icon

Boli ste tehotná i napriek nízkej bazálnej teplote?

anlady
26. mar 2012

Kočky,mali ste aj vy nízke teploty BT a aj tak ste tehu? prosím ozvite sa mi,prípadne priložte graf. Ďakujem moc

yashmin
26. mar 2012

ja som bola tehotna uz 2 mesiace(vedela som o tom od dr) a mne ani test neukazoval ze som tehotna (doma som zo srandy spravla) :D takze nic nie je nemozne....

soldi
26. mar 2012

@anlady podla bazalnej teploty nezistis, ci tehotna si, alebo nie.
mozes mat teploty 36,6 a byt tehotna, ale takisto mozes mat 37,2 a tehotna nie si.

mm2008
26. mar 2012

@analady - súhlasím so @soldi , ja osobne som mala pri tehu maxi teplotu 36,9 st, aj to iba jediný krát, inak boli 36,8 st. , viac určite nie... môžeš byť tehu aj pri nižších teplotách. 😉

bona69
16. júl 2018

Je to v pohode aj keď mám len 36,5-36,6,meriam ráno o štvrtej,ms mešká 4den, test pozitívny.

darja12
28. júl 2018

@bona69 a kolko si mala max vo folik faze pred ovuláciou? či pod tú úroveň ti to nekleslo?

bona69
28. júl 2018

@darja12 Max 36,4, ale väčšinou som pri tejto teplote mala aj ovulku. Ale už som prestala riešiť teplotu,lebo ma to zbytočne stresovalo.na týždeň idem k dok tak verím že všetko bude ok. Tu je môj celý tehu graf🤗

darja12
28. júl 2018

@bona69 aj mna to stresuje.. meriam prvý cyklus.. do teraz som pri bolestiach v strede cyklu vždy verila, že mám ovu a dnes mi ukázalo na 16 DC nižšiu teplotu ako vo folik max a už som v strese, či vobec bola ovu 14 DC, ako som mala bolesti.. hm. dúúfam, že som len yle merala 36,2 v ustach a bolo to len tým, že som mala teplomer pri otvorenom okne

bona69
28. júl 2018

@darja12 no ja som sa nespoliehala na bolesti,lebo tie som mala aj dva dni pred ovu, teplota je presnejšia,vystúpi až keď praskne folikul a vajíčko sa uvoľní,tak ešte sa posnazte radšej 🤗 mali by sa merať dole lebo v ústach to nie je až také presne

darja12
28. júl 2018

mne stupla o 0,1 oproti folik faze včera ale dnes zas klesla, ale dúfam len, že zlé meranie..

frinty
18. mar 2020

@bona69 ahoj, nasla som tento tvoj graf lebo mam po ovu tiez nizke teploty a predpokladam, ze vsetko dobre dopadlo, ked mas rocne dietatko. Chcem sa opytat ci ti dr nieco daval napr duphaston alebo tak, aby ti teplota neklesala,alebo si to neriesila a nechala na prirodu?

bona69
18. mar 2020

@frinty ahoj,moja dr nič neriešila, tak som si sama nasadila vitex, gynex, po gynexe inofolic, popri tom som brala ešte kyselinu listovú, b komplex Forte, zinok, vitamín e, sem tam aj tinktúru z kotvicnika ktoru bral manžel aj s vitamínom e a selenom.
Vitex som brala 3 mesiace aj s tým všetkým a v deň poslednej tabletky v piatok 13 teho boli //.
Držím palce,aj by si ešte mala otázky kľudne sa pýtaj😀