icon

Čiarka po limite. Je to pozitívny test?

2. aug 2022

Čo si o tom myslite? Čiarka po limite

Čiarka po limite. Je to pozitívny test?
veronika_sk000
2. aug 2022

po limite sa uz nema odcitavat..aj ja som mala po limite a bola som tehotna 😂 ale nespoliehala by som sa, testuj o par dni znova

majamat
2. aug 2022

naco hadas a na co mame my hadat?
urob test o par dni a uvidis.

lenkadenisa
2. aug 2022

Nevidím nič

andula09
2. aug 2022

Podľa mňa tam nič nie je 😒

mircalla
2. aug 2022

Nie je

sense
2. aug 2022

Počkaj 2 dní ak si tehotna bude čiarka v limite

autor
2. aug 2022

@sense To čakanie je najhoršie 🥹

ms_green
2. aug 2022

Akože čisto teoreticky možno. Ale tam je strašne veľa chemických faktorov, ktoré do toho vstupujú napr. to, že celý ten test a hlavne tá aktívna časť je vystavená vzduchu a prebiehajú tam rôzne reakcie. Rovnako ako to tak môže byť tak to tak byť nemusí. Kamarátke dal test takto po 40 minútach nie že ducha ale suverénnu druhú čiarku a tehotná nebola. Takže by som sa na to určite nespoliehala. Radšej počkaj pár dní a testuj znova ako píšu ostatné.

mircalla
2. aug 2022

Akoze malicky duch tam je....Keby to bolo v limite. Vsak pockaj 2 dni a testuj rano

zuzi0911
2. aug 2022

Ono pokiaľ je to slaba ciarka tak ju vidno až po zaschnutí lepšie co je vždy po limite ,,takže to stále môže byť tehotenstvo

autor
2. aug 2022

@zuzi0911 keď je test negatívny tak ani po zaschnutí nevidno náznak druhej čiarky?

zuzi0911
2. aug 2022

Ak je,že úplne negativny tak nevidno po zaschnutí..

autor
2. aug 2022

@zuzi0911 fuha, lebo ja už si myslím že mám ja halucinácie keď ju tam vidím. Ide o to že mám 6mesacneho a tak ďalšie dieťatko by bolo celkom náročné 🤔 no uvidíme ako to bude. Mám za sebou už aj biochemické tehu

macicka111
6. jan 2024

Môj dnes 🤷‍♀️🙏