icon

Čakáme bábätko?

19monika19
14. dec 2014

Ahojte žienky, v prvom rade vám chcem poďakovať za vaše názory a rady. 🙂 zo snubencom sme mali nechraneny PS ešte v novembri a odvtedy ešte párkrát. Nad dieťatkom sme rozmýšľali.. lenže, začiatkom decembra som mala dostať menzes a nedostala som.. hovorím si to je klasika, bude meškať dva-tri dní a je tu. OMYL!!! Menzes sa nedostavil do dnešného dňa a to je 14. decembra.. príznaky tehu by som zatiaľ mala: bolesť hlavy-zavrate, hrozná bolesť prsníkov,bolesť podbruska (mám ho také tvrdé), napínanie na vracanie, bolesť krížovej oblasti, vaginalny výtok... a čo som si ešte na sebe všimla smrdí mi kuracie mäso a partnerov parfém. Viem že každá žena je iná ale, aké ste mali priznaky??? Bojím sa sklamania že menzes len mešká a bábätko nikde. Prosím poraďte.. mám 25 bolo by to môj - náš prvý anjelik..

Strana
z2
19monika19
autor
14. dec 2014

Hovorím že neuzivam žiadne lieky ani ibalgin nie...

bajana
14. dec 2014

@19monika19 mali ste nechraneny styk, meska ti MS, tzn. ano, mozes byt tehotna bez ohladu na priznaky...to, ze ste nic neplanovali je úplne nepodstatne...

zuj
14. dec 2014

Ja mam dve deti a priznaky som mala viac menej hned este pred vynechanim menstruacie, i ked som nevracala, ale ten zvlastny pocit v zaludku akoby na vode bol u mna hned takze pre mna bol test len take potvrdenie, takze to je dost individualne...Kazdopadne sup sup do lekarne a mas to jasne🙂 Drzim palce!

minax
14. dec 2014

Ahoj nechcem byt neprijemna ako par bab tu i ked scasti maju pravdu :/ jasne ze po kazdom sexe,dokonca aj tom chranenom je pravdepodobnost ze si tehu...ale je trosku nezodpovedne si neurobit test resp.neist k lekarovi..bohuzial,priznaky tehu su tak vseobecne,ze to moze byt hocico..my sme mali podobne priznaky s manzelom minuly cyklus,menzes meskal cca 4 dni,tak sme mysleli ze sme v tom..no nebolo to ono...a ked som bola na krvny obraz vyslo z toho ze mam hrozne nizku hladinu cukru,co sposobovalo tie moje ,priznaky,...no a tento cyklus to vyslo a sme v 6tt 🙂 ide o to ze ak nie si tehu,urcite to nie je nic dobre..minimalne meskajucu menstruaciu treba tiez vyriesit...Alebo podobne priznaky su aj pri cystach alebo mimomaternicovom..a tiez je podla mna dobre aj ak vies vcas ze si tehu...ja som napr.bola prilezitostny fajciar,tak hned po tom som to vylucila..alebo ak by som to tak skoro nevedela,sla by som minuly ttzden na pracovny vecierok kde by bol aj nejaky alkohol..pripadne su rozne potraviny alebo bylinky ktore mozu velmi uskodit plodu..JA som sice vzdy Trochu zavidela zenam co na tehotenstvo prisli az v 3tom mesiaci alebo dokonca neskor,lebo sa neobavali o svoje babetko v tom najkritickejsom obdobi,ale teraz som aj rada ze to viem tak skoro lebo mozem robit vsetko preto aby to bolo v naprostom poriadku 🙂 tak ti drzim palce,nech to uz dipadne akokolvek 🙂

ivetoy
15. dec 2014

urob si test a budes vediet

veronikax
2. jan 2015

Mozem sa opytat...ako to dopadlo??
@19monika19

luckaab
12. jan 2015

Ahojte,
potrebovala by som poradit... poslednu menstruaciu som mala 05.12.2014. Prvy tehotensky test som si robila 07.01.2015 a druhy 09.01.2015 oba s rovnakym pozitivnym vysledkom. Dnes som bola u lekara, brala mi krv a robila sono. som trosku znepokojena lebo na sone nic nevidela... mam vsak dost nafucane brusko, ktore nejde stiahnut, prsia ma bolia neskutocne a teraz v sobotu ma aj velmi bradavky palili. Viete mi niekto prosim poradit? velmi chceme babatko 😖

xxelisxx
12. jan 2015

luckaab ahoj, ja som mala posledny menzes 12.novembra na vianoce som si robila testy a boli pozitivne.5.januara som isla k lekarovi a ked som mu povedala, ze dva testy my vysli pozitivne tak to hned tak bral, ze som tehotna bez toho aby vobec daco urobil.Nasledne mi spravil sono a uz to bolo jasne, bola som v 7 tt+2 dni 🙂 Ale vela som citala, ze ked je to tak skoro, ze este to na sone neni vidiet.Ja som bola v tom 7 tt a malinke malo 11 mm.Takze uplne malinke.Drzim palceky 🙂

