Bolesti v podbrušku a negatívny test
Ahojte, snažíme sa o bábo vyše dvoch rokov, stale nič , mame za sebou vsetky vyšetrenia, sme zdraví obaja.
1tyzden mi mešká menštruácia a mam bolesti v podbrušku 5krat denne po takych 5-10minút. potom to zase
prejde. Test vyšiel negatívny. čo si mam o tom myslieť? falošná nadej asi,že?
ste zlaté holky, no ved sa snažím mať neutralny postoj k tomu, test budem robit o tyzden, uvidime.
ale mam dost bolesti, neviem co si o tom myslieť.
velmi ti drzim palceky aby ten testik vysiel a hlavne aby ti dovtedy tie mrchy neprisli daj potom vediet ako co hlavne mysli pozitivne..... 🙂
Pridali sa bolesti pŕs, a tie bolesti v podbrušku pokračujú, tak mojmu telu vobec nerozumiem. keby som bola tehu, tak asi by ma neboleli prsia...
test chcem opakovat asi v stredu, dufam ze dovtedy vydržím a ze mrcha nepríde.
jéééj andy, tak sme na tom rovnako, drzim palce.
petra no ano, ak vyjde negativny, tak pojdem k doktorovi, ale to aj ku koncu tyzdna. ale ja stale dufam ze sa pozriem na test a uvidim dve čiarky.
Dakujem. nejako stale neviem... test nechce ukazat dve čiarky. snad v piatok ukaze. neviem ako sa mam citit. sem tam uz mam pocit ze príznaky tehotenstva si namýšlam a vyhladavam na svojom tele 🙂 ale bolesti prs a podbruška su pravdou. ta bolest v podbrusku asi ustupila od minuleho tyzdna.
ja mavam len prred menštruaciou taky svetlohnedy výtok, ale ten sa rychlo zmení na normalne kramy.
jeeej , andy, gratulujem... a babyyyyyyyyyyyyyyyyy !!! ja som dnes robila test a su tam dve čiarky. ... tesiiim sa!!!! k doktorovi asi pojdem neskor, teraz aj tak nic neuvidi... ci? any tebe odkedy meskaju? a robil ti z krvy testy alebo ta prezeral??? tesim sa spolu s tebou.. ani ja som necakala dve čiarky
ahoj pacica, vies čo, ja som mavala strasne bolesti pri kramoch aj pred nimi, tak som myslela ze to su bolesti z toho ze mi maju prist, ale ked nechodili , tak som sa zacala tesit a hlavne prsia ma boleli tak zvlastne, to su asi najvacsie znamenia tehotenstva. ano, snazili sme sa pocitat ovu.
@wawrita ahoj.v prvom rade gratulujem, dufam ze sa ti tie dve ciarky potvrdia :D silno drzim peste. .no mne na sone este nic nevidel ale nastojcila som na tom ze mi nieco je lebo uz 5 dni meskaju, je mi strasne divno a to u mna neni len tak.....spravil mi zasa koplet sono brucha, skontroloval vajecniky a tak....stale nic...tak dal zobrat moc, zobrali to do labosky a za 45 minut mi pogratuloval 😀 😀 a podla mojich vypoctov som mala pred 2,5 tyzdnami plodne dni a pan doktor mi povedal ze nech som kludna ze to byva vidiet az od 3-3,5 tyzdna ako u koho...tak idem buduci tyzden k nemu no som ja zvedava :D
fuuuuuuuu no takto som si to ja inak neprestavovala..take bolesti, tocaky a poopicne stavy.....asi nebudem jedna z tych co to dobre znasaju 😝 😝
jeeeeeeeeeeeeeeeeeej, andy, tak sme na rovnako, super, gratulujem ti. ja neviem ci mam k doktorovi uz teraz alebo mam pockat nejaky tyzden, dva. ale aj mne je riadne zle. hlavne sa mi točí hlava a zvlastne no... ale neboj sa, zvladneme. strasne sa tesim. !!!! vytesuj sa !!!!
dakujem peti, som rada. velmi.
@wawrita
@andy03 baby gratulujem 🙂...ja akurát vyhľadávam príznaky na MK aké mali maminy (ja už jedného syna mám,ale už si ani poriadne nepamätám,kedy a aké presne som mala-krámoše som mala krátke tie posledné to viem,že hned som vedela že som tehula,...unava,vyčerpanie,nízky tlak -točáky a pod. to bolo všetko z roboty vtedy 😕 ) my sme v piatok min. týždennaostro 😀 a asi bude ešte skoro,no ja mám dnes také bolesti vo vaječníkoch že konec,tak neviem,či to môže nejako súvisieť (je málo pravdepodobné že by som bola tehu,lebo sme keksovali 3 dni po mojom menzese 😀 ale čert nikdy nespí ako sa vraví )
ahoj zaza, fúha, to je asi fakt skoro. ale mna bolelo podbruško strasne, asi viac ako pred kramami.
Este ti nemeškaju , ci ano? pockaj, ked ti budu meskat. uvidis. drzim palce
@wawrita niéé,ešte nemali kedy meškať,ešte mám práveže len 10 dní od konca menzesu,len u nás je to v rodine nejako na prvý šup 😀...aj my s bratom sme boli vraj hned a aj moj syn hned na prvý,či druhý krát (9 rokov predtým sme sa vždy chránili a ked sme prvý a druhý krát nie ,hned boli 2 čiarky..tak preto...teraz chceme druhé miminko,tak by bolo supiš,keby tie krámoše potom meškali 😀 ) a dakujem...teším sa s vami,že vám to vyšlo,užívajte si to plný,i dúškami,lebo čas tak rýchlo letí!!!všetko dobré a hlavne zdravíčko 😎
tak prajem, nech meškaju, a prajem nech potom najdes na teste dve čiarky. ja este bábo nemam, toto bude prve a strasne sa tesime, pretoze sa nam nedarilo. vidis, niekto na prvy šup a niekto nie a nie... ale konecne je to tu. nikto si nevie predstavit ako sa tesime 🙂
@wawrita ja ti verím,že sa tešíte moc moc moc🙂 viem,že sa mnohí snažia,aj moja bývalá šéfka v práci sa snažila s mužom 8 rokov :-/ - ale nedávno porodila zdravú dcérku prvú po umelom oplodnení,tak tiež sa veľmi radujú 🙂 a dakujem 🙂 užívaj si tehu,je to prekrásne obdobie 🙂 a to krajšie samoška príde potom 🙂 a moja rada:šetri sa a oddychuj ťoľko koľko sa dá ,potom už bude o niečo menej času pre seba aj pre oddych 😀
drzim palce i tebe. no ja sa musim setrit hlavne v praci. som zvedava dokedy vydrzim byt v praci, nie PN.

awoj ked ti meska jeden tyzden menstruacia myslim si ze mas sancu ze si tehotna test to zvycajne ukazuje az po 10 dni tak ze este nestracaj nadej.... 🙂