Bolesť prsníkov a točenie hlavy. Ide o tehotenské príznaky?

16. nov 2020

Ahojte , uz je tomu týždeň aj jeden deň co som mala nechránený styk s mužom,v čase kedy som mala ovuláciu a plodné dni (aspoň myslím). Odvčera ma začali pobolievat prsia, najmä jedno, z ktorého som 2roky kojila prve babo..pred pár mesiacmi som to ukoncila, no mlieko tam je stále trošku.,no nikdy tak nebolelo. A ked sa prudko postavím, silno sa mi zatočí hlava. Predtým som to nemala.. do ms mam este dva týždne. Môžu toto byť nejaké prvotné príznaky ze sa zadarilo? Chute alebo nechute nemam , zle mi byva iba ked som.hladna .. je možné ze takto skoro sa uz cosi deje?

ivkazba
16. nov 2020

Do MS máš ešte 2 týždne, ale ovuláciu si mala pred týždňom? Čiže si mala ovuláciu hneď po skončení MS?

autor
16. nov 2020

@ivkazba ano ,mavam ju takto , hned po ms pretrvávajú niekedy az silné bolestí, podla vytoku vždy viem ze ide o ovuláciu.. potom to po týždni ustane a do ďalšej ms sa nic výrazne nedeje
@ivkazba

ivkazba
16. nov 2020

No uhniezdenie po oplodnení je na 5-10 deň, potom sa začne vylučovať hcg a vtedy začínajú príznaky. Takže ak by si mala uhniezdenie na 5-6 deň, tak teoreticky už môžeš začať pociťovať prsia, a pod... urob si test tak 10 po ovulácii a styku a uvidíš.

cookie29
16. nov 2020

na toto Ti nikto neodpovie. Jedinym napovedajucim priznakom je meskajuca menstrucia. Vsetko ostatne moze aj nemusi mat nejaku spojitost.

autor
16. nov 2020

@ivkazba pfu, tak vyskúšam koncom tohto týždňa
,myslela som ze mam čakať ci bude meškať ms ale takto skoro ma ta bolesť zarazila.. mam pocit ako ked som kojila a nalievali sa.. aj muz povedal ze sa.mu zda ze sa zväčšilo to jedno, no ja nic nevidim,iba cítim😀

autor
16. nov 2020

@cookie29 ano uz odratavam dni do ms...len je ešte hrooozne dalekoo 😏😀

ivkazba
16. nov 2020

Na chýbajúcu MS majú čakať ženy, ktoré majú ovuláciu v strede cyklu, čo je priemer. A to je cca 2 týždne po ovulácii. Ak vieš, kedy si mala ovuláciu, tak si vieš vypočítať, kedy si máš robiť test bez ohľadu na MS.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. nov 2020

Tak som skúsila dnes rano baby top test a negatívny, mi to nedalo ta nedockavost.prsia stale bolia ,uz vidím ze sa zväčšili.hlava ma boli a celkovo som unavená tak si začínam skôr myslieť ze ide o pms. Ale v noci ma neskutočne silno zabolelo v pravom boku, vaječníku,par sekúnd to bolelo ze som sa na to zobudila a nemohla ani pohnúť.. potom to preslo. Za 9 dní by mali prísť dni.. 🙄 mohla som testovať este skor?

autor
14. nov 2021

Našla som svoju starú tému... Takže neuveríte,ale naozaj to boli prvé príznaky tehotenstva. Par dni potom mi uz vyšli dve čiarky na testoch a dnes mame krásne dievčatko doma 😊 to len pre info.. že reálne to je,mat príznaky tak krátku dobu po styku

evulka1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre