Bolesť žalúdka už týždeň-môžem byť tehotná?
Babenky poraďte. Menštruáciu som mala naposledy slabú 27.07.2019. Od soboty 10.08.2019 má bolí žalúdok. Každý jeden deň. Ráno, cez deň, hocikedy. Dokonca som aj vracala a mala hnačku. Mám zvýšenú aj teplotu ale nie som chorá. O bábätko sa s manželom snažíme už 2 roky. Myslíte si, že som tehu? Mala ste niektorá podobný problém? Pri prvom tehu som nemala skoro žiadne príznaky. Ďakujem za každú radu a skúsenosť.
Môžeš mať aj črevnú chrípku či intoleranciu nejakej potraviny, veď si urob tehotenský test 🤨
@nika3136 vracala a hnačku som mala len raz a žalúdok ma bolí každý jeden deň pri všetkom čo zjem
@juliatriscova mozes vyskusat sa otestovat. Fakt ti nevieme povedat ci mozes alebo nemozes byt tehu. Moze to byt fakt hocico. Otestuj teraz a ked vyjde negativny tak skus potom v den meskajucej MS. Viac ti poradit ja osobne neviem.
@amelia000 ok........ďakujem......
@juliatriscova je iná bolesť žalúdka (to môžeš mať aj helikobaktera) a iná je nevoľnosť od žalúdka.
Nevoľnosti (a aj pozitívny tehotenský test) spôsobuje stúpajúce HCG, ak si mala 27.meho slabé krvácanie, nemusela to byť menštruácia a mohla si otehotnieť skôr.
Kúp si GS paličkové testy, urob si jeden zajtra ráno na prvý moč a ak nič, tak si druhý odlož a testuj v čase predpokladanej menštruácie.
Všetko dobré

@juliatriscova a test si neskusala? Pokial mas sex vzdy mozes byt tehotna.