Čakám bábo?
Zeny niesom tu prvi krat
Som mamina 2 deti po 2 SC
Mam teraz obdobie ze som rok aj 3 mesiace od 2 sc
a MZ mi meska dva dni schudla som 30 kg neviem ci to je tym ale robila som si test co mi zostal od posledneho baba teraz behom dna a neviem ci som slepa alebo tam nieco vydim
Viem ze sa robi na rano ja som si to len tak lebo som si skoro ista ze si davame pozor
Poprosim vas o vas nazor ? 😉💗💗
Ja myslim, ze niesi tehotna. Pri 2 dnoch meskania uz by ta ciarka mala byt jednoznacna. Skor to bude tym chudnutim.
@lauriik Odkedy úbytok váhy spôsobuje pozitívne testy?
@anonym_dd27ba podla mna to neni pozitivny test 🤷🏼♀️ Ubytok vahy sposobuje meskanie menstruacie.
@lauriik Áno, meškanie MS to môže spôsobiť. Ale na tom teste náznak druhej čiarky je.
Skusim si spracit este rano ja len ci nahodou nevidite to co ja babo neplanujeme aspon sme neplanovali hned ak by bolo sme s tym v pohode ale skor by som chcela dostat mz
@lauriik Áno, meškanie MS to môže spôsobiť. Ale na tom teste náznak druhej čiarky je.
@anonym_dd27ba ja druhu ciarku nevidim. Je tam nejaky tien, ktory ale neni ruzovy. Skor myslim, ze je to kanalik. Pri dvojdnovom meskani by mal byt vysledok jednoznacny. A ak si myslis nieco ine, kludne reaguj autorke 😉
no nieco sa tam crta.... sprav iny test a rano...
@anonym_dd27ba ja druhu ciarku nevidim. Je tam nejaky tien, ktory ale neni ruzovy. Skor myslim, ze je to kanalik. Pri dvojdnovom meskani by mal byt vysledok jednoznacny. A ak si myslis nieco ine, kludne reaguj autorke 😉
@lauriik na druhej fotke vidim jemnu ruzovu ciarku.
No ja tam teda niečo vYdím
*vidim
A ja tam nevidim nic.
A ano schudnutie moze posobit meskanie ms a nepravidelny cyklus, kym sa s tym telo vysporiada.
Ahoj, ja som mala takú slabucku čiarku presne na tomto teste a bol pozitívny ;) ak budeš ešte robiť daj vedieť
Pozitivny zeny
Pozitivny zeny
@martinaamalia ukaz ako vyzerá čiarka som zvedavá 😅a gratulujem bude baby nr3 🥹

Ja myslim, ze niesi tehotna. Pri 2 dnoch meskania uz by ta ciarka mala byt jednoznacna. Skor to bude tym chudnutim.