Bude to chlapec alebo dievča?
To bude skor o neschopnosti na cokolvek cakat. Vyrobcovia len na to reaguju. Logicky.
Nie, nemám. Odborník na prenatálnu dg mi bezpečne určil pohlavie v 12-13tt. To sa dá vydržat aj bez akychkolvek testov.
@barka1 no toto tiez nie je standard, ze v 11-12 tt vediet pohlavie, malokto sa v tom tyzdni trafi zo sona, a na testy z krvi nejde kazdy.
Najskor mi povedal doktor v 13+4 aj to len na 80%, najneskor v 22.tyzdni. A to je spickovy sonografista, robi aj morfo utz, takze nema nejake predpotopne sono.
Takze ja chapem, ze je nedockava, ale bohuzial, musi pockat, to sa zhodneme.
@myladies 22 týždeň a 5 dni
@vani_9 pozri, urobila si si test, pobavila si sa a teraz sa na to vykasli. Ja som si ho tiez urobila, moj syn mi povedal, ze to bude hermafrodit. Taktiez som si porobila vsetky mozne ludove testy aj netesty - a to som uz vedela pohlavie, ale bavilo ma to, ci to vyjde alebo nie 😀 . Vsetko v ramci uzivania si tehotenstva, nie ako smerodajny udaj.
Mala si moznost v cca 10tom tyzdni (mozno este aj teraz sa to da) dat si urobit test z krvi. Tam mas vysledok presny na 99%. Alebo uz cakaj na poriadny UZV. Na toto sa rozhodne neda spolahnut.
Ved si daj zobrat krv alebo behni kdekolvek na platene sono.. normalne ti to povedia...

Nie, nemám. Odborník na prenatálnu dg mi bezpečne určil pohlavie v 12-13tt. To sa dá vydržat aj bez akychkolvek testov.