Bolesť podbruška a krížov, slabé závrate. Som tehu?
ahojte som tu uplne nova... 🙂 poradila mi to kamaratka že sa mam opýtať tu žemi možno odpoviete.. u dr som bola ešte v januari.. a ms som mala presnu.. pani dr. mi povedala že tam mam malilinku cystičku.. ale že je neškodna... tento mesiac mi ms meška už 6 den.. a s partnerom sa snažime už dlho otehotniet... mohla by som mat nadej že som tehu??.. test som si robila včera ale negat.., :(... boli ma podbruško križe a mavam cez den slabsie zavrate.. velmi by som sa tešila keby to bolo tehu.. ale može to sposobovať ta cysta alebo može byt nebezpečna?? nejak to ovplyvniť.. prosim poradte dakujem .. 🙂
@soldi dakujem .. s tou cystou si ma potešila.. moja dr je zodpovedna.. takže ked ju videla že je malinka anerešila to tak ot nič zle neznamena ..nie?? a ona mi po čase zmyzne či ako?? nemože sa mi nejak rozrastaťť ???.. no s tym tehu ano ... ale niektore žienky tu pišu že to zistili až po 10-12 dnovom meškany.. ale každa sme ina no .. uvidimee každopadne dakujem za odpoved 🙂
@01angel13 cysta je vlastne neprasknuty folikul. je to pomerne bezny a neskodny jav. zvykne odist s ms. ano, moze aj narast, a pokial neodide a zacne na nieco tlacit, tak sa to potom riesi laparoskopicky- ale je to je malo pravdepodobne. a hlavne, by si o tom vedela, lebo by to bolelo.
ano, niektore zeny pisu, ze im test ukazal neskoro, ale vacsinou su to zeny, ktore nemaju ponatia ako funguje cyklus a ich telo a su to bludy.
je nizke percento zien, ktorym sa hcg vyplavuje do mocu neskoro, ale to je mozno 1%. 99% zien ukaze hocijaky test aspon slabu ciarku najneskor 12 dni po oplodneni, cize cca 2 dni pred ocakavanou ms
Ja som mala niekolko cyst, casom praskli a odisli a otehotnela som tiez a cysta na tom nic neurobila... cize len pre povzbudenie a ukludnenie.. neboj sa 🙂
@01angel13 ..chcem sa spýtat, co u teba znamena negativny test? a aky test si pouzila?
@awalancha3 najskor som mala s lekarne nazov už neviem a bola iba / a neska som skušala rapidclear.. a tiež iba jedna čiarka.. ale asi to je ešte skoro neviem uvidim skusim počkať ešte tyždeň ak nie pojdem k dr..
môžeš mať aj nejaký zápal alebo niečo také.alebo zo stresov ti to môže meškať

@01angel13 ms Ti moze meskat kvoli oneskorenej ovulacii. alebo aj kvoli cyste- obcas sa to stane.
ak bol test negativny je miziva sanca, ze si tehotna (ano, mnohe Ti tu napisu opak, ale pravdepodobnost nepusti)
cysta nie je nebezpecna, jedine, ked je na blbom mieste a utlaca nieco, ale to by Ta riadne bolelo.