Bolo to zvracanie z tehotenstva alebo z GS Mamamvitu?
Milé snažilky a mamičky, posnažím sa opísať môj problém stručne.
Snažíme sa o dieťatko druhý mesiac, celú túto dobu beriem GS MAMAVIT - raz denne.
Aj minulý mesiac sa mi stalo, že ma naplo 2-3 rána ( nie po sebe každé ráno ale rozlične) Myslela som si, že som tehotná aj som sa tešila.Ale žial som menštruáciu dostala ( nemávam PMS- hlavne nie zvracanie či napínanie) . Menštruácia skončila a my sme pokračovali v snažení a aj bratí GS Mamavitu. Ale i tento mesiac som zvracala jedno ráno a dnes a tiež 2-3 rána som mala nevoľnosti, no tieto nevoľnosti nemám každý deň iba do mesiaca 2-3 krát.
Ak mám nejakú alergiu na tieto výživové doplnky (gs-mamavit) tak to by mi bolo zle každý deň, nie?
Teraz mám menštruáciu dostať zajtra.
Test som si robila včera poobede a vyšiel negatívny ( je na neho priskoro viem) ale boli sme obaja s partnerom sklamaný :(
Čo si o tom myslíte prosím?
Ďakujem za každú odpoveď
ahoj, aký dlhý interval bol medzitým, ako si zobrala GS mamavit a vracaním?mne sa totižto stala takáto vec...dostala som vzorku mamavitu, keď som zistila, že som tehotná a zobrala som ho raz ráno nalačno asi v deviatom týždni a približne asi po desiatich minútach mi prišlo veľmi zle a všetko čo som vypila, som aj vyzvracala...mávala som síce žalúdok ako na vode zo samotného tehotenstva, ale nikdy som nezvracala...potom som sa ho už viac nezobrala...preto som sa pýtala na ten interval...a brávaš ho nalačno alebo po jedle?
Z tohto vitaminu aj mne ostalo nevolno a mala som pocit na vracanie,asi tazky pre mna..mala som aj s horcikom...
@zuzka1120 je celkom možné, že ti zrovna nesadne s daným jedlom a proste je to už na žalúdok veľa...ak si pred užívaním tohto prípravku nemala obdobné ťažkosti, myslím si, že to môže byť z toho mammavitu..skús sa obrátiť na skupinu Zdravotníci na MK a opýtať sa tam, sú tam aj farmaceutky, možno ti poradia,ako najlepšie ten liek užívať, aby si nemala takéto ťažkosti....ja by som skúsila ho užiť počas dňa, nie ráno, trebárs po obede alebo po večeri...
@zuzka1120 mne tiez hned po uziti ostalo tazko a na vracanie a ja lieky celkovo velmi dobre znasam a nebyva mi zle..
@katikaa222 ako si to Katika potom riešila? prestala si brať alebo si to nahradila niečím iným?
tiež mi z neho bolo ťažko ... vymenila som za Jamieson a je to v pohode, hlavne ich treba brat po jedle ...a dobre zapiť . Brala som ich ako tehotná a bolo mi na zvracanie už len z tej vôňe/smradu
@zuzka1120 nahradila klasickou kyselinou listovou a infolikom..
@zuzka1120 musela som ich vysadit
@zuzka1120 viac ich neber... Ja som brala inofolic a do 2 mesiacov brania som bola tehotná, takze odporucam....
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@zuzanadringus mozem sa spytat aky si brala ci ten praskovy? Alebo combi? A kolkokrat denne? Dakujem
@katikaa222 praskovy... Ja som si davala 2 sacky 1rano a 1 večer...
Ok dakujem

@zuzka1120 ja nemozem rano ziadne vitaminy...hned z nich zvraciam 🙂 skus ich brat poobede, nie na prazdny zaludok...vseobecne tieto komplexy vitaminov su tazke na zaludok