Bolesť pod bruchom, pohyby, nadvihovanie brucha
Nechcem tu vyrusovat tak neskoro večer s priateľom sme pracovali v Nemecku v tchibe od minulého roka.teraz sme sa vrátili 15,stého mája minuli rok som mala menštruáciu,potom som mala v júli 10.6.,a júli už len také veľmi slabulinke cervenoruzove bodka,akoby fľak.Po vianociach na konci decembra začiatkom januára mi strašne nafúkli brucho.Bolieva má niekedy slabo pod bruchom a niekedy ,akoby som mala dostať menštruáciu.Je mi to divné,lebo cítim také slabé akoby pohyby ,alebo čo to je pod bruchom to cítim akoby mi tam bolo srdci také pulzu a 1 CM nad pupkom mám niečo guľaté a tvrdé niekedy to vedľa tej gule zabolí nie sú to kopance že bi to bolo na bruchu vidieť keď sa im nadvihuje brucho ani kopance,údery do rebier v pohode sa zohnem oblečiem obujem nie som zadychana dýcha sa mi super keď ležím tak cítim tú guľu alebo ako to mám nazvať inak mám brucho priehmatne aj okolo pupka na boku.,ale keď vstanem cítim sa dosť plná od pupka smerom dole také ako otázne aj častejšie močim ale mám suchosť.A ospravedlňujem sa vopred za chyby.poradte mi nechcem ísť kvôli tomu na pohotovosť.
@majka198811111 ak od minuleho roka nemate ms,tak by ste mali na testy take kolajnice,ze by ich aj slepy videl,teraz ste otehotniet nemohli,kedze nemate ms,cize mate neovulacny cyklus, ak mate ine zdravotne problemy treba ist k lekarovi,ale u toho ste uz asi boli,kedze ste pisali,ze pojdete v pondelok,co bolo vcera,takze zaver uz viete a ak ste u nho neboli,nestazujte sa tu,je to Vas problem,ze si neriesite svoj zdravotny stav u lekara,ale na konovi
@majka198811111 A na čo stále čakáš? Utekaj na gyndu,aspoň ťa vyšetrí a budeš vedieť na čom si.

@januska12323 bola som aj u svojej robí piatok zastupuje ju ale s bolesťami kĺbov a stehien som tam neprešla ostala som slabá a tak ako na odpadnutie a ešte aj návaly tepla robí v tom istom meste ale inom mieste cítim byť plná iba od pupka dole nikde inde