icon

Bude v 8. týždni vidno plod na ultrazvuku?

19. júl 2025

Poslednu ms som mala 29 mája a ovuláciu 19-22 júna. Podľa poslednej ma by som mala byť na kontrole ktorá má byť 28.7 to by som mala byť v 8t tehotenstva či už bude niečo vidieť?
Viem že možno blbá otázka ale je to moje prvé tehotenstvo aj kontrola tak sa trocha aj bojím 😅

anonym_98e3df
19. júl 2025

Ak si otehotnela neskor tak nebudes v 8tt

deti95060810
19. júl 2025

závisí od presného oka lekára a moderného sona.

evinku
19. júl 2025

Ahoj... Zalezi kedy ti prebehla ovulácia a kedy si otehotnela.. Ja som bola na sone 6+1tt a už bola aj akcia ❤️... Držím palce nech všetko dobre dopadne 🙏

autor
19. júl 2025
@evinku

Ahoj... Zalezi kedy ti prebehla ovulácia a kedy si otehotnela.. Ja som bola na sone 6+1tt a už bola aj akcia ❤️... Držím palce nech všetko dobre dopadne 🙏

@evinku muselo to byť okolo toho 19 do 22 lebo len vtedy sme boli s mužom spolu 😅tak to by som mala byť asi nejak 6t

ivik4
19. júl 2025

Moje kazde dieta ktore som cakala, bolo o 2 tyzdne mensie . Dlho vidno nic nebolo. Aj testy boli negativne a tehotna som bola

evinku
19. júl 2025
@anonym_autor

@evinku muselo to byť okolo toho 19 do 22 lebo len vtedy sme boli s mužom spolu 😅tak to by som mala byť asi nejak 6t

@anonym_autor držím palce 🤞 dosť záleží aj na kvalite sono prístroja ktorý používa doktor.. Ak bolo mimi plánované a vytúžené tak držím plače že sa to podarilo 🫶

simona1998
19. júl 2025

@anonym_autor mne bolo vidno na začiatku 5tt zltkovy vak 🙂

autor
19. júl 2025
@simona1998

@anonym_autor mne bolo vidno na začiatku 5tt zltkovy vak 🙂

Ja mám testy pozitívne tak uvidím keď pôjdem na kontrolu tak som zvedavá čo mi dr povie a hlavne či už bude čo vidno

anonym_ddafd6
19. júl 2025

Ja som mala menstruaciu o 3 dni neskor, testy pozitivne a bola som vo stvrtok u lekara. Videl gestacny vak, plod aj akciu srdiecka, bola som 6+2. Mam prist pre istotu na kontrolu rastu o 2 tyzdne.
Takze toho 28.7. uz urcite bude vidno 🙂