Bolesti pŕs už 8 dní po ovulácii: Možné tehotenstvo?
Ahojte dievčatá ovulacia mi skončila pred 8 dňami prsia ma väčšinou boleli len 3 dní no teraz ma bolia stále aj na 8 deň môže to naznačovať ze môže byt s toho tehotenstvo ?
Mna bolia prsia pri vysokom progesterone, hlavne ten vrchol medzi 8-10dpo, potom sa to trochu zlepsi a po MS zmizne... tehotna kazdy mesiac nie som 😅
Každá sme iná. Prsia ma pri tehu neboleli ani raz. Pri ms skoro každý mesiac.
@marika987 pre mňa toto absolútne nie je ukazovateľ. Môžeš byť, nemusíš. Prsia ma niekedy začnú bolieť aj deň po skončení ms, niekedy tri dni pred začatím, niekedy od ovulácie. Mám pocit, že to mám rôzne od mesiaca k mesiacu, čím som staršia 🤷🏻♀️
môže/nemusí. Mne tiež doktor povedal že neriešiť, nevzrušovať sa, až keby ms 3 dni meškala tak spraviť test.
Bohužiaľ každá nie sme rovnaká ja bolest prs nepoznám pri ovulacii maximálne 2 dní teraz to trvá viac ako týždeň jedna moze mat bolest celý mesiac druha nemusí ju cítiť vôbec
Bohužiaľ každá nie sme rovnaká ja bolest prs nepoznám pri ovulacii maximálne 2 dní teraz to trvá viac ako týždeň jedna moze mat bolest celý mesiac druha nemusí ju cítiť vôbec
@marika987 A v tomto prípade treba počkať keď ms nepríde a urobiť si tehu test. 🙂
@marika987 A v tomto prípade treba počkať keď ms nepríde a urobiť si tehu test. 🙂
@andulka220989 ano samozrejme ze tak urobim
Každá to máme inak a môže byť, že ťa to bolí, že už sa niečo v tvojom tele deje ale zase na druhej strane to nemusí byť. Musíš byť len trpezlivá

Môže/ nemusí. Tiež ma takto neskutočne boleli, prisahala by som, že nikdy takto dlho neboleli a nič z toho. Prsia bolia zo zvýšeného progesterónu, či je žena tehotná alebo nie.