Chemické tehotenstvo
Ahojte..tak tento mesiac to vyzeralo, že sa nám podarilo druhé bábo. Nakoniec ale asi ani nie..
Menštruácia meškala 9 dní, po 4tom dni meškania som začťala testovať, testy mi ukázali slabé čiarky (všetkých 6 testov ktoré som robila)
Keďže pri minulom tehu ma lekár vrátil po 5 dňovom meškaní a objednal ma až keď menštruácia meškala 2 týždne, ani som sa neobjednávala, že veď počkám, aj tak by nič nebolo vidno.
Cez víkend sme boli s malým u svokrovcov a v nedeĺu večer som začala slabučko špiniť..kým sme sa vrátili domov už to bolo silnejšie a v noci to prešlo do klasickej menštruácie. Dostala som ju vlastne akoby na 40DC (máme malého synčeka, MS mám ešte nepravidelnú, ale vždy dorazila do 33DC) z toho všetkého mi vychádza že ak to bolo tehotenstvo, tak sa neuchytilo a telo sa teraz samo čistí, ekďže prišla MS. Máte niekto podobné skúsensti? ďakujem
@sibalka21 je to smutné, človek sa začne tešiť a potom toto.. :(
teraz som spozorovala že popri krvácaní zo mňa vypadávajú aj hrudky ☹
ahoj, ja som take mala, je to relativne caste, MS meska par dni a potom sa postupne zacne spinit. ja som isla aj na pohotovost, aby som nepotratila, ale ked ma dr. pozrela, tak tam nic nebolo...
pri normalnom tehotenstve uz aj v 5. tt je vidiet aspon malinke nieco v maternici. je mi to luto, ale nevesaj hlavu, skusajte dalej 😉
@jahodova01 to mi je luto. Aj mne sa to uz stalo. Drzim palce nabuduce 🙂

No presne ako hovoris. Pravdepodobne si bola tehu a neudrzalo sa