icon

Čiarky na testoch

dmmydlova
27. aug 2025

Ahojte viem, že je to stále riešené.. ale neviem si rady. Po 2 potratoch asi potrebujem upokojiť. Snažím sa myslieť pozitívne ale myslite, ze testy silnejú ? :/ mám nepravidelný cyklus ovulaciu som nesledovala ale sex sme mali naposledy 11.8. Podľa kalendára som mala mať ovulaciu 12teho. Sedelo by to? Dakujem ♥️

Čiarky na testochČiarky na testochČiarky na testoch
anonym_02d661
27. aug 2025

@dmmydlova testy ti nesilneju, sú to negatívne testy , biochemické

simona1998
27. aug 2025

@dmmydlova testy žiaľ nesilneju, za mňa sa jedna o biochemické tehotenstvo .

tinka_1807
27. aug 2025

Počkaj ešte pár dní. Zatiaľ to ale vyzerá, že veľmi nesilneju. No ešte je skoro. Skús ešte počkať 2 dni a potom testuj

anonym_802882
27. aug 2025

Ja by som skúsila aj inú značku testu alebo v iný čas tento istý, držím Ti palce 🍀🙏

anjelicek26
27. aug 2025

Bohuzial to nevyzera dobre, testy nesilneju.

dmmydlova
autor
27. aug 2025
@anonym_802882

Ja by som skúsila aj inú značku testu alebo v iný čas tento istý, držím Ti palce 🍀🙏

@anonym_802882 keď som robila doobeda bola silnejšia ako ta ráno. Tu som sem nepridala. Vyskúšam to. Som zmierena so všetkým. A strašne tu zmení kvalitu fotky naživo je trochu rozdiel. Ale vravím, prídu mi tiež nemenne čiarky. Skúsim otestovať v priebehu dňa.

polovnicka92
27. aug 2025
@dmmydlova

@anonym_802882 keď som robila doobeda bola silnejšia ako ta ráno. Tu som sem nepridala. Vyskúšam to. Som zmierena so všetkým. A strašne tu zmení kvalitu fotky naživo je trochu rozdiel. Ale vravím, prídu mi tiež nemenne čiarky. Skúsim otestovať v priebehu dňa.

@dmmydlova aj ja som mala ráno najslabšie ciarocky, nič nie je stratené, daj vedieť potom 🙂

dmmydlova
autor
27. aug 2025
@polovnicka92

@dmmydlova aj ja som mala ráno najslabšie ciarocky, nič nie je stratené, daj vedieť potom 🙂

@polovnicka92 dakujem. Bola by to cista nahoda boli sme na dovolenke a uplne som vypustila nejake plodne dni a len sme si uzivali more 🙂 dam vediet urcite. Skusim zajtra pocas dna urobit. ♥️

modratrixie
27. aug 2025

Nepočúvaj to tu nečítaj!! Ja som mala len slabé čiarky a som v 11tt a babo nie je ani omeškané nič… len ma to tu stresovalo, držím palce

terry658
27. aug 2025

@dmmydlova ja by som vôbec ešte nezúfala. Skús o pár dní.

kaca222
27. aug 2025

Pozri, je to individuálne. Je ešte len 2 týždne po ovulácii, vtedy som ja napríklad mala snehovo biely test. 32.DC duch, 33 DC negatívny, 34 rovnaký mikroduch ako predtým, 36 DC konečne náznak tmavnutia. Dieťatko bolo cely čas v poriadku, fyziologické tehotenstvo.
Môže nemusí to vyjsť. Držím palce.

dmmydlova
autor
28. aug 2025

Baby dnes na obed robeny 🙂 snad to bude silniet.

terry658
28. aug 2025
@dmmydlova

Baby dnes na obed robeny 🙂 snad to bude silniet.

@dmmydlova gratulujem ❤

dmmydlova
autor
28. aug 2025
@terry658

@dmmydlova gratulujem ❤

@terry658 dakujem je to tiez top test len ocividne ten druhy ma menej farbiva. Aktualne som ho nemala ako kupit vypredany je v dm. Ale snad to bude ok 😊

polovnicka92
28. aug 2025

Gratulujem 🤍🍀😊

dmmydlova
autor
29. aug 2025

Uz netestujem az v pondelok posledny a potom volam na gynekologiu na krv aspon 🙂

dmmydlova
autor
1. sep 2025

Aktualizácia dnes livsane. Iný som cez víkend nezohnala 🙂 zajtra volám dr. Dnes ma ešte dovolenku.

terry658
1. sep 2025
@dmmydlova

Aktualizácia dnes livsane. Iný som cez víkend nezohnala 🙂 zajtra volám dr. Dnes ma ešte dovolenku.

@dmmydlova gratulujem. ❤

dmmydlova
autor
1. sep 2025
@terry658

@dmmydlova gratulujem. ❤

@terry658 uz nemozem viac testovat lebo sledujem len ake mam mat čiarky a ake mali ine zeny v takom dni 😏 na zbláznenie.. už aby som bola po krvi nech som pokojnejšia

terry658
1. sep 2025
@dmmydlova

@terry658 uz nemozem viac testovat lebo sledujem len ake mam mat čiarky a ake mali ine zeny v takom dni 😏 na zbláznenie.. už aby som bola po krvi nech som pokojnejšia

@dmmydlova úplne chápem. Držím prsty