icon

Cítili ste aj bez testov, že ste v požehnanom stave?

zuzanazu85
18. jún 2022

Ahojte bábiky,píšem takto z rána (už ma to trošku štve). Mešká mi to už 5ty deň,stále nechcem akože veriť,stále čakám,že to zo stresov,z počasia atď 🤭 .Ani test nerobila,na poličke mám dva kúpené, odlišné,neviem,či chcem vedieť pravdu...som ako malá,fakt...36 ročná, 🙄. Cítim sa divne,skoro už 3tie ráno,cítim sa ináč v mojej ,,onosenej" koži. Test si ešte nechcem robiť, zbytočne, môj ,,mladý-starý-domáci-milujuci "mi vraví,že aj tak mi to vidí na tvári aj bez testu (nechápem ako?! je snáď Nostradamus?!...🤭😁). Ak sa naplnia moje skryté túžby-aj obavy isto 🙄,budem 36 ročná tehotná prvorodička?!🙃😶. No neviem,ale teším sa,nie moc,aby nezakríkla,ale uprimne,začínam sa báť 🤭😁 . Cítili ste,aj bez testov a všetkého viditeľného,že ste ,,v požehnanom stave"?

Strana
z2
zuzanazu85
autor
18. jún 2022

V našej domácnosti sme len my dvaja,dva nemecké ovčiaky a dva ,,potkane" 😄. Ale teším sa 😊.

michaellasp
18. jún 2022

@mimicka2013 presne tak 😂 ako vravím bol to šok a nenapadlo mi robiť test. Možno by ukázalo ale veľmi, veľmi slabo. Neviem. A možno aj boli nejaké jemne prejavy ale mala som 18, menzes bol a posledne co mi napadlo bolo, ze by som mohla byť tehotná. Pretože od momentu ako som to mala potvrdené som prespala celé dni a dvíhal sa mi žalúdok z barbecue omacok a pečeného mäsa 😅

michaellasp
18. jún 2022

@zuzanazu85 gratulujem 🥳🥳🥳

zuzanazu85
autor
18. jún 2022

@michaellasp ďakujem 🤗❤️. Stále nemôžem uveriť. Ale nechcem sa ani predčasne tešiť,či robiť kolo toho rozruch. Už sprdla aj drahého,ten chodí od rána ako ,,lečo" vysmiaty,sem tam mi pohladká bruško so slovami,,moja sexi vystresovaná mamina" 😄a ja sa teším s ním,ale nič nechcem zakríknuť,nechcem nič ,,urieknut",som povaha troška ,,pri zemi". Asi mi to ešte nedošlo a dôjde mi to v na gynde 🤭.

Strana
z2