icon

Čakáme na dve čiarky

luciagdt86
13. feb 2014

Ahojte kočky... ktorá ste práve v očakávaní, že by sa na teste mali objaviť dve // ? Ja by som mala dostať zajtra (na Valentína), taže verím, že nedostanem. S manželom sme boli v správnej chvíli na správnom mieste, vedela som, kedy je ovulácia (vďaka BT, výtoku aj ovul.testu). Predtým sme dokonca mali trošku "pôst", takže verím, že by sa tu už teraz mohlo podariť. Ste na tom niektorá podobne? (My sme už o prvé bábo prišli v 8tt - MMT minulý rok v máji a odvtedy sme v očakávaní... Dúfam, že nebude ďalšie sklamanie... :-/

Strana
z7
miculiatko
3. sep 2014

Nikky Ja som si ovulku odsledovala vytokom tak ako je pisane vsade🙂🙂 najskor biely potom ciry ked ovulka vrcholi. Mala som aj malinke bolesti v podbrusku. Ovu testy by boli vela na moju psychiku a na meranie bt tiez nemam nervy. Chvalabohu msm cyklus pravidrlny takze s tym nemam problem. Na tehu sa pripravujem tak ze som prestala fajcit (fajcila som viacmenej prilezitostne) sportujem a samozrejme pravidelny keksik😀 vitaminky neberem radsej len v ovoci A zelenine. Ja nedoverujem kadejakym vymyslom farmaceutickeho priemyslu zalizenych akoze na prirodnej baze. Nechavam to vsetko na prirodu. Akurat zajtra idem na gynko ci je setko ok

nikki77
3. sep 2014

@miculiatko oki, mne ovu testy vysli vzdy spravne. Teraz som to ale prestala riesit takto. Ja beriem kyselinu listovu akurat. Ako dlho sa snazite?

miculiatko
3. sep 2014

Nikky Som relativne cerstva snazilka. My len od augusta. Toto je druhy cyklus snazilkovania hoci ten prvy sme snazilkovali len 3x, teraz vsak kazdy druhy dnik. Som vo faze cakania a uvidime ze co z toho bude. Ty ako dlho snazilkujes?

nikki77
4. sep 2014

@miculiatko my uz vyse roka, z toho za ten rok 2x MA :( najhorsie chvile mojho zivota... Tak ale teraz sa snazim nemysliet na to a hovorit si, ze sa snazime od Maja... 🙂

miculiatko
4. sep 2014

@nikki77 hmm ja tomu nerozumiem. Niektore baby ktore ani nechcu bejby otehotneju hned a my co by sme malicke prijali to mame take tazke. Hoci ja to neberem este tak tragicky. Bola som dnes u gynko a povedal mi ze priemerne nirmalny par by mal otehotniet za 4-5 mesiacov. Vraj fajciarom to trva dvakrat tak dlho. No ja mam iny nazor ked ti je babenko sudene budes ho mat aj skor no vacsinou neskor. Hlavu hore a hlavne nestracat nadej. Drzim ti paste nech to vyjde uz konecne!

Strana
z7