Bolia ma prsia a som náladová
Ahojte kocky.Dr mi uz druhy krat povedal ze v maternici nieco je.. ze ´´fazulka´´´:D ale krvne testy zatial nerobil...Takze nevem co si mam mysliet..bolia ma prsia som naladova aj podbrusko sem tam tak zvlastne boli.. a mesiaciky nechodia
@bublinka1990 ani mne nerobili krvne testy, sleduju to sonom...
No ved lebo raz nebolo treba a teraz nemal svoju sestricku...tak mi krv nebral..a ano nejaky vacok spominal no tak som zvedava skusim ten digi test... len ak vyjde negativny tak nevem 😒
jaaaj no asi .. matika mi nikdy nesla a kedze som este babanklo necakala tak som si to moc neveddela vypocitat 🙂 a kedze aj bolesti v podbrusku mam ..aj ked nie take intenzivne jak ked mam dostat mrchu nevem..a tie prsia to je bolest hrozna :(
@bublinka1990 ked spomínal ten vačok tak tehotna si.Aj mrchu nemáš urob si test a uvidis.Potom sa ozvy
dobre dakuuujem 🙂
Super idem to hned vyskusat 🙂
No dala a vyslo mi ze 6ty tyzden 🙂
@bublinka1990 fotku nevies hodiť 😉 no vidis
@bublinka1990 ake ciselko ti vyhodilo na displey?
ale to som skusala to naa google co pani napisala tes este ne..som v robote :D
@bublinka1990 nemusi byt to este presny 6 tt...upresnuje sa to podla merania na sone, v pohodicke su plus, minus dva tyzdne...tak drzim palce....kedymas dalsiu kontrolu?
16teho februara mi povedal ze mam ist ... premyslam ze aj skor
babyyyyyyyyyyyyyy dnes som si urobila ten testiiiiiik a je tam + 3 tt 🙂 juuuj moc sa tesiiim :* ratam tak 8tyzden 🙂
aky KALENDAR KOCKY? :d 😲
@bublinka1990 no super gratulujem mamina 🙂 Tehotensky kalendár e kniha kam si zapisuješ od prvého tt pocity,váhu,lepis si fotky babetka zo Sona,co ti da Dr 😉 Je to krásna spomienka.Moja mala ma teraz 4,5r a pozera si tu knihu z nadšením ako mi rástla v brušku 😵 Tie fotky 😵
@bublinka1990 na tej fotke co som ti fotila test je pod tym testikom trčí 😀 Trosku je okusany môj psíček si Nanom este pocas tehu trosku pochutnal 😀
nevsimla som si to :D noo som moc rada tesime sa 🙂
TAAAK BABENKY NAVSTEVA U LEKARA - POTVRDEENE 10 TYZDEN A UZ MAME AJ TEHOTENSKU KNIZKUU 🙂 😀 😀 😀

@bublinka1990 ano, su digi testy, kde ti ukaze kolky si tt, a precitaj si k tomu navod, odporucam....ak posledna ms bola ako uvadzas, musel vidiet iba gestacny vacok a potom je vsetko o.k.....verim, ze si zmetena...