Bublina rastie, plod chýba
Ahojte baby, stretla sa Niektora z vás s tým, že bublina rástla ale plod nebolo vidieť?
Ovulaciu neviem kedy, nikdy som to nesledovala, a vždy som ju mala posunutu. Sex naposledy s priateľom 2.5.
Podla bubliny by som mala byt v 8tt, ta rastie ale plod tam nevidieť.
Mali ste niektorá podobnú skúsenosť? Som z toho zúfalá.
Lekár má posiela na vyčistenie. 😭
Ak v 8 týždni nie je embryo s bijucim srdiečkom,tak sa jedná o anembryomolu. Ja som mala v prvom tehotenstve MA,tam bolo najprv vidieť embryo ešte bez bijúceho ❤️,ale potom už nebolo ani to,len zväčšená dutina. Skrátka sa embryo "absolvovali"a dutina ďalej rástla. Šla som na kyretaz, ďalšie tehotenstvo nasledovalo po 5 mesiacoch a bolo už úplne bezproblémové
Ďakujem za odpovede všetkým. Ja sa strašne obávam tej kyretáže. 😌
Ahoj neboj bude všetko v poriadku ja som minulý rok v apríli mala MA najprv videla malý plodík ale ešte bez srdiečka a potom už tam nebol nasledovala kyretaz … odvtedy sa snažíme zatiaľ ešte neúspešne ale dúfajme že všetci raz budeme držať naše mimi v rukách ❤️ veľa zdravia a síl ty prajem aj keď hoc to neni jednoduché …😔❤️
Ďakujem za odpovede všetkým. Ja sa strašne obávam tej kyretáže. 😌
@edithp a z akého dôvodu?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, tiež si prechádzam anembryomolov a čaká ma kyret. Podarilo sa niektorej po kyrete prirodzene otehotnieť? My sme totiž podstúpili IVF , prirodzene sa nám zatiaľ nepodarilo. Je po tomto šanca aj prirodzene?

Áno žiaľ bola to anembryola :( ale tehotenstvo po prvej menštruácii bolo úspešné držím palce ❤️❤️