Čakám bábo?
Dobrý deň žienky, mala by som otázku na vás. Pred mesiacom okolo 6 sme prvý krát s priateľom mali pokus o bábätko. Kedze som si to nevypočítala a bol to náhodný pokus , bud ano alebo nie, mi hned na druhý deň prišla menstruacia. Povedali sme si že to skusíme na druhý mesiac. (December 7-moja ovulacia). Od novembra sa mi zväčšili prsia aj bruško mám väčšie (vážim 45kg takze to je dost vidieť), ráno mi býva dost zle ale este som nezvracala,no každý jeden test mi vyšiel negatívny. Je možné aby som už tehu bola? Bábätko by som si dost priala bolo by moje prvé, vytúžene. No som z toho zmätená . Za dva dni mám dostať menzes. No nemám žiadne zvyčajné príznaky okrem toho že som citlivá.
@viki223344 test meria hcg, sprav si ked ti vynecha menzes a dozvies sa. Datumovo to nevyzera ale to my nevieme ako ovulujes 🙂 ja som otehotnela bez menzesu, takze vsetko je mozne 😅 aj ja som bola velmi nafuknuta v prvych tyzdnoch. Drzim palceky aby sa vam rychlo zadarilo ✊
@petamich pardon malo to byt 17. Novembra keď som mala menzes posledný . Zle pozrené dátumy.
@petamich nechodí mi pravidelne . Každý mesiac sa mi posúva aj o týždeň . Producírujete nepoznám.
@viki223344 pricinu*
@viki223344 no kadeako to moze byt, kazdopadne test by ti uz mal vyjst ale ako pisala aj @malicka_mysicka pockaj ci teraz pride menzes, ak by neprisiel sprav si test este raz a ak by bol negativny a MS aj tak nepride radsej nech to skontroluje lekar a drzim paste! 🤞🏻🍀
@petamich dakujem

@viki223344 je velmi mala pravdepodobnost, ze si otehotnela den pred menstruaciou, kedze 99% zien vtedy neovuluje, hoc kadeake pripady existuju, ak by si ale bola tehotna tehotensky test by ti uz musel vyjst v takomto stadiu tehotenstva, pockaj ci pride menstruacia, ak nie skoc pre istotu k lekarovi nech to skontroluje, len mi uplne nesedia tie datumy, ako dlhy mas cyklus? ak 7.11. si mala menstruaciu a 7.12. si mala ovulaciu? ved to si mala mat dalsiu menstruaciu a aj to uz by bol cyklus dlhsi ako 30 dni, mas 45 dnovy cyklus alebo ako?