icon

Čakám menzes a nebolia ma prsia. Som tehoná?

12. dec 2022

ahojte 19.11 som mala chraneny aj nechraneny pohlavny styk s tym ze manzel sa do mna nespravil. Zajtra by som to mala dostať, ale vzdy ma bolia prsia aj 2 tyzdne pred MS ale tentokrat nebolia a je mi to zvlastne. MS pravidelnu nemam nikdy. Momentalne dieťa nepripada do uvahy, pretože financie a ťažka doba… chapete…
Myslite ze tie prsia su oriznakom ze ani nedostanem MS a že som tehu?

dzulli1980
12. dec 2022

A prečo máš nechránený pohlavný styk, keď, citujem "Momentalne dieťa nepripada do uvahy, pretože financie a ťažka doba… chapete" ... otvorene, nie nechápem ... a odpoveď na Tvoju otázku: áno, môžeš byť tehotná.

bluemoon24
12. dec 2022

Tak sance je 50/50. Me by jenom zajimalo, kdyz dite nepripada do uvahy, proc se nechranite vzdycky? Tohle asi nikdy nepochopim…

ivette1223
12. dec 2022

Myslim ze pravdepodobnosť otehotnenia je minimalna. Skor to bude psychická záležitosť, nahovarate si ze co ak náhodou mozno preto tie zmeny, alebo proste vas nebolia 🤷🏻‍♀️ ak vam bude meškať MS spravit test co je isté...

snazilka_bio_mamka
13. dec 2022

z čoho máš byť tehotná tak to išlo mimo teba? šanca je velmi nízka. To, že ta nebolia prsia neznamená nič. Mna raz boleli, raz nie, raz som mala výtok, raz nie, cyklus sa mení vždy.

martinka13
13. dec 2022

50/50