Častejšie močím a mám citlivejšie bradavky. Som tehotná?

kariin19
19. mar 2021

Dobrý deň chcela by som sa poradiť.
8.3 som mala menštruáciu a 11.3 som malá nechránený styk s partnerom môžem byť tehotná? Menštruáciu mám 6dni a je celkom pravidelná. Ale teraz po styku som ani nekrvacala tak ako by som malá iba trošku a 5-6 deň nič. Čítala som vaše články a mám pár príznakov chodim častejšie močiť, mám citlivejšie bradavki a aj tmavšie a tu kovovu chuť cítim skôr na perach. Ták neviem aj nevolno mi je niekedy ráno nie veľmi ale je. Môže to biť tím že som tehotná? Viem je ešte skoro na zisťovanie ale keby ste mi poradili..

asia83
19. mar 2021

@kariin19 Je 19. marca. Vaše telo ešte ani nevie, že ste tehotná (možno práve začína tušiť), a vy by ste to už chceli vedieť? Trpezlivosť, pokora a zdravý rozum. To vám teraz treba najviac.

moniocko
19. mar 2021

Ja som mala tieto priznaky az ked som bola v druhom mesiaci....tehotensky test spravit,ten ti ukaze...lebo 8 dni od styku a uz nevolnosti ?

summersunny94
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
banderaska29
19. mar 2021

🙉 ty si naozaj myslíš, že ženy na koníkovi majú ôsmy zmysel ? ako to môžu vedieť lepšie ako ty ?
poznáš vôbec ako funguje ženský cyklus ?
ak si mala 8.3 menzes, v týchto dňoch máš pravdepodobne ovuláciu. na viac sa nezmôžem, toto je deň čo deň senzácia čo sem pridávate niektoré 😀

ab727
19. mar 2021

@kariin19 kedy po styku si krvácala,keď píšeš,že menštruáciu si mala 8.3???Styk 11.3 a zasa si krvácala?Dnes je len 19.3 tak neviem no...

ab727
19. mar 2021

@kariin19 nejak mi to nesedí čo píšeš...Dnes je len 19.3,menštruáciu si mala 8.3 a už si krvácala znova???

bebotka
19. mar 2021

@kariin19 Nie nemôžeš, ak dobre počítam tak menzes si dostala 2 marca, styk ste a mali 11 čo je veľmi skoro na ovuláciu, a keby aj nejakým zázrakom tam počkali a podarilo by sa tak príznaky ešte mať nemôžeš, neviem aký dlhý máš cyklus, ale podľa mna tehotenstvo vylúčené.

slneq
19. mar 2021

Jasne môžeš 😂 o mesiac rodíš 🤣

mery1990
19. mar 2021

@kariin19 keby som nebola u lekara do 4 mesiaca ani neviem ze som v tom( vracala som pár krat. Castejsie cikala chute sa mi trosku menili a nic viac..) . A tu kazdy chce byt tehotny.. Nie kazdy príznak typu: Bolia ma prsia.. Mam chut na kysle uhorky s neviem čím vsetkym je priznak tehotenstva 🤷‍♀️🤦‍♀️ ach pane boze.. Spravim test a mam vybavene!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre