icon

Bolesti podbruška 6 dní pred menzesom

13. mar 2023

Mali ste niektorá skúsenosť že vás od ovulácie bolí neustále podbruško? niečo ako pms ale nie kŕče ale skôr ťahanie. MS mám ne/dostať o 6 dní.

luciah187
13. mar 2023

Ano mala som ale vtedy som tehu nebola, asi som si len zelala. To samozrejme nemusi byt tvoj pripad.

autor
13. mar 2023

@luciah187 ďakujem tiež si to želám ale skôr to pripisujem k inofolicu. Počkám 6 dní a budem vedieť o čo šlo snáď🙈

luciah187
13. mar 2023

Urcite, vela stastia

ailiba
13. mar 2023

Z inofolicu som tiez hodne citila vajecniky a maternicu. Tehu som nebola, ale mozno sa vam zadarilo. Tehu priznaky su nevyspytatelne. Len 6 dni do ms mi pride este skoro.

bejka90
13. mar 2023

Ja takisto od kedy pijem inofolic mam pocit ze ma od ovulacie az do ms boli podbrusko a prsia kazdym dnom viac a viac, az do prichodu ms, vtedy to prestane...a tak to je mesiac co mesiac :( tak drzim prsty nech to nieje inofolic aj u vas

autor
13. mar 2023

@bejka90
@ailiba
tiež som už veľa toho prečítala o inofolicu začala som ho užívať tento mesiac no ma to aj hned prekvapilo po ovu no musím len čakať

maskpure
13. mar 2023

Ja mam 10 dni pred ms a tiez bolesti. Snazime sa len 2.mes a doteraz som to nemala, trva to uz 3.den. ovulaciu som mala pred tyzdnom. A neberiem nic. Tak som zvedava, co to bude

autor
14. mar 2023

@maskpure ja som k tomu všetkému nafučaná ako balón🎈😆😆 držím tebe aj sebe palce aby sa zadarilo

maskpure
14. mar 2023

Ja tiez 😀, tak snad to budu na konci // 💕

bejka90
14. mar 2023

Ja ho beriem 2.mesiac ale aj posledny... lebo mam pocit ze ma skoro cely mesiac len pobolieva brucho prsia a efekt ziadny, zbytocne s alen trapim... tebe drzim prstt daj nam potom tu vediet 🙂