Bolesti pod bruškom. Môžem byť tehotná 🤰?
Ahojte dievčatá 👭 chcela by som sa opýtať som niekoľko dní po ovuláci a malý sme s priateľom nechránený sex.. Posledné 3dni po ovuláci má boli pod bruškom môže ísť o uhnezdenie?? Žiadne príznaky nemám a ani nemám špinenie. Ja dúfam že sa konečne podarilo.. Ale chcem vedieť aj váš názor.. Ďakujem za odpoveď
No čítala som ze sa môže diať uhnezdenie aj počas troch dňoch a pobolieva ma pod bruškom. Neviem možno je to divne ze sa takto sledujem e niesom prvá a ani posledná
ja od vcera podobne strasne bolesti krče v podbrusku az tlak na konecnik 😞 uz som si supla Nospu 💊 od min mesiaca sa nesledujem vobec tak ani neviem kolko DPO som ✌🏼😉
Ja kŕče nemám iba ma boli podbrušku není to veľká bolesť ale cítim že niečo není pohode. A nemáš náhodou hnačky?? Ja som mala toto iste pred asi pol rokom mala som kŕče áni sedieť som nemohla aj nospu som si kúpila ale asi ešte 3dni ma bolelo brucho 🤰 držím palce aby si nebola chorá a aby si sa vilečila z toho nieje to príjemné
@renusko09 nie nemam hnacky vobec iba zlty vytok 😞 ale dnes uz necitim brucho vobec 😒
Nemáme príznaky tehotenstva?? Lebo žltý výtok môže naznačovať tehotenstvo
@renusko09 zatial nic iba v noci o 3 som vstala a strasna chud na cokoladu 😁😁😁 tak som ju zozrala hned 🙈🤣 a chodim len casto cikat 🤗 inak nic zvlastne 🙂
Urob si testik moja verím ze si v tom
@renusko09 mechu by som mala dostat len +- 10.10 🙂 takze skoro asi este 😀
Joj moja veľmi ti prajem aby sa tam objavil dve čiarky
@renusko09 dakujem 😘
Moja nevieš mi poradiť ohľadom tehotenstva??
@renusko09 co konkretne?
Takto ti to vysvetlím...... Naposledy som mala ms 16.9 a končilo mi to 20.9 plodné dní mi vychádzali 27až 30 a mala som s priateľom nechránený sex a robila som si aj ovuláčny test ale mala som čiarku slabšiu než tú kontrolnú a cítila som bolesť pravého vaječníka... V posledne dni cítim pod bruškom bolesť ako pri ms není to veľká bolesť ale cítim to.. MS mam dostať 11.10 až 12.10 a neviem či. Mohlo prísť k oplodneníu... Čítala som ze keďže ráno si ma žena merať Bazálnu teplotu a ma mat 37 až viac ale ja mam už 3dni nad 37 mam tak 36.5 a dosť ma to deprimuje myslíš ze by som mohla byť tehotná 🤰?????
@renusko09 to je este strasne skoro testuj az od 10dpo ak si mala ovu skorej tak mozno by aj ale aj tak to je skoro
Však práve že to je skoro ale strašne by sme chceli mimi ale mam pocit že z toho nebude nič nemám žiadne príznaky
@renusko09 niekedy ani priznaky nemusis mat a si tehu 🙂 kolko sa snazite? my 4 rok ☹
My asi 2roky a nič ale nikdy som si nevedela vypočítať plodné a neplodné dní iba tento mesiac a vy sa pokúšate počas plodnich dní????
miza88 neviem možno som ani nemala ale na kalkulačke plodnich dní mi to tak vislo ale neriadim sa už podľa toho tento mesiac to asi nevyšlo
@renusko09 aj pocas a mimo 🙂
monika2101 ty keď si mala z priateľom nechránený sex myslela si na to ci sa to podarilo alebo si nemyslela lebo ja stále na to myslím a nikdy sa to nepodarí neviem na to prestať myslieť a ako sa hovorí keď na to nemyslíš podarí sa
@renusko09 vobec sme neplanovali a hned som bola tehu 😁✌🏼 to len toto tretie nejak si dava cas 😒
Joj ty máš šťastie ja nemám ani jedno a strašne by som chcela mať a aké si mala prvé príznaky tehotenstva pri prvom mimi
@renusko09 fuuu ziadne 😁 ani pri druhom 😁 iba to ze meskala mrcha 🙂
Moc to prezivas...skludni sa
beckynka07 keď mi nevieš nič iné napísať iba takéto sprostosti na ktoré niesom vôbec zvedavá radšej ani nepíš... Ďakujem
@renusko09 ja súhlasím s beckynkou07. Psychika robí divy, čím viac sa na to upínaš tým to pôjde ťažšie. My sme sa snažili tri mesiace. V mesiaci, v ktorom som otehotnela sme mali veľa zhonu a nevedela som dokonca ani kedy a či vôbec som mala ovuláciu. A milovali sme sa 4x v ten mesiac a nejakým zázrakom to vyšlo a myslím si, že to bolo práve tým, že som na to vôbec nemyslela. Ja Ti poradím nájsť si niečo čím zamestnáš myšeľ, možno kurz jazyka alebo nejakú fyzickú aktivitu...

Skus najprv pozriet na nete, kedy dochadza k uhniezdeniu. Toto je skor psychika a prilisne sledovanie sa