Čakáme na dve čiarky
Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/
@afra Ja som o jedno prišla a Ďalšie sa ešte nepodarilo, takže veľmi po ňom túžim...
@luciagdt86 velmi ti to prajem a samozrejme asj ostatnym snazilkam 🙂
@afra Ďakujeme veľmi pekne! .-)
No menzes mi zatial neprisiel.cyklus mam nepravidelnytak pockam.v piatok si spravim test.dufam ze to bude tehotenstvo,a nie nieco vazne... 😒 ale s prsiami sa mi nic nedeje...v piatok mi gynekologicka vypisala vag.tabletky polygynax,ale bojim sa ich nasadit,bo tam je ze nesmie sa v tehu.dufam ze nerobim zle..tie krce mam 7dni,a furt,asi dnes uz na chvilku aj prestane...krvacanie uz nastastie nemam.lenraz bolo malo.fu,som zvedava uz 😲
A fakt,implantacnu krv vidiet po dvoch dnochna maternici?bo gyn.nic nevidela
Polygynax je celkovo dobrý a ak Ti ho nasadila, tak vedela prečo. Treba veriť pozitívne a tešiť sa na peknú budúcnosť, ktorá príde... 🙂 Držím palce! .-)
Tesz mam negativny.3-5dni mi meska 😢
@anitu etse par dni pockaj skus testnut o 2 dni kazdej inak ukaze ,,nemas tetsik neni dusik 😉
@afra
@kristinka28 som 32dpoc.uz by malo ukazat.malo bakterii mi nasli v moci.mozno z toho tie priznaky tehu.aj okolo pupku ma uz picha,bolia krize,v lavom podbrusku,vela cikam,unava,ale ani ducha nemam.som sa teraz nasrala,dam polygynax...
@afra preco ty si lmala aky vysledok??dakujem,dufam aj ja 😉 po dvoch dnoch krcov som bola u gyn.som jej povedala ze snazilkujeme,ale napriek tomu mi vypisala polygynax...pisu vselijako.ze sa moze,aj nemoze pouzit v 1.trimestri.mam si dat???co ked zapal,dostanem od gyn,ze som ich nepouzila.... 😒
@22beba ach jaj...ale ono to pride, musime verit! my mame maleho neplanovaneho a minuly rok som tiez neplanovane, netusim z coho, otehotnela, ale moja radost rychlo pominula :( bolo z toho MA a od decembra sa snazime a nic :( to som si nahovarala, aka som plodna, ze to urcite vyjde na prvy sup a prd...ta psychika je neskutocna...ale kupila som si inofolic a idem verit, ze mi pomoze 🙂 aj alchemilkovy caj mam, ale stale neviem, ci to mam len do menzesu pit, alebo aj potom...ktory si den cyklu teraz?
@bar12 ved ja už chcem ab yto prišlo už som nedočkava chcela som mat po sebe detičky aby sa spolu uhrali aby si rozumeli ale čo už ☹ matuško bol neplanovaný ako som písala ale teraz ked chceme tak sa stále neda .. plus do toho nemam ms .. takže to musime nejako poriešiť a taktiež mam vyse 100 kg ... takž bohvie či ešte nebudem musieť schudnuť ... v piatok idem ku doky ... tak uvidim čo mi zase poradi ak nie tak nejaké hormony alebo čo
@22beba a od kedy nemas ms? od porodu? a kojis , ci nie? asi ti veru povie, aby si najskor schudla, az potom by ti dala hormony, ako liecbu...vzdy je lepsie, ked sa veci napravia prirodzenou cestou, ale chapem, ze je to tazke :( aj nadvaha aj podvaha vedia narobit chaos v hormonoch :(
@bar12 no ved to kurna ale nechce sa mi chudnut 😀 leniva som na to akasi ... no ms nemam od februara ... aj ked som amal iniekcie zase nemam ... stale ma bolia cecky podbruško ... ževraj všetko mmam v poriadku tak neivem čom am za stavy ☹ nekojim som asi 2 mesiace kojila lebo potom som brala lieky pre ktore som nemohla ☹ vieš ale keby bola taka tak už mi to davno povie a mam aj silne kamky ako tučné myslim a v pohode otehu ... tak neviem prečo ja nie ☹ ale dnes som videla bociana tak hadam jo 🙂 a ty to maš ako berieš niečo? skušas testujes? 🙂
@22beba no ked ono je to dost individualne s tou vahou, niektorym to neurobi nic a niektore to hormonalne rozhadze ☹ aj ti dr robila nejake hormonalne vysetrenie? ja viem, ze sa cloveku nechce, ale silnejsiu a krajsiu motivaciu (aspon pre mna 🙂 uz mat nebudes 🙂 urobila by si sluzbu aj babatku aj sebe 🙂 ale si mladucka, babatko mat este urcite budes!!! ja momentalne nic neberiem, ani som doteraz nebrala, ale skusim ten inofolic...momentalne mam menzes, 5ty DC a mavam 36dnovy, ovulku cca 22den, takze je to nekonecne cakanie ☹
@bar12 a to je na predpis ten infolic? lebo ja vobec neviem ja ani neviem kedy mam ovulku ked mam teraz tie kramy raz za 3 mesiace a aj to prehanam ☹ toviem že by bola velka služba ale nejako sa do toho nemožem dokopat vieš teraz sa učím mam štatnice .. v práci učtujem.. takže na dietu nepomyslim kolkokrat za den vobec nejem až ked pridem dom a to sa riadne spraskam 🙂 tak držim palce aspon maš ms takže mas vacsiu sancu otehu 🙂
@22beba praveze nie je , je to volnopredajne, v podstate kys.listova s inositolom, co je vit.sk B, ktory podporuje rast a dozrievanie vajicok 🙂 vela zenam s poruchami cyklu a ovulacie to vraj pomohlo...len je to trochu drahsie, ale som si povedala, ze to skusim..
tak skus zacat tym, ze si ten cas na jedlo cez den najdes, aj keby co bolo 🙂 ranajky a obed musia byt a hlavne pravidelnost...netreba hned dietovat, niekedy staci upravit mnozstva a cas 🙂 dakujem, aj tebe drzim palce, nech sa zadari co najskor! 🙂

@afra Ja som presvedčená, že v živote je všetko tak, ako má byť... takže tiež sa snažím nezúfať, aj keď niekedy prídu aj ťažšie chvíle...