luckaab
13. jan 2015

@xxelisxx dakujem za tvoju reakciu v celku si ma upokojila. dnes si mam volat za vysledky krvy a dufam ze budu rovnake a testy co som robila doma. vcera ma vsak natolko vyplasila ze som si kupila dalsie testy a spravila som si pocas dna a boli krasne dve ciarky, tak ma to trosku upokojilo. 🙂 tak uz len par hodin pockat a budeme vediet 🙂

luckaab
13. jan 2015

tak a mám to potvrdene 😀

janulka1977
13. jan 2015

@henikav ja má tiež také skúsenosti, že ma len napína na vracnie sem to vylezie zo mna bolí ma podrušku žalúdok mám ako kolotoč ale inak v poho a to som len 9 týždni. @luckaab teším sa, že si tehu už to máš isté teším sa s tebou 😉

janulka1977
13. jan 2015

@19monika19 no aký je výsledok 😉

luckaab
13. jan 2015

@janulka1977 dakujem velmi pekne, babenko sme velmi chceli, vsetci sa tesia, priznam sa ze necakala som ze to moze ist tak rychlo (hned prvy mesiac).... tak dufam len ze bude vsetko v poriadku

janulka1977
13. jan 2015

@luckaab neboj všetko bude ok aj my sme boli na ihlách takže viem ako sa cítiš treba sa tešiť, že to podarilo 🙂

luckaab
13. jan 2015

@janulka1977 Tomu sa tesime neskutocne... A ked budeme po kritickom obdobi tak to bude este krajsie... Ale radost je obrovska ja som velmi tuzila po babatku dlhe roky... Teraz sme s priatelom 5 mesiacov spolu a je to nadherny pocit ked to pride este v tej najvacsej zamilovanosti 😍

xxelisxx
13. jan 2015

luckaab Gratulujem, tesim sa s tebou 🙂 Nadherny start do noveho roka 🙂

luckaab
14. jan 2015

@xxelisxx Ďakujem veľmi pekne, hej krasny štart... minulý víkend sme sa aj s priateľom sťahovali do väčšieho bytíku a prišli sme už 4 😀 ( máme aj malinkého psíka) čo je dobre, že sme tak skôr zistili aspoň môžme podľa toho zariadovat

xxelisxx
14. jan 2015

luckaab no to hej 🙂 A k lekarke ides kedy? Ja som si robila test na vianoce rano tak sme s priatelom dostali taky darcek pod stromcek a to mam este aj polycysticke vajecniky, snazili sme sa cca rok a podarilo sa nam to uplne prirodzene, ziadne lieky som nebrala, nic a podarilo sa 🙂 Tak sme radi.29 -teho januara idem do poradne pre tehotne tak uz sa aj tesim 🙂 Len aby bolo vsetko ok.

luckaab
14. jan 2015

@xxelisxx no ja som to zistila 07.01. 2015. 12.01 som bola u lekarky no na sone nic nevidela ale vcera mi to potvrdila z krvi a mam prist 02.02. tak dufam ze uz tam uvidi vsetko ako ma byt. Tak ti gratulujem aj ja... nam sa to podarilo prvy mesiac a to som vobec necakala ze tak rychlo to pojde a v podstate tym ze priatel je z ke a ja z ba a sme spolu zvycajne cez vikendy abo ked robim z ke tak nam to vyslo akurat ze 19.12. som mala posledny den ovu 🙂 nic zvlastne som nerobila len uz 2-3 mesiace som brala kyselinu listovu a potom som sa docitala o alchimilke a grepe ale to tak ze som bola tyzden po ms a tyzden pred ovu tak len ten tyzden som to pila....ale ci prave to zabralo neviem 😀

ruzovy_slonik
16. jan 2015

ahojte tak ja som potrtila okolo 5tt a to len pár dni po tom čo som sa dozvedela tu radostnú novinu skončila som v nemocnici urobili mi čistenie a doki povedal že snažiť sa môžme zas ao 2mesiace mrcha prišla presne mesiac po čisteni (24.11. bolo čistenie a ms prišla 22.12) do vtedy sme s priatelom sex nemali no cez vianoce sme neodolali a niekolko krát sme sa milovali no vždy s kondomom o ďalšie sme sa nechceli ani snažiť keďže to pred tým nebolo plánované no teraz sa cítim uplne ako pri tom prvom tehu trošku am to vylakalo keďže sme mali kondom neviem či už si to nahováram a uplne mi preskočilo alebo by tam skutočne niečo mohlo byť ....

Strana
z2