doda26
•
11. dec 2020

mna bolievali prsia pocas PMS vzdy, takze teraz to bolo rovnake...az nejak tyzden po vymeskani a ked uz som vedela ze som tehotna, tak zacali boliet este viac a riadne sa zvacsili, ze ani ma manzel nemoze objat 😃 a dnes v 10tt bolia stale vela, som zvedava kedy sa to zmierni

cervenaruza123
•
11. dec 2020

Mna sice boleli cely prvy trimester. Ale najprv len trochu, ako sa mi stava obcas pri PMS a potom to aj preslo. Opat to zacalo az vtedy, ked uz bolo jasne, ze som tehotna.

pininka1
•
11. dec 2020

Mna boleli neskutocne, najradsej by som si ich odrezala, ani test som si nemusela robit. A to ma normalne pred menzesom vobec skoro neboleli.

3petka
•
11. dec 2020

Mna boleli v januári, ale že neskutocne hneď som vedela že som tehotná ale skončilo to potratom. Potom som bola znova tehotná a nič, tiež bohužiaľ potrat. A teraz som mala po ovulácii take bolenie. Ale ja mám hormóny ako na hojdačke takze u mna je možné všetko...

petamich
•
11. dec 2020

u mna to bol prvy priznak este pred pozitivnym testom, naliali sa mi a boleli 🙂

deti95060810
•
11. dec 2020

mňa boleli, ale len pri prvých dvoch tehu... Pri ďalších tehu tento príznak nebol....

maximilie
•
11. dec 2020

Ja som pri obidvoch tehotenstvach cítila ako úplne prvý príznak bolesť pŕs.... Ešte pred pozitívnym testom. A na základe toho som si urobila test, pozitívny. A bolo to veľmi krátko po oplodnení...možno 7-8 den

luciannka83
•
11. dec 2020

Navrhujem napisat ,,manual,, kedy moze byt žena tehotna a ako to zisti, bo toto uz neni normalne, ze sa tu riesi dookola to iste. ...a prsia mozu boliet aj pred menstruaciou.

autor
•
11. dec 2020

@luciannka83 mna prsia nebolia, pýtam sa len či to mala nejaká žena ako príznak a nie to či som tehotná ak ma bolia prsia ;)

taga
•
11. dec 2020

Dve tehotenstva, ani raz ani pri jednom som nemala bolave prsia..

edita333
•
14. dec 2020

@luciannka83 mna napríklad bolievaju aj pri ovulacii ale že hrozne 🤣