naco hadas a na co mame my hadat?
urob test o par dni a uvidis.
Nevidím nič
Podľa mňa tam nič nie je 😒
Nie je
Počkaj 2 dní ak si tehotna bude čiarka v limite
@sense To čakanie je najhoršie 🥹
Akože čisto teoreticky možno. Ale tam je strašne veľa chemických faktorov, ktoré do toho vstupujú napr. to, že celý ten test a hlavne tá aktívna časť je vystavená vzduchu a prebiehajú tam rôzne reakcie. Rovnako ako to tak môže byť tak to tak byť nemusí. Kamarátke dal test takto po 40 minútach nie že ducha ale suverénnu druhú čiarku a tehotná nebola. Takže by som sa na to určite nespoliehala. Radšej počkaj pár dní a testuj znova ako píšu ostatné.
Akoze malicky duch tam je....Keby to bolo v limite. Vsak pockaj 2 dni a testuj rano
Ono pokiaľ je to slaba ciarka tak ju vidno až po zaschnutí lepšie co je vždy po limite ,,takže to stále môže byť tehotenstvo
@zuzi0911 keď je test negatívny tak ani po zaschnutí nevidno náznak druhej čiarky?
Ak je,že úplne negativny tak nevidno po zaschnutí..
@zuzi0911 fuha, lebo ja už si myslím že mám ja halucinácie keď ju tam vidím. Ide o to že mám 6mesacneho a tak ďalšie dieťatko by bolo celkom náročné 🤔 no uvidíme ako to bude. Mám za sebou už aj biochemické tehu

po limite sa uz nema odcitavat..aj ja som mala po limite a bola som tehotna 😂 ale nespoliehala by som sa, testuj o par dni znova