Boli ste tehotná i napriek nízkej bazálnej teplote?
Kočky,mali ste aj vy nízke teploty BT a aj tak ste tehu? prosím ozvite sa mi,prípadne priložte graf. Ďakujem moc
@bona69 aj mna to stresuje.. meriam prvý cyklus.. do teraz som pri bolestiach v strede cyklu vždy verila, že mám ovu a dnes mi ukázalo na 16 DC nižšiu teplotu ako vo folik max a už som v strese, či vobec bola ovu 14 DC, ako som mala bolesti.. hm. dúúfam, že som len yle merala 36,2 v ustach a bolo to len tým, že som mala teplomer pri otvorenom okne
mne stupla o 0,1 oproti folik faze včera ale dnes zas klesla, ale dúfam len, že zlé meranie..
@frinty ahoj,moja dr nič neriešila, tak som si sama nasadila vitex, gynex, po gynexe inofolic, popri tom som brala ešte kyselinu listovú, b komplex Forte, zinok, vitamín e, sem tam aj tinktúru z kotvicnika ktoru bral manžel aj s vitamínom e a selenom.
Vitex som brala 3 mesiace aj s tým všetkým a v deň poslednej tabletky v piatok 13 teho boli //.
Držím palce,aj by si ešte mala otázky kľudne sa pýtaj😀

ja som bola tehotna uz 2 mesiace(vedela som o tom od dr) a mne ani test neukazoval ze som tehotna (doma som zo srandy spravla) :D takze nic nie je nemozne